Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Fristadstandläkarna

Fristadstandläkarna

Fristadstorget 8A

632 18 Eskilstuna

Ring oss
Heart4,9

Tyck till

4,9
Genomsnittsbetyg
Baserat på 8 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
Mottagningen
Välkommen till Fristadstandläkarna, din tandläkare i Eskilstuna!

Mitt i Eskilstuna, på Fristadstorget 8A, ligger Fristadstandläkarna. Hit välkomnas hela familjen. Vi tar emot vuxna som barn. Vården vi erbjuder har hög kvalitet och vi använder oss av den senaste tekniken.

Vår praktik i Eskilstuna erbjuder:
 • Undersökning/lagningar
 • Rotfyllning
 • Tandhygeinistbehandling
 • Tandblekning
 • Kron- och brobehandling (Vi använder den senaste tekniken, vilket är digital scanning istället för avtryckstagning).
 • Lustgas, för exempelvis tandvårdsrädda.
 • Tandimplantat
 • Tandreglering
 • Tandkirurgi

Tandläkarpraktik för tandvårdsrädda
Vi har lång erfarenhet och hög kompetens för att ta hand om tandvårdsrädda patienter. Vi kan erbjuda tandbehandling under lustgassedering, om du önskar det.

Om oss
Praktiken erbjuder förutom konventionell tandvård även implantat, estetisk tandvård, kirurgi och akuttandvård. Vi är en av få privatpraktiker i Sörmland som vid behov kan erbjuda våra tandvårdsrädda kunder tandbehandling under lustgassedering.
På praktiken jobbar två tandläkare, en tandhygienist, två tandsköterskor och två receptionister. All personal har hög kompetens och lång erfarenhet och sätter alltid kunden i centrum. Praktiken är ansluten till Praktikertjänst som är Sveriges största privata vårdföretag.

Akuttider
Vi erbjuder akut tandvård samma dag vid svåra besvär, inom ett par dagar vid lättare besvär.

Varmt välkomna att boka din tandläkartid hos oss på Fristadstandläkarna i Eskilstuna. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Fristadstorget 8A
Öppettider
Måndag:
07:30 - 18:00
Tisdag:
07:30 - 16:00
Onsdag:
07:30 - 18:00
Torsdag:
07:30 - 16:00
Fredag:
07:30 - 14:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarnaPraktikertjänstSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Serbiska

Syrianska/Assyriska

Tyska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor i över-, och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantatskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling. ca 20 min. Preliminär terapiplanering och kostnadsberäkning ingår. Vid basundersökning eller röntgenbilder tillkommer det på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient, ex vid tillkommande behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför SureSmile (osynliga tandregleringsskenor), ca 20 min. Vid Panorama röntgenbild tillkommer det på priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient, ex vid tillkommande behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Kan erbjuda lustgas
Erbjuder specialistvård
Finns hiss