Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental Falun

Aqua Dental Falun

Slaggatan 1,

791 71 Falun

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
4.6
HeartHeartHeartHeartHeart
10 recensioner
94 % upplever ett bra bemötande
88 % anser att tandvården är god
92 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Aqua Dental – Tandläkare i Falun 

Välkommen till Aqua Dentals klinik i Falun. Vi har ett brett tandvårdsutbud och kan hjälpa dig med allt från basundersökningar och förebyggande behandlingar hos en tandhygienist till estetiska åtgärder och omfattande specialisttandvård. Vi har även dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa dig som patient när du drabbas av akuta besvär.  

Hos oss är det en kombination av tandläkarens erfarenhet, modern teknik, välbeprövade metoder och personlig service som gör att vi kan erbjuda tandvård av odontologiskt hög kvalitet. Alltid med korta väntetider.

Att tandvård inte behöver se ut på ett specifikt sätt är något vi på Aqua Dental tror på. Vi vill förändra synen på tandvården och understryka att du inte ska behöva känna oro inför ditt besök. Genom att tillgängliggöra tandvården vill vi få fler personer att regelbundet besöka tandvården. Med hjälp av dessa regelbundna besök får tandläkaren möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid.

Hitta hit 
Kliniken i Falun ligger på centralt beläget vid stora torget. Hit kan du komma både med buss eller ta bilen och parkera vid Engelbrektsgatan.  

Vi tycker att det ska kännas enkelt, bekymmersfritt och tryggt att gå till tandläkaren. Det är något vi arbetar mycket med på alla våra kliniker. Våra behandlare har stor erfarenhet och vana av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla. Det innebär att vi är vana att ta hand om patienter med oro inför sina besök. Du får gärna informera kliniken om dina rädslor innan ditt besök så att din behandlare får möjlighet att anpassa besöket efter dina behov.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Falun
Visa mer

Öppettider

Måndag:
07:00 - 18:00
Tisdag:
07:00 - 18:00
Onsdag:
07:00 - 18:00
Torsdag:
07:00 - 18:00
Fredag:
07:00 - 18:00
Lördag:
10:00 - 15:00
Söndag:
Stängt

Behandlingar

Akuttandvård
Akuttid
Akuttid Standby
Basundersökning
Basundersökning + Tandblekning
Basundersökning inkl. implantatkonsultation
Hygienistbehandling
Undersökning + Glow Up
Undersökning inkl. tandregleringskonsultation och scanning

Recensioner

4.6
Fantastiskt bra
Baserat på 10 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
13 juli 2024
Fick snabbt en tid
... Läs mer
Lars Igel Man, 65 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
14 juli 2024
Hejsan Lars! Stort tack för din feedback och för 5-stjärnor. ️⭐ Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Oskar
HeartHeartHeartHeartHeart
12 juli 2024
Väldigt fint bemötande, lugn o fin tandläkare. Kommer besöka dom mer när det behövs
... Läs mer
Catharina Blåder Man, 59 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
14 juli 2024
Hejsan Catharina! Tack snälla för din fina feedback. ⭐️ Vad kul att höra att du är nöjd med vår service och fick ett fint bemötande på klinik.😃 Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Oskar
HeartHeartHeartHeartHeart
19 juni 2024
Snabb hjälp och väldigt lugnande tandläkare och sköterska.
... Läs mer
Roy Nykvist Man, 44 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
20 juni 2024
Hejsan Roy! Tack snälla för din fina feedback. ⭐️ Vad kul att höra att du är nöjd med vår service och fick ett fint bemötande på klinik.😃 Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Oskar
HeartHeartHeartHeartHeart
13 juni 2024
Ok, nr 1, står det qtt det kostar 795 kr, då ska det BESKÖKET kosta det (sen extra för bilder, det fattar jag) Men att få vänta 25 min, komma in, ta en bild, öppna munnen, tandläkaren knackar på ena sidan tanden sen den andra sidan på samma tand, tar en "pigg" och känner i mina DJUPA fickor (konstaterade att dom var djupa, hade redan talat om att jag lider av juvenul tandlossning, sa att tanden måste dras ut, får en remiss till lasarettet (jag lider av extrem tandläkareskräck så måste sovas vid behandling, testat ALLA, tom tabdläkarepsykolog), så kostar detta besök 1900!!!!!!! Kr... MAX 5 min inne i rummet. "Omfattande undersökning" står det på kvittot a vågar knapp tänka på vad huset hade kostat om jag låtit honom kolla eller känna mer... När vilseledande och dåligt med väntan! Sen behöver inte tandläkaren informera om att det är dyrt på lasarettet, jag vet redan det!
... Läs mer
Sara thalin Man, 43 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
14 juni 2024
Hej Sara, Tack för din feedback, väldigt tråkigt att läsa om din upplevelse. Det är väldigt viktigt för oss med all feedback och vi vill ständigt förbättra oss. Vi vill därför gärna prata med dig kring detta och se vad som har skett. Jag kommer därför ta ditt ärende vidare till vår Patientrådgivare som i sin tur kommer höra av sig till dig för vidare hantering. Vi är väldigt tacksamma för att du tar dig tid med detta. Vänligen, Oskar.
HeartHeartHeartHeartHeart
12 juni 2024
Allt var bra
... Läs mer
Lars Igel Man, 65 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
13 juni 2024
Hejsan Lars, Tack snälla för din feedback och för 5-stjärnor 🤩. Du är alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Oskar.
Visa fler recensioner

Bildgalleri

clinicImage-0
clinicImage-1
clinicImage-2

Hitta till Aqua Dental Falun

Lediga tider