Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandhygienist Sanella Lazarevic

Högbergsgatan 30A

11620 Stockholm

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Hos oss på Tandhygienist Sanella Lazarevic får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp.

Behöver du en akuttid eller bara en tid när det passar dig?
 • Grundundersökning
 • Tandblekning
 • Kosmetisk Tandvård
 • Behandlar tandvårdsrädda patienter

Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.

Du hittar oss på Högbergsgatan 30A. Välkommen!
Hitta hit
Högbergsgatan 30A
11620 Stockholm
Öppettider
Måndag:
07:00 - 18:00
Tisdag:
07:00 - 18:00
Onsdag:
07:00 - 18:00
Torsdag:
07:00 - 18:00
Fredag:
07:00 - 18:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,4

Söder Dental

Kapellgränd 9, Stockholm

Din tandläkare mitt på Södermalm - Söder Dental På Kapellgränd 9 på Södermalm i Stockholm, nära Medborgarplatsens och Slussens T-bana, välkomnas du till vår klinik som utför behandlingar med dig i fokus. Med nära 30 års erfarenhet erbjuder Söder Dental ett brett utbud av behandlingar, såsom osynliga tandställning, kirurgiska behandlingar och mycket mer. Behandlingar vi på Söder Dental utför: Kosmetiska och estetiska behandlingar Våra vanligaste behandlingar inom detta område är skalfasader, osynlig tandreglering samt tandblekningar. Kirurgiska behandlingar Vi hjälper dig att operera bort visdomständer. Implantatoperation Ifall du saknar en eller flera tänder så hjälper vi dig med implantatbehandlingar inklusive operation samt kronimplantat. Akut tandvård Vi ser till att du får en tid så snabbt som möjligt ifall du är i behov av akut tandvård. Som om du skulle ha tandvärk, bitit sönder en tand eller slagit ut en tand. Vi på Söder Dental på Södermalm i Stockholm erbjuder moderna behandlingar som bygger på stor erfarenhet och gedigen kunskap. Vi har även lång erfarenhet av patienter med tandläkarskräck och lyssnar till dina behov. Hela behandlingsprocessen förklarar vi steg för steg, för att du ska känna dig så trygg som möjligt. Välkommen till din tandläkare mitt på Södermalm! Vi ser fram emot ditt besök.

Heart4,4
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart-

Erikssonkliniken

Götgatan 21, Stockholm

Välkommen till Erikssonkliniken - Tandvård på Söder! Erikssonkliniken är din tandläkare på Götgatan, på Södermalm, som erbjuder högkvalitativ tandvård med personligt bemötande och modern teknik. Vi har stolt erbjudit tandvård till våra patienter sedan 1970-talet. Vi har designat vår klinik med en varm och välkomnande atmosfär, med flera behandlingsrum och ett rymligt väntrum som garanterar en bekväm upplevelse. Vi erbjuder bland annat följande behandlingar: Allmän tandvård: Regelbundna kontroller, tandrengöring, fyllningar, rotbehandlingar Estetisk tandvård: Tandblekning, porslinsfasader/kronor och broar, tandimplantat, tandreglering Akut tandvård: Snabb och effektiv behandling vid akuta tandproblem Barn- och ungdomstandvård: Vi tar hand om hela familjens tandhälsa Om oss Vårt team består av tre omtänksamma tandläkare, tre professionella tandsköterskor och två passionerad tandhygienister. Genom vårt starka samarbete med specialister inom olika områden, kan vi ge våra patienter heltäckande behandlingar för deras tandvårdsbehov. Vi är stolta över att ha hjälpt många människor att uppnå en stark och hälsosam mun, och ser fram emot att få fortsätta vår tradition av högkvalitativ tandvård på Erikssonkliniken. Välkommen att besöka oss och upplev vårt omtänksamma och professionella team! Vårt mål är att göra varje patientbesök så bekvämt som möjligt och att hjälpa dig att uppnå en stark och hälsosam mun. Vi välkomnar nya patienter och ser fram emot att få ta hand om dina tandvårdsbehov på Södermalm. Välkommen till oss på Götgatan 21 på Södermalm i Stockholm. Boka din nästa tandläkartid redan idag!

