Tandklinik med mest öppna dagar i Stockholm

Många tandläkare håller öppet 08-17 på vardagar men allt fler börjar utöka sina öppettider för att möta patientens behov av tillgänglighet. Vi berättar om de klinikerna i Stockholm som har generösast öppettider samt vilka som erbjuder akut tandvård under sina öppettider.
Visa tider i mitt område
Du kan själv söka och filtrera efter lediga tider via vår söktjänst.
Vi har anslutna tandläkare över hela landet!

Öppettider Tandläkare Stockholm

Varför det är viktigt med så många öppna dagar som möjligt

När smärtan väl kommer så vill man inte vänta på kliniken att öppna, man vill få det löst på en gång då man ofta på grund av smärtan inte kan fokusera på något annat.

Allt fler håller idag öppet på helger och under kvällstid. Om olyckan är framme och en gammal lagning lossnar en fredagskväll, kan det kännas tryggt att det finns tandläkare som har öppet.

Om du väntar för länge med att söka tandvård kan komplikationer uppstå som kräver mer omfattande åtgärder. Därför ska du alltid söka tandvård om du har besvär, ingen idé att hoppas på att det går över.

Vi har i vår undersökning undersökt vilken tandklinik i Stockholm som med störst sannolikhet har öppet för dig oavsett när på året och när på dygnet du behöver en tandläkare.

 

Vinnare: Tandkliniken Aqua Dental har flest öppna dagar i Stockholm

 

Aqua Dental har fem kliniker som har extra generösa öppettider i antal timmar samt flest öppna dagar om året. Dessa är Aqua Dental i Nacka, i Hammarby Sjöstad, i Mörby, i Täby och i Kista.

Dessa har öppet alla dagar i veckan, från tidig morgon till sen kväll, alla dagar året runt. Dessutom har de samma pris för alla dagar i veckan och korta väntetider, vilket är ett stort plus.

Öppettider hos Aqua Dental i Nacka, i Hammarby Sjöstad, i Mörby, i Täby och i Kista:

 

Måndag – Torsdag

07.00 – 20.30

Fredag

07.00 – 17.00

Lördag – Söndag

07.30 – 16.00

 

Generösa öppettider i Stockholm

Vi har sammanställt de största tandkliniker med mest generösa öppettider i Stockholm, som ni hittar här. Vi tittade på 30 kliniker i Stockholm och jämförde deras öppettider och valde ut de 14 som hade flest antal timmar öppet i veckan.
Vi tittade också på om de erbjuder akuttider eftersom akut tandvård ofta kräver tillgänglighet inom kort varsel. En stor trygghet kan då vara att veta vilka som erbjuder akuttider under deras öppettider.

Du kan se en överblick på bilden nedanför

Öppettider överblick

Överblick över de tandkliniker i Stockholm med bäst öppettider. Klicka på bilden för att förstora.

Relaterade artiklar