Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Fredrik Von Dardel

Sankt Eriksgatan 56, 2 tr

11234 Stockholm

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
På Tandläkare Fredrik Von Dardel får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut.
Du hittar oss i Stockholm på Sankt Eriksgatan 56, 2 tr, varmt välkommen!
Hitta hit
Sankt Eriksgatan 56, 2 tr
11234 Stockholm
Öppettider
Måndag:
08:00 - 16:00
Tisdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 16:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 12:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

S:t Eriksplans Tandhälsa

Sankt Eriksplan 2, 4tr, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

St:Eriksplans Tandhälsa - Din tandläkare på S:t Eriksplan, Vasastan! Mitt på Sankt Eriksplan i Vasastan, Stockholm, hittar du vår lugna och trivsamma klinik. Vi utför all typ av tandvård, allt ifrån vanlig allmäntandvård till estetiska behandlingar. Hos oss blir du alltid både bemött och behandlad på bästa tänkbara sätt. Vi har alltid dig som patient i fokus Om tandhygienistbehandling skulle behövas har vi även det på plats Skulle en specialist behöva kopplas in har vi nära samarbete med flertalet mycket kompetenta specialister Behandlingar vi utför på vår tandklinik: Allmäntandvård Kronor broar Rotfyllning Implantat Skalfasader Tandreglering (Invisalign) Tandblekning Tandhygienistbehandling Hitta till S:t Eriksplans Tandhälsa Parkering: P-hus finns på Torsgatan 31(mitt under Sankt Eriksplan) alt. gaturparkering runtomkring Tunnelbana: Station S:t Eriksplan, Gröna linjen Pendeltåg: Odenplan(ca 7 min gång) Buss: Flertal bussar stannar precis utanför vår port på Sankt Eriksplan Varmt välkommen till din tandläkare i Vasastan i centrala Stockholm. Vi hjälper dig gärna!

Bokning via förfrågan

Hildmark Dental

Sankt Eriksplan 2, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till vår moderna tandklinik på St: Eriksplan 2, mitt i centrala Stockholm! Hildmark Dental på St: Eriksplan i Vasastan erbjuder allt från allmäntandvård till estetisk tandvård och hjälp vid akuta besvär, allt under samma tak. Hos oss är alla välkomna, både barn som vuxna. Vad vi erbjuder Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av skalfasader, tandreglering och, tandblekning. Vi behandlar allt ifrån missfärgade tänder till att sätta in skalfasader. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och är designade i modern stil, för att ge dig den bästa och smidigaste upplevelsen av ditt tandläkarbesök. Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. Vi utför givetvis allmäntandvård med lagningar, uttagningar och vanliga basundersökningar. Vid akuta besvär försöker vi alltid att hjälpa dig så fort som möjligt för att åtgärde det mest akuta. Barn är också välkomna hos oss. Vår personal Monika Hildmark arbetar som tandläkare här och har erfarenhet av olika vårdkulturer. Hon har studerat och arbetat i olika länder, både som anställd och som egen företagare. Sedan 2015 har Monika vidareutbildat sig inom Estetik och Protetik på institutet UCL Odontologi Eastman i London. Monika brinner för sitt yrke och tycker att det bästa med jobbet är att få ett nöjt leende från patienten när behandlingen är klar. Pablo Carlsson är tandläkare och har bred erfarenhet av större och mer komplicerade fall som innefattar bettåterställningar och kirurgiska ingrepp och har många års erfarenhet inom implantatkirurgi och implantatprotetik. Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Hitta till kliniken Till oss kan du komma genom att ta gröna T-banelinjen till S:t Eriksplan, alternativt busslinjer som 3, 4 eller 507. Både från buss och tunnelbana är det kort gångavstånd till kliniken. Boka en tid redan idag! Hildmark Dental - Din tandläkare på St: Eriksplan i Vasastan, Stockholm!

