Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandklinik med mest öppna dagar i Stockholm

Öppettider Tandläkare Stockholm

Varför det är viktigt med så många öppna dagar som möjligt

När smärtan väl kommer så vill man inte vänta på kliniken att öppna, man vill få det löst på en gång då man ofta på grund av smärtan inte kan fokusera på något annat.

Allt fler håller idag öppet på helger och under kvällstid. Om olyckan är framme och en gammal lagning lossnar en fredagskväll, kan det kännas tryggt att det finns tandläkare som har öppet.

Om du väntar för länge med att söka tandvård kan komplikationer uppstå som kräver mer omfattande åtgärder. Därför ska du alltid söka tandvård om du har besvär, ingen idé att hoppas på att det går över.

Vi har i vår undersökning undersökt vilken tandklinik i Stockholm som med störst sannolikhet har öppet för dig oavsett när på året och när på dygnet du behöver en tandläkare.

Vinnare: Tandkliniken Aqua Dental har flest öppna dagar i Stockholm

Aqua Dental har fem kliniker som har extra generösa öppettider i antal timmar samt flest öppna dagar om året. Dessa är Aqua Dental i Nacka, i Hammarby Sjöstad, i Mörby, i Täby och i Kista.

Dessa har öppet alla dagar i veckan, från tidig morgon till sen kväll, alla dagar året runt. Dessutom har de samma pris för alla dagar i veckan och korta väntetider, vilket är ett stort plus.

Öppettider hos Aqua Dental i Nacka, i Hammarby Sjöstad, i Mörby, i Täby och i Kista:

Måndag – Torsdag

07.00 – 20.30

Fredag

07.00 – 17.00

Lördag – Söndag

07.30 – 16.00

Generösa öppettider i Stockholm

Vi har sammanställt de största tandkliniker med mest generösa öppettider i Stockholm, som ni hittar här. Vi tittade på 30 kliniker i Stockholm och jämförde deras öppettider och valde ut de 14 som hade flest antal timmar öppet i veckan.
Vi tittade också på om de erbjuder akuttider eftersom akut tandvård ofta kräver tillgänglighet inom kort varsel. En stor trygghet kan då vara att veta vilka som erbjuder akuttider under deras öppettider.

Du kan se en överblick på bilden nedanför

Öppettider överblick
Överblick över de tandkliniker i Stockholm med bäst öppettider.
Var fjärde minut bokar någon tid via Tandläkare.se

Tandläkare.se är Sveriges största söktjänst för att hitta, jämföra och boka tandläkare. Med över 160 anslutna kliniker finns det alltid en ledig tid nära dig.

 • Barrel

  Alltid bästa pris

 • Cloud

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • Out

  Kostnadsfri avbokning

CloseIcon