Heart-
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Tandea Södermalm

Högbergsgatan 93, Stockholm

Tandea Södermalm - tandläkare för hela familjen på Södermalm i Stockholm ! Vår tandläkarklinik ligger på centrala Södermalm i Stockholm med gångavstånd från både pendeltågsstationen Stockholm Södra samt Mariatorgets tunnelbana. Vi är belägna i nyrenoverade lokaler och erbjuder en mängd olika behandlingar, såsom implantat, skalfasader, kronor och broar, lagningar, rotfyllningar med mera. Vi erbjuder även barntandvård och är glada över att vara en tandläkarklinik för hela familjen. Vårt främsta mål är att ge dig hållbar och kvalitativ tandvård som bidrar till livslånga leenden. Vi har stor erfarenhet av att hantera patienter som lider av tandvårdsrädsla och skräddarsyr alltid våra behandlingar för att passa patientens unika behov. Vid ditt första besök får du alltid ett kostnadsförslag och våra priser är utformade för att kunna erbjuda bästa möjliga tandvård till ett överkomligt pris. Vi är även anslutna till Försäkringskassan för att ge dig extra trygghet och säkerhet. Vi välkomnar hela familjen till vår tandvårdsklinik, där vi erbjuder gratis tandvård för barn och ungdomar upp till 23 år. Välkommen att boka din nästa tandläkartid hos Tandea Södermalm, på ​Högbergsgatan 93 i Stockholm!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,9

Gloss & Floss Dental Care®

Ölandsgatan 42, Stockholm

Varmt välkommen till din tandläkare Gloss Floss® på Södermalm i Stockholm! Gloss Floss® anses nu vara ett varumärke inom kosmetisk tandvård. På Ölandsgatan 42 vid Skanstull på Södermalm erbjuder vi skönhetsbehandlingar och estetisktandvård på ett och samma ställe. Vår toppmoderna klinik är nu fullutrustad med senaste tekniken för att kunna erbjuda dig ett proffsigt resultat. Vi är anslutna till Försäkringskassan och vi fokuserar på din tandvård och komfort! På Gloss Floss® har vi skapat en fin, otroligt behaglig och hemtrevlig miljö där du utan tvekan kan slappna av och känna dig lugn. Vår spa-liknande omgivning erbjuder lugnande musik och aromaterapi under behandlingarna. Dessutom använder vi oss av den senaste utrustningen, bl.a: 3D scanner OPG röntgen Osynliga tandställning Digital röntgen Icon-behandling ClearCorrect / Clear Aligners Smile Design och mera! Vår mottagning erbjuder högkvalitativ tandvård med fokus på frisk munhälsa och estetik. Som patient hos oss får du uppleva modern tandvård i en lugn och harmonisk miljö. Kliniken ligger på 50 meters avstånd från Skanstulls tunnelbanestation och har goda kommunikationsmöjligheter. Välkommen att boka tid hos Gloss Floss® redan idag!

Heart4,9
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

GladDental Clinic

Ringvägen 125, Stockholm

GladDental Clinic - Din Tandläkare på Södermalm i Stockholm På vår tandklinik på Söder i Stockholm erbjuder vi högkvalitativ tandvård i en bekväm och avslappnad miljö. Vårt erfarna team av tandläkare är specialiserade inom olika områden. Vi värderar varje patient och tar oss tid att förstå dina önskemål och förklara behandlingsalternativ på ett enkelt och förståeligt sätt. Vårt mål är att skapa en positiv och bekväm upplevelse för våra patienter, oavsett om det är en enkel undersökning eller en mer omfattande behandling. Vårt team av tandläkare är specialiserade inom olika områden, inklusive: Allmän tandvård Estetisk tandvård Tandimplantat Tandblekning Vi anpassar våra behandlingar efter dina individuella behov för att uppnå bästa möjliga resultat. Akut tandvård Vi tar även emot akuta tandvårdspatienter och erbjuder flexibla betalningsalternativ för att göra tandvården tillgänglig för alla. Om du upplever tandvärk, har skadat eller slagit ut en tand, eller har andra akuta tandproblem, är du välkommen till oss. Vi prioriterar akutfall och strävar efter att erbjuda en tid inom 24 timmar för att hjälpa dig så snart som möjligt. Så om du letar efter en pålitlig tandläkare på Södermalm, tveka inte att besöka GladDental. Vi ser fram emot att ta hand om ditt leende och ge dig en enastående tandvårdsupplevelse!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?