Bokning via förfrågan

Aqua Dental Narkoskliniken

Rålambsvägen 10A, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Lider du av tandvårdsrädsla eller tandvårdsskräck? Välkommen då till Narkoskliniken på Kungsholmen! När du besöker Aqua Dentals Narkosklinik på Rålambsvägen, Kungsholmen, så kommer du till Sverige största klinik för behandling av patienter som lider av tandvårdsrädsla eller tandvårdsskräck. Här står din upplevelse i fokus och vi vill att du alltid ska känna dig trygg och lugn hos oss. Om Kliniken På kliniken arbetar erfarna läkare, tandläkare, psykologer och terapeuter för att göra ditt besök och din behandling så bra som möjligt. Här samarbetar behandlarna för att underlätta din behandling. Tillsammans tas en vårdplan fram för att du ska bearbeta din tandvårdsrädsla och kunna genomgå nödvändiga tandvårdsbehandlingar. Vi kan erbjuda dig tandvård under narkos Vi på Aqua Dental Narkosklinik på Kungsholmen erbjuder tandvård under narkos för dig som känner ett stort obehag eller lider av fobi för tandvården. Under narkos kan våra tandläkare genomföra alla typer av behandlingar, allt från allmäntandvård och lagning av hål till större ingrepp som tandimplantat eller extraktion av tänder. En narkosbehandling hos oss på Narkoskliniken på Kungsholmen i Stockholm är densamma som på sjukhus. Det är en läkare som är specialiserad inom anestesi som ansvarar för narkosen. Vi erbjuder även lustgas Om narkos inte anses nödvändigt kan vi erbjuda att utföra behandlingen under lustgas. Detta hjälpmedel har använts inom tandvården i mer än 25 år och verkar lugnande och ångestdämpande. För att ytterligare kunna underlätta för våra patienter erbjuder vi även laserbehandling på Narkoskliniken. Det betyder att du kan laga hål i tänderna med hjälp av laser och på så sätt slipper du ljud och vibrationer från borren. Laserbehandling kan vara hjälpsamt vid lagning av hål, behandling av djupa tandköttsfickor samt förberedelser inför rotfyllningar. Uteblivet besök Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.  Narkoskliniken har sedan slutet av oktober 2021 blivit en del av den privata tandvårdskedjan Aqua Dental. För dig som tidigare varit patient hos Narkoskliniken innebär det ingenting i praktiken utan du fortsätter att besöka din tandläkare precis som vanligt. Varmt välkommen till oss - vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan

