Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare.se, stolt sponsor Operation smile!

Tandläkare.se är med och stöttar Operation Smiles arbete som Smile friend! Operation Smile förändrar liv för barn runt om i världen med läpp-, käk- och gomspalt. Vi vill självklart vara med och bidra till att ge fler barn ett nytt leende och är stolta företagspartners. Läs mer här om hur vi har bidragit och hur Operation Smile arbetar för att hjälpa barn i världen att få ett nytt leende.

Om Operation smile?

Operation Smile är en internationell hjälporganisation som utför säkra, kostnadsfria operationer på barn och vuxna med läpp-, käk- och gomspalt. Var tredje minut föds ett barn med läpp-käk-gomspalt någonstans i världen och det leder ofta till livshotande tillstånd. Operation Smile har sedan starten utfört hela 290.000 operationer med hjälp av medicinska volontärer, exempelvis plastikkirurger, narkosläkare och annan vårdpersonal. De bedriver sin verksamhet med hjälp av enbart volontärer och är därmed helt beroende av dem för att kunna utföra dessa operationer. 

Vårt arbete som Smile Friends

Tandläkare.se är Sveriges största bokningstjänst för tandvård där man lätt kan hitta, jämföra och boka tid hos en tandläkare nära dig, smidigt och enkelt online!

Under 2021 har tandläkare.se ingått ett samarbete där vi är med och stöttar Operation Smile. Vi skänkte under en månad 1 kr per bokning på Tandläkare.se till Operation Smile. Vi rundade upp summan till 10.000 kr i gåva till Operation Smile. Vem som helst kan bidra och göra skillnad. Du också!

Om oss

Vi hjälper idag över hundra tandkliniker att maxa sina bokningar och få nya patienter att hitta till just din klinik, Vi får också befintliga patienter att stanna hos er genom att erbjuda en samlad plats att hitta tider på, förse dem med omdömen om din klinik och guida dem i val av behandling. 

Patienterna kan enkelt boka tider längre fram eller boka sista-minuten tider, som dessutom oftast är rabatterade hos oss. Vi samlar allt om din klinik på ett och samma ställe vilket många besökare tycker är mycket smidigt och leder ofta till en bokning. Ni behöver inte göra något, bara fokusera på det ni är bäst på, att laga tänder!

Det här kan vi göra för er klinik: 

Onlinebokning – integrering med journalsystem. Vi samarbetar med de största företagen som erbjuder journalsystem.

Bokningsmodul Integreras med hjälp av oss på er hemsida.

Omdömen Färska recensioner från patienter som nyligen besökt er klinik.

Telefontjänst Avlasta er personal i receptionen, vi svarar och bokar in patienter åt er. 

Chatt – Vi ger snabba svar till besökare och hjälper dem att boka en tid till er klinik.

Marknadsföring – Vi driver trafik till din klinik genom sökordsoptimering på Google och producerar kampanjer i Sociala Medier.

Betalningslösningar – Flexibla betalningsalternativ.

Hur får vi just din klinik att växa?

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Är du tandläkare och kanske fått många avbokningar under pandemin, med tomma stolar som följd? Vill du få hjälp med att fylla tidboken, marknadsföra er klinik och vara med och bidra till en bättre munhälsa i Sverige? Då har du kommit rätt!  Gå in på www.tandlakare.se/anslut och anslut er klinik redan idag! 

Var fjärde minut bokar någon tid via Tandläkare.se

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Barrel

  Alltid bästa pris

 • Cloud

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • Out

  Kostnadsfri avbokning

CloseIcon