Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Luthagens Tandvård

Vasagatan 1C

75313 Uppsala

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Tandvård i lugn miljö. Allmän, akut, estetisk, barntandvård. IMPLANTAT(kirurgi,protetik) Taxa enligt försäkringskassans referenspriser.
Hitta hit
Vasagatan 1C
75313 Uppsala
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 17:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Tandläkarhuset - Tandläkarna Zhila Kayedi och Kaveh Rezaie

Kungsgatan 43, Uppsala

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Tandläkarhuset, din tandläkare i Uppsala! Tandläkarhuset hittar nu i centrala Uppsala på Kungsgatan 43. Vi utför allt från allmäntandvård, estetisk tandvård till mer kirurgiska ingrepp som implantat och rotbehandlingar. Vi är den lilla personliga tandläkarmottagningen som erbjuder noggrannhet och kvalitét i en lugn miljö. Till oss är alla välkomna i alla åldrar. Vår personal Tandläkaren Kaveh Rezaie driver sin klinik ihop med sin fru Zhila. Zhila är examinerad tandläkare vid Göteborgs Universitet och har flera års erfarenheter. Kaveh är utbildad tandläkare vid Karolinska Institutet och har diplom inom Parodontologi (tandlossningssjukdomar) och har dessutom extrautbildningar inom vardagskirurgi, snarkning - och obstruktivt sömnapnésyndrom. Vad kan vi på Tandläkarhuset erbjuda dig? Vi vill vara den lilla personliga tandläkarmottagningen som erbjuder noggrannhet och kvalitét i en lugn miljö. Vi utför det mesta inom allmäntandvård men är också specialiserade och utför mer avancerade behandlingar. Vi hjälper bland annat till med dentoalveolära operativa ingrepp som sinuslyft som är en teknik som vanligen används för att ersätta benmassan i överkäken i området kring kindtänderna. Vi utför också operativ avlägsnande av visdomständer, implantat operationer (hel käke/ singlar), frenulumplastik vid för kort tungband. Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. Vi håller humana priser och kallar våra patienter regelbundet och finns tillhands vid behov. Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Tandläkarhuset i Uppsala - allt inom tandvård samlat på samma ställe

Bokning via förfrågan

Aqua Dental Uppsala

Vaksalagatan 3, Uppsala

Heartn/a
Ej betygsatt

Aqua Dental - Din tandläkare i Uppsala Centralt beläget i Uppsala, på Vaksalagatan 3, ligger vår klinik. Här erbjuder vi professionell tandvård med hög kvalitet. Vår målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och därför ska det också vara enkelt att gå till tandläkaren. Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig Sveriges bästa och tryggaste tandvård. Vad vi erbjuder Vår klinik kan inte beskrivas som en vanlig tandläkarmottagning utan snarare som ett tandvårdscentrum där vi kommer att erbjuda allmän, förebyggande och akut tandvård kombinerat med ett brett utbud av specialisttandvård. Allt under ett och samma tak. Det innebär att vi kommer att kunna hjälpa dig oavsett tandvårdsbehov, utan långa väntetider. Ett av klinikens stora områden kommer att vara ortodonti och vi kommer att erbjuda flera olika typer av tandreglering, både fasta och avtagbara. För oss är det viktigt att kunna hjälpa dig på ett sätt som är anpassat efter dina behov och förutsättningar. Vi kombinerar beprövade metoder med modern teknik och kan på så sätt erbjuda dig den bästa tänkbara vården. Exempelvis arbetar vi mer eller mindre uteslutande med digital scanning och avtryck, något som är positivt både för oss och för dig som patient då dessa är väldigt exakta och detaljerade. Om kliniken Kliniken i Uppsala är utformad efter Aqua Dentals nya klinikkoncept som är tänkt att ge en känsla av att vara i en hotellobby eller på ett spa istället för i en traditionell tandvårdsmiljö. Det ska ge våra patienter en känsla av trygghet och värme. Vi är stolta att få visa att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Hitta till oss: Kliniken är centralt lokaliserad i närheten av Uppsala Centralstation. Kommer du med tåg till Uppsala är det fem minuters promenad till kliniken. Det finns även flertalet bussar som stannar på Vaksalagatan, endast minuter från kliniken. Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Uppsala.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?