Mun Tandvård

Sankt Eriksgatan 85, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Mun Tandvård i Vasastan! Mitt i hjärtat av Vasastan, på Sankt Eriksgatan 85 i Stockholm, ligger denna nyöppnade tandklinik på markplan. Här får du kvalitativ tandvård i en inbjudande miljö utöver det vanliga. Kliniken inger ett lugn med sin hemtrevliga och behagliga inredning i fräscha lokaler. Vi vill inte kännas som en typisk tandklinik, här blir ditt tandläkarbesök en annorlunda upplevelse. Vad kan vi på Mun Tandvård i Vasastan erbjuda dig? Vi har ett brett utbud av de allra flesta behandlingar inom tandvård. Givetvis har vi allmäntandvård men arbetar också med bland annat fyllningar, tandimplantat och estetiska behandlingar som tandblekning. Vi har dessutom en erfaren kirurg hos oss som utför de flesta kirurgiska ingreppen. Estetisk tandvård Vi är stora inom estetisk tandvård där vi bland annat erbjuder effektiv tandblekning och Invisalign som är en nästintill osynlig tandställning. Den är mycket uppskattad vid tandreglering. Akuta besvär I vår tandklinik på Sankt Eriksgatan 85 i Vasastan, Stockholm, kan du alltid känna dig trygg. Vi gör allt för att vara tillgängliga och att det alltid ska gå att nå oss om du får akuta besvär. Vi strävar efter att ta emot dig för att åtgärda det mest akuta, exempelvis stilla tandvärken. Om oss Vi är två erfarna tandläkare som har arbetat i drygt sju år som tandläkare, både privat och i den offentliga sektorn. Vi har en duktig tandhygienist som hjälper dig med förebyggande behandlingar, rengöring med Airflow och borttagning av tandsten. Vi arbetar alla nära i vårt team och vår tandsköterska är alltid där och assisterar och stöttar dig som patient för att på bästa sätt göra din behandling och upplevelse komplett. Vår vision Med vår erfarenhet har vi lärt oss mycket om vad patienten behöver och väldigt många känner obehag och är rädda inför sitt tandläkarbesök. Vi har alltid känt att det fattas en tandklinik som inte är den där typiska tandkliniken med vita väggar, starka lampor i en steril miljö. Vi vet att miljö, dofter, ljud och färger påverkar oss människor. Vi ville därför öppna en klinik som skulle avspegla vår vision att ge ett annorlunda intryck och upplevelse. Kliniken är designad i dova och behagliga färger på väggarna och inredningen är mysig med träinslag. Vi vill att patienterna ska se fram emot sitt nästa tandläkarbesök! Hur vi arbetar Vi arbetar i team i det dagliga arbetet, där du som patient alltid står i centrum. Vi använder oss av den senaste tekniken och arbetar med material av högsta kvalitet. Vi arbetat kontinuerligt med att uppdatera oss om det senaste inom tandvård och estetik. Vi ser helheten och tror inte att ett fint leende enbart kommer av friska tänder, vi ser helheten. Vi lyssnar till dina behov och önskningar och skräddarsyr de behandlingar som passar just för dig. Gratis konsultation Vi har ofta kampanjer med gratis konsultation vilket kan vara en trygghet om du är osäker på vad just du är i behov av för behandling. Vi ger dig en behandlingsplan och ger alltid ett kostnadsförslag innan du påbörjar din behandling. Hitta till kliniken Till oss kan du komma genom att ta gröna T-banelinjen till S:t Eriksplan, alternativt busslinjer som 3, 4 eller 507. Både från buss och tunnelbana är det kort gångavstånd till kliniken. Det går även bra att komma med pendeltåget och gå av på Odenplan och ta uppgången mot Vanadisplan. Därifrån är det en kort promenad till oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt leende. Välkommen att boka din tid redan i dag! Mun Tandvård - Tandvård som du kan se fram emot - I Vasastan, Stockholm

Bokning via förfrågan

Aqua Dental Odenplan

Dalagatan 42, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Aqua Dental – din tandläkare vid Odenplan Mottagningen på Dalagatan i Stockholm är modern och ligger långt fram på sin digitaliseringsresa. Här möts du av tandläkare med lång erfarenhet och stor kunskap. På kliniken erbjuder vi bland annat allmäntandvård, förebyggande tandvård och implantatprotetik. Våra behandlingar är av högsta kvalitet kombinerat med ett personligt bemötande. För oss är det viktigt att ditt besök hos oss är så behagligt som möjligt. Till Aqua Dental på Dalagatan vid Odenplan i Stockholm är alla välkomna. Att gå till tandläkaren ska kännas tryggt och vi vill vara med och bidra till skapa en bra munhälsa för hela familjen. Hitta hit Tunnelbana: Ta gröna linjen (18/19) till Odenplan. Välj sedan uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen. Om du står med uppgången i ryggen, ta första vänster och gå Dalagatan fram cirka 300 meter. Pendeltåg: Väljer du att åka pendeltåg tar du linje 41 eller 44 och går av vid Odenplan. Ta uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen och promenera på Dalagatan, längs Vasaparken, i ett par minuter för att komma till kliniken. Buss: Om du föredrar att komma till kliniken med buss finns det flera busslinjer att välja bland. Exempelvis stannar buss 53 vid Tegnérgatan, buss 4 vid Dalagatan, buss 61 vid Vasaparken, bussarna 6 och 72 stannar vid Odenplan. Covid -19 I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 erbjuder vi dig nu möjligheten att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte kunna kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Varmt välkommen till Aqua Dental, kdin tandläkare vid Odenplan. Aqua Dental är Stockholms snabbast växande tandvårdskedja, och har mottagningar i/på: Hammarby Sjöstad, Kungsholmen, Östermalm, Centralen, Mörby, Sollentuna, Nacka, Vasastan, Täby, Stureplan och Kista.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?