Novo Dental

Landsvägen 79, Sundbyberg
6 recensioner

Mottagningen


Välkommen till Novo Dental i Sundbyberg!

Vår fräscha klinik hittar du på Landsvägen 79, mitt i centrala Sundbyberg. Vi erbjuder tandvård med högsta professionella kompetens och vi har ett mycket stort intresse för att  hjälpa tandvårdsrädda patienter. Vi behandlar alltifrån akuta besvär, tandreglering med Invisalign och förebyggande tandvård.

Vår klinik
Vi har en mycket modern klinik och arbetssflödet är helt digitaliserat. Vi framställer digitalt alla våra kronor, broar och fasader för ett resultat med högsta precision. Vi har 100% svensktillverkad tandteknik.

Personalen
Vårt mål är inte att bli störst, vi strävar efter att bli bäst på det vi gör! Vi har flera tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor men även specialisttandläkare på plats. Därmed har vi en bred kompetens och kan hjälpa dig på plats inom alla områden. Med vår långa erfarenhet kan vi ta oss an de allra mest komplicerade tillstånden och anpassa behandlingen efter just dina förutsättningar. Vi lägger stor vikt vid att du som patient ska bli nöjd och känna dig delaktig i behandlingsplanen. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi arbetar brett och inom bland annat estetisk och kosmetisk tandvård, kronor och broar, rotbehandlingar, implantat, akut tandvård samt estetiska injektioner.  Alla våra behandlingar utförs med fokus på estetik och funktion, där vi alltid använder den senaste tekniken och jobbar i team där vi sätter dig som patient i fokus och lyssnar på dina önskemål.

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss..

Vi tar hand om dig på bästa sätt, boka en tid redan idag! 

Novo Dental - Proffsig tandvård med allt under samma tak

Hitta till oss

Öppettider

Mån

Tis

Ons

Tors

Fre

08:00-17:00

08:00-18:00

08:00-17:00

08:00-18:00

08:00-13:00

Tyck till

4.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 6 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Fantastic!
Från anonym -
Mycket bra tandläkarbesök, där tandläkaren svarade på de funderingar som jag hade. Han motiverade också den behandling som han rekommenderade skulle utföras.
Från anonym -
Fantalastisk
Från anonym -
Jag kan inte rekommendera denna tandläkare. Var på en förberedande undersökning inför ett ev implantat. Diskuterade det hela med tandläkaren och bad om att få ett skriftligt kostnadsförslag. Fick till svar att skrivaren var trasig och att det därför inte gick. Jag bad därför istället om att få det skickat till mig via mail och fick då till svar att tandläkaren skulle göra sitt bästa. Det kom aldrig något mail. Efter att ännu en gång ha bett om att få priserna specificerade så fick jag ett mail med den slutliga summan. Utan specifikation av posterna. Det hela kändes väldigt oseriöst eftersom det dessutom rörde sig om en ansenlig summa. Jag vände mig till en annan tandläkare och fick kostnaden specificerad direkt. Det skall även tilläggas att de på Novo dental avslog möjligheten att få ersättning av försäkringskassan direkt. Detta var inga problem hos min nya tandläkare.
Från anonym -
Modern utrustning, fin lokal
Från Ann-Cathrin Jonsson, 66 år -
Trodde aldrig att det skulle varaså trevligt och att man kunde få ett så fantastiskt bemötande! Rekommenderar ALLA att besöka Novo Dental.
Från anonym -

Medlemskap

Sveriges Tandläkarförbund
Privattandläkarna
Sveriges Tandhygienistförening
SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry

Öppettider

Mån

Tis

Ons

Tors

Fre

08:00-17:00

08:00-18:00

08:00-17:00

08:00-18:00

08:00-13:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Persiska

Serbiska

Bosniska

Tyska

Kroatiska

Rumänska

Norska

Turkiska

Italienska

Azerbadjanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Barntandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Implantat
Käkkirurgi
Proteser
Rotfyllning
Snarkskena
Tandblekning
Tandlossning
Tandreglering

Parkering

Parkering finns

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Erbjuder akuttandvård

• Kan hantera tandvårdsrädsla

• Erbjuder specialistvård

• Finns hiss