Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental Falun

Aqua Dental Falun

Slaggatan 1,

791 71 Falun

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
4.9
HeartHeartHeartHeartHeart
3 recensioner
100 % upplever ett bra bemötande
93 % anser att tandvården är god
100 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Aqua Dental – Tandläkare i Falun 

Välkommen till Aqua Dentals klinik i Falun. Vi har ett brett tandvårdsutbud och kan hjälpa dig med allt från basundersökningar och förebyggande behandlingar hos en tandhygienist till estetiska åtgärder och omfattande specialisttandvård. Vi har även dagligen tider avsatta för att kunna hjälpa dig som patient när du drabbas av akuta besvär.  

Hos oss är det en kombination av tandläkarens erfarenhet, modern teknik, välbeprövade metoder och personlig service som gör att vi kan erbjuda tandvård av odontologiskt hög kvalitet. Alltid med korta väntetider.

Att tandvård inte behöver se ut på ett specifikt sätt är något vi på Aqua Dental tror på. Vi vill förändra synen på tandvården och understryka att du inte ska behöva känna oro inför ditt besök. Genom att tillgängliggöra tandvården vill vi få fler personer att regelbundet besöka tandvården. Med hjälp av dessa regelbundna besök får tandläkaren möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuella problem i tid.

Hitta hit 
Kliniken i Falun ligger på centralt beläget vid stora torget. Hit kan du komma både med buss eller ta bilen och parkera vid Engelbrektsgatan.  

Vi tycker att det ska kännas enkelt, bekymmersfritt och tryggt att gå till tandläkaren. Det är något vi arbetar mycket med på alla våra kliniker. Våra behandlare har stor erfarenhet och vana av att arbeta med patienter som lider av tandvårdsrädsla. Det innebär att vi är vana att ta hand om patienter med oro inför sina besök. Du får gärna informera kliniken om dina rädslor innan ditt besök så att din behandlare får möjlighet att anpassa besöket efter dina behov.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Falun
Visa mer

Öppettider

Måndag:
07:00 - 18:00
Tisdag:
07:00 - 18:00
Onsdag:
07:00 - 18:00
Torsdag:
07:00 - 18:00
Fredag:
07:00 - 18:00
Lördag:
10:00 - 15:00
Söndag:
Stängt

Behandlingar

Akuttandvård
Akuttid
Akuttid Standby
Basundersökning
Basundersökning + Tandblekning
Basundersökning inkl. implantatkonsultation
Hygienistbehandling

Recensioner

4.9
En klass för sig
Baserat på 3 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
26 mars 2024
Lugn och stöttande personal
... Läs mer
Ida Vilhelmsson Kvinna, 34 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
29 mars 2024
Hejsan! Tack snälla för din fina feedback. ⭐️ Vad kul att höra att du är nöjd med vår service och fick ett fint bemötande på klinik.😃 Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Elvira
HeartHeartHeartHeartHeart
17 mars 2024
Trevlig och bra bemötande.
... Läs mer
Edvin Ericsson Man, 27 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
26 mars 2024
Hejsan Edvin! Åh vilken fin feedback. Vi blir så glada över att höra det 😃. Alltid varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Kayla
HeartHeartHeartHeartHeart
12 mars 2024
Snabb och proffesionell hjälp och ett fantastiskt bemötande och stöd speciellt för mig som har rädsla att gå till tandläkaren.
... Läs mer
Märta Rosenling Kvinna, 45 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
18 mars 2024
Hejsan ⭐️, Stort tack för din fina feedback! Så härligt att höra att besöket gått bra och att du kunnat känna dig trygg. Tack för att vi fått just ditt förtroende. Du är alltid varmt välkommen åter! ❤️ Vänligen, Sebastian

Bildgalleri

Hitta till Aqua Dental Falun

Lediga tider