Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Marie Dellby

Badhusgatan 1

74531 Enköping

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 2 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
På Tandläkare Marie Dellby får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
Du hittar oss i Enköping på Badhusgatan 1, varmt välkommen!
Hitta hit
Badhusgatan 1
74531 Enköping
Öppettider
Måndag:
07:30 - 14:30
Tisdag:
07:30 - 14:30
Onsdag:
09:00 - 19:00
Torsdag:
07:30 - 14:30
Fredag:
07:30 - 14:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

MyDentist Enköping

Torggatan 22, Enköping

Heartn/a
Ej betygsatt

MyDentist – din lokala tandläkare i Enköping. I Enköping är MyDentist din tandläkare. Vi har generösa öppettider, både kvällar och helger och vill hjälpa dig när du behöver det. Vår målsättning är att våra kliniker ska vara tillgängligt lokaliserade så att du enkelt kan ta dig till oss. Hos oss kan du enkelt boka tid för undersökningar och behandlingar, drop-in och akuttider när det passar dig. Vi har ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig med det mesta inom tandvård, från basundersökningar till mer komplicerade implantatbehandlingar eller estetisk tandvård. Självklart ta vi även emot dig när du drabbats av akuta besvär. Hos oss på MyDentist ska tandvården vara avkopplande. Vi vill ge dig ett nytt sätt att se på tandvård och sätter därför dig som patient i centrum. Vi har utformat våra kliniker och behandlingsrum efter vad som får dig som patient att må bra och slappna av. Exempelvis kan du se på tv under din behandling. När du besöker oss ska du inte behöva känna stress på grund om omgivningen. Vi vill förändra din syn på tandvården och få dig att må bra. Hos oss träffar du duktig tandvårdspersonal som är engagerade och brinner för att ge dig en så behaglig behandling som möjligt. MyDentist är anslutna till Försäkringskassan och följer deras referenspriser.

Bokning via förfrågan

Tandläkarhuset Enköping

Kryddgårdsgatan 21, Enköping

Heartn/a
Ej betygsatt

Din tandläkare i Enköping - Tandläkarhuset Enköping Välkommen till din tandläkare på Kryddgårdsgatan 21 i centrala Enköping. Vi erbjuder både allmäntandvård och specialiserad tandvård. Allt från tandreglering, tandimplantat, skalfasader och tandblekning till hygienistbehandlingar och vanliga undersökningar. Vi på Tandläkarhuset Enköping ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen med ett tryggt och professionellt bemötande samt den allra senaste tekniken inom modern tandvård. Hos oss ges du högkvalitativa behandlingar och får träffa tandvårdspersonal med stor kompetens. På Tandläkarhuset får du en tid för akut tandvård samma dag och vi finns alltid tillgängliga om du behöver god tandvård. Har du tandvårdsrädsla? För oss är det viktigt att ge dig en bekväm och lugn upplevelse och ser därför till att du alltid känner dig väl omhändertagen. Är du tandvårdsrädd får du gärna berätta detta för oss innan så hjälper vi dig. Våra tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor har gedigen erfarenhet av att behandla tandvårdsrädsla på ett tryggt sätt. Hos oss har du möjlighet att delbetala räntefritt upp till 36 månader genom Svea Ekonomi, vilket innebär att du kan dela upp betalningen eller betala senare, helt räntefritt. Vi är även anslutna till Försäkringskassan. Välkommen till din tandläkare på Kryddgårdsgatan 21 i Enköping, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?