Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Specialisttandvården Bettfysiologi

Klostergatan 16 B Plan 2

35231 Växjö

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Inom bettfysiologi utreds och behandlas smärttillstånd och funktionella besvär i ansikte och käkar. Hit kommer du på remiss från din ordinarie tandläkare eller läkare.

Vanliga besvär hos våra patienter är trötthets- eller stelhetskänsla i käkarna, smärta i ansikte, käkar eller käkleder, käkledsljud, spänningshuvudvärk samt gap- och tuggsvårigheter.

De vanligaste behandlingsmetoderna vi använder oss av är olika rörelseträningsprogam för tuggmuskulaturen och käkleder samt bettskena.
Hitta hit
Klostergatan 16 B Plan 2
35231 Växjö
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 17:00
Onsdag:
07:30 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 17:00
Fredag:
07:30 - 12:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Tandspecialisten

Storgatan 17 , Växjö

Tandspecialisten Kronoberg - Din tandläkare i Växjö! Vi välkomnar dig till vår nya fina klinik som ligger centralt i Växjö i Kronobergs län. Som besökare till oss kommer du att välkomnas med ett personligt bemötande i en ljus och trevlig miljö. Du möts här med stor respekt för dina önskemål och behov. Tandspecialisten Kronoberg i Växjö erbjuder: Allmäntandvård (undersökningar, lagningar, tandhygienistbehandling, rengöring och tandpolering) Specialisttandvård Akuta behandlingar Förebyggande hjälp Estetiska behandlingar som tandblekning, fyllningar och skalfasader Lediga akuta tider varje dag Tandspecialisten i Växjö erbjuder all typ av tandvård i en trygg och fin miljö. Vår tandvårdspersonal håller alltid hög kvalitet och behandlar dig som patient med stort engagemang. Om oss Vårt syfte är i första hand att säkra en god mun- och tandhälsa hos dig som patient. Det kan vi göra genom att utföra högkvalificerad tandvård som är baserad på vetenskaplig och beprövad erfarenhet. Vår styrka ligger i att vi delar kunskap, kompetens och resurser i en trygg, tilltalande och inspirerande arbetsmiljö. Varmt välkommen att boka din tid hos oss. Vi har öppet alla dagar i veckan!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,3

Liberty Tandvård

Sandgärdsgatan 23, Växjö

Välkommen till Liberty tandvård - Din Tandläkare i Växjö . Mitt i Växjö ligger denna moderna tandklinik. Här får du ett personligt bemötande och kvalitativ tandvård. År 2020 övertog Heydar och Mukhtar mottagningen som genomgick en omfattande renovering. Vad kan Liberty tandvård i Växjö erbjuda dig? Vi har ett brett och stort utbud av de allra flesta behandlingar inom tandvård som är baserad på vår långa erfarenhet, i kombination med den allra senaste tekniken. Samtidigt som vi håller väldigt hög kvalitet, är våra tandbehandlingar mycket prisvärda. Vi gör alltifrån tandimplantat, proteser och såklart erbjuder vi allmäntandvård och mycket mer. Personal Det är vår personal som gör Liberty tandvård till en trygg och professionell tandklinik. Oavsett om det handlar om traditionell tandvård, estetisk tandvård eller olika former av specialisttandvård har vi ditt välmående och din omsorg i fokus. Vi som arbetar här är Heydar Shama som är vår nischtandläkare inom rotfyllningar, Mukhtar Kassas som är nischtandläkare inom tandreglering hos oss. Frank Schyberg är vår övertandläkare inom kirurgi och implantat. Vi har alla lång erfarenhet och hög kompetens inom våra områden. Hur vi arbetar Vi arbetar i team i det dagliga arbetet, där du som patient alltid står i centrum. Du kan känna dig trygg hos oss. Vi avsätter alltid tid med dig för att diskutera fram en behandlingsplan som du själv har varit med att ta fram. Vi använder oss av den senaste tekniken och arbetar med material av högsta kvalitet. Välkommen att boka din tid redan i dag! Liberty Tandvård - Kvalitativ och prisvärd tandvård i Växjö

Heart4,3
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?