Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Alingsås Leende

Alingsås Leende

Östra Vattugränd 4

441 30 Alingsås

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 4 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Alingsås Leende - Din tandläkare i Alingsås.

Alingsås har alltid varit i våra hjärtan, och nu vill vi ge Alingsåsborna möjligheten att få professionell tandvård och förbättra Alingsåsbornas leenden.

Vår främsta prioritet är att erbjuda våra patienter en positiv och bekväm tandvårdsupplevelse. Vi är stolta över att vara en av Alingsås bästa och mest pålitliga tandvårdskliniker, och vi strävar alltid efter att ge varje patient den bästa möjliga vården. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov och bekymmer, och skräddarsyr våra behandlingar för att passa just dig. Oavsett om du behöver en enkel rutinkontroll eller mer omfattande tandvårdsbehandlingar, kan du vara trygg med att du är i goda händer hos oss.

Tandläkare Omar Omar

Omar fick sin tandläkarexamen år 2002 från College of Dentistry vid Baghdad University. Han arbetade som allmäntandläkare i flera länder innan han kom till Alingsås. Omar flyttade till Sverige år 2009 och blev Omar svensk legitimerad tandläkare i Sverige år 2014. Han har arbetat under många år på Folktandvården i Alingsås, samt på andra kliniker för Folktandvården och han har även jobbat på andra privata kliniker. Alingsås har alltid varit i hans hjärta, och nu vill Omar ge Alingsåsborna möjligheten att få professionell tandvård och förbättra Alingsåsbornas leenden.
Om du är nyfiken på hans resa kan du gärna läsa mer på:
https://dental24.se/aktuellt/omars-vag-till-jobbet-som-tandlakare-pa-ftv-alingsas-samvaro-med-andra-betyder-allt-for-en-snabb-integration/ 

Omar stannade inte där, utan han fortsatte utveckla sig inom olika områden inom tandvård. Han har erhållit flera diplom inom oral radiologi, oral medicin, tandprotes, oral kirurgi och tandimplantat. Förutom det är han mycket engagerad i rotbehandlingar, enkel tandställningsbehandling och andra områden inom tandvård.


Tandläkare Saja Omar 

Saja tog sin tandläkarexamen år 2002 från College of Dentistry vid Baghdad University. Hon arbetade som allmäntandläkare i flera länder innan hon kom till Alingsås. År 2009 inledde hon ett nytt äventyr och år 2013 blev Saja  svensk legitimerad tandläkare i Sverige. Hon arbetade under flera år på Folktandvården i Vårgårda och Alingsås. 

Saja har särskild kompetens inom endodonti/rotbehandlingar. Hon har genomgått extra utbildningar inom detta område och har samarbetat med specialister på endodontiklinik i Göteborg universitet. Därför tar hon emot remisser från andra kliniker för svårare rotbehandlingar. Saja använder moderna mikroskop som gör det möjligt att komma åt svåra områden i rotkanalsystemet. Utöver detta har Saja flera andra kompetenser inom tandvård och utför även estetiska behandlingar inom tandvården.
Saja erbjuder även injektion estetik behandling 

Varmt välkommen!
Hitta hit
Östra Vattugränd 4
Öppettider
Måndag:
09:00 - 17:00
Tisdag:
09:00 - 17:00
Onsdag:
09:00 - 17:00
Torsdag:
09:00 - 17:00
Fredag:
09:00 - 17:00
Lördag:
12:30 - 16:00
Söndag:
12:30 - 17:00
Medlemskap
Privattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkaren, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation inför osynlig tandreglering

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandreglering, ca 30 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. 30 min. Erbjudandet gäller fram till sista december 2023!!! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Röntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss
destination_direction