Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Gren Dental

Gren Dental

Kanalvägen 15

183 38 Täby

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 33 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Gren Dental - din tandläkare i Täby!

På Kanalvägen 15 i Täby hittar du vår fina tandläkarmottagning Gren Dental, som är ett familjeföretag med 20 års erfarenhet inom tandvård. Vi tycker det är viktigt att ge förebyggande behandlingar som hindrar att munssjukdomar uppstår eller utvecklas. Det gör oss väldigt bra på att bedöma riskfaktorer som kan orsaka karies, tandlossning och andra sjukdomar i munnen. 

På Gren Dental i Täby erbjuder vi behandlingar som:
 • Tandblekning
 • Modern och allmän tandvård
 • Implantat
 • Akut tandvård
 • Rotfyllning
 • Tandproteser
 • Broar/kronor

Tandläkarbesöket
När du kommer på ditt tandläkarbesök hos oss, på Kanalvägen 15 i Täby, kommer vi att ge dig som patient individuell anpassad vård. På så sätt kan vi ge dig den tandvård som passar just dig allra bäst.

Tandvårdsrädsla
Är du orolig inför ditt besök har vi erfarna tandläkare som är vana att hantera tandvårdsrädsla och som kommer att ha all fokus på dig och se till att du känner dig lugn och trygg under hela besöket.

Varmt välkommen till din tandklinik i Täby, öppet även kvällar och helger!
Hitta hit
Kanalvägen 15
Öppettider
Måndag:
09:00 - 19:00
Tisdag:
09:00 - 19:00
Onsdag:
09:00 - 19:00
Torsdag:
09:00 - 19:00
Fredag:
09:00 - 19:00
Lördag:
10:00 - 16:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Privattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. ATB dras vid besöket.

Basundersökning

CaretIcon
Basundersökning + Airflow Airflow är en behandling som avlägsnar beläggningar och missfärgningar på tänderna med hjälp av saltblästring med vatten. Metoden är skonsam, behaglig och ger våra kunder ett långvarigt resultat av renare, slätare och vitare tänder! ✅ Fullständig undersökning ✅ Röntgenbilder ✅ Lättare tandstensborttagning 🎁 Airflow rengöring - bonus Få allt detta för endast 590 kr [Värde 1695 kr] 😃 ATB dras vid besöket!

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkaren, undersökning av tandfickor (fickstatus), borttagning av tandsten och plack, individuell munhygien-undervisning. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning - hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantat. Röntgenbilder, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss