Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Folktandvården Eastmaninstitutet Röntgen

Olivecronas väg 5

113 61 Stockholm

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Hos Folktandvården Eastmaninstitutet Röntgen får barn, ungdomar och vuxna med behov av avancerad röntgenundersökning hjälp. Specialisttandvården är ett komplement till allmäntandvården och tar emot dig som har fått remiss från tandläkare, läkare eller annan vårdgivare.
Hitta hit
Olivecronas väg 5
113 61 Stockholm
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 17:00
Onsdag:
07:30 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 17:00
Fredag:
07:30 - 15:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,8

Aqua Dental Odenplan

Dalagatan 42, Stockholm

Aqua Dental – din tandläkare vid Odenplan Mottagningen på Dalagatan i Stockholm är modern och ligger långt fram på sin digitaliseringsresa. Här möts du av tandläkare med lång erfarenhet och stor kunskap. På kliniken erbjuder vi bland annat allmäntandvård, förebyggande tandvård och implantatprotetik. Våra behandlingar är av högsta kvalitet kombinerat med ett personligt bemötande. För oss är det viktigt att ditt besök hos oss är så behagligt som möjligt. Till Aqua Dental på Dalagatan vid Odenplan i Stockholm är alla välkomna. Att gå till tandläkaren ska kännas tryggt och vi vill vara med och bidra till skapa en bra munhälsa för hela familjen. Hitta hit Tunnelbana: Ta gröna linjen (18/19) till Odenplan. Välj sedan uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen. Om du står med uppgången i ryggen, ta första vänster och gå Dalagatan fram cirka 300 meter. Pendeltåg: Väljer du att åka pendeltåg tar du linje 41 eller 44 och går av vid Odenplan. Ta uppgången mot Västmannagatan/Karlbergsvägen och promenera på Dalagatan, längs Vasaparken, i ett par minuter för att komma till kliniken. Buss: Om du föredrar att komma till kliniken med buss finns det flera busslinjer att välja bland. Exempelvis stannar buss 53 vid Tegnérgatan, buss 4 vid Dalagatan, buss 61 vid Vasaparken, bussarna 6 och 72 stannar vid Odenplan. Covid -19 I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 erbjuder vi dig nu möjligheten att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte kunna kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig. Varmt välkommen till Aqua Dental, kdin tandläkare vid Odenplan. Aqua Dental är Stockholms snabbast växande tandvårdskedja, och har mottagningar i/på: Hammarby Sjöstad, Kungsholmen, Östermalm, Centralen, Mörby, Sollentuna, Nacka, Vasastan, Täby, Stureplan och Kista.

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Hildmark Dental

Sankt Eriksplan 2, Stockholm

Välkommen till vår moderna tandklinik på St: Eriksplan 2, mitt i centrala Stockholm! Hildmark Dental på St: Eriksplan i Vasastan erbjuder allt från allmäntandvård till estetisk tandvård och hjälp vid akuta besvär, allt under samma tak. Hos oss är alla välkomna, både barn som vuxna. Vad vi erbjuder Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av skalfasader, tandreglering och, tandblekning. Vi behandlar allt ifrån missfärgade tänder till att sätta in skalfasader. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och är designade i modern stil, för att ge dig den bästa och smidigaste upplevelsen av ditt tandläkarbesök. Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. Vi utför givetvis allmäntandvård med lagningar, uttagningar och vanliga basundersökningar. Vid akuta besvär försöker vi alltid att hjälpa dig så fort som möjligt för att åtgärde det mest akuta. Barn är också välkomna hos oss. Vår personal Monika Hildmark arbetar som tandläkare här och har erfarenhet av olika vårdkulturer. Hon har studerat och arbetat i olika länder, både som anställd och som egen företagare. Sedan 2015 har Monika vidareutbildat sig inom Estetik och Protetik på institutet UCL Odontologi Eastman i London. Monika brinner för sitt yrke och tycker att det bästa med jobbet är att få ett nöjt leende från patienten när behandlingen är klar. Pablo Carlsson är tandläkare och har bred erfarenhet av större och mer komplicerade fall som innefattar bettåterställningar och kirurgiska ingrepp och har många års erfarenhet inom implantatkirurgi och implantatprotetik. Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Hitta till kliniken Till oss kan du komma genom att ta gröna T-banelinjen till S:t Eriksplan, alternativt busslinjer som 3, 4 eller 507. Både från buss och tunnelbana är det kort gångavstånd till kliniken. Boka en tid redan idag! Hildmark Dental - Din tandläkare på St: Eriksplan i Vasastan, Stockholm!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

S:t Eriksplans Tandhälsa

Sankt Eriksplan 2, 4tr, Stockholm

St:Eriksplans Tandhälsa - Din tandläkare på S:t Eriksplan, Vasastan! Mitt på Sankt Eriksplan i Vasastan, Stockholm, hittar du vår lugna och trivsamma klinik. Vi utför all typ av tandvård, allt ifrån vanlig allmäntandvård till estetiska behandlingar. Hos oss blir du alltid både bemött och behandlad på bästa tänkbara sätt. Vi har alltid dig som patient i fokus Om tandhygienistbehandling skulle behövas har vi även det på plats Skulle en specialist behöva kopplas in har vi nära samarbete med flertalet mycket kompetenta specialister Behandlingar vi utför på vår tandklinik: Allmäntandvård Kronor broar Rotfyllning Implantat Skalfasader Tandreglering (Invisalign) Tandblekning Tandhygienistbehandling Hitta till S:t Eriksplans Tandhälsa Parkering: P-hus finns på Torsgatan 31(mitt under Sankt Eriksplan) alt. gaturparkering runtomkring Tunnelbana: Station S:t Eriksplan, Gröna linjen Pendeltåg: Odenplan(ca 7 min gång) Buss: Flertal bussar stannar precis utanför vår port på Sankt Eriksplan Varmt välkommen till din tandläkare i Vasastan i centrala Stockholm. Vi hjälper dig gärna!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Oden Dental

Karlbergsvägen 14, Stockholm

Välkommen till Oden Dental - din tandläkare på Odenplan, Vasastan! Vår trevliga tandklinik hittar du på Karlbergsvägen 14, på Odenplan i Stockholm. Vi har funnits sedan 1980-talet och har därmed fått lång erfarenhet inom tandvård genom åren. Vad erbjuder vi? Oden Dental erbjuder tandvård för hela familjen. Hos oss blir ni omhändertagna av tandläkare som har utbildats i Sverige och som alltid har den senaste kunskapen inom flera områden. Vi har flera års erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Vi är fokuserade på områden inom implantatkirurgi och estetisk tandvård. Vår tandklinik på Odenplan På Karlbergsvägen 14 på Odenplan i Stockholm hittar du till vår mysiga tandklinik som ger en familjär känsla. Med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet har Oden Dental vårdat tusentals patienter med framgång. Som en klinik som erbjuder tandvård för hela familjen har våra tandläkare den mest uppdaterade kunskapen och mångårig erfarenhet av att ta hand om både barn och vuxentänder, samt inom områden som implantatkirurgi och estetisk tandvård. Tandvårdsrädsla Barn är välkomna att börja sin tandvårdresa hos oss. Vi tar också emot akuta och tandvårdsrädda patienter. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsskräck och vi brukar få de allra rädda att känna sig tryggare hos oss. Alla patienter är välkomna till oss, stora som små. Du kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos Oden Dental på Odenplan i Vasastan Akut tandvård Tandvärk, ilningar eller en trasig tand är aldrig roligt. Därför strävar vi efter att erbjuda akuttider samma dag eller så snart som möjligt, för att snabbt och effektivt ta hand om dina behov. Kontakta oss om du har tandproblem - vi har även generösa öppettider som passar din vardag. Om du har drabbats av en olycka som t.ex. tandtrauma, erbjuder vi också akuta tider för dig eller ditt barn. En undersökning hos en tandläkare rekommenderas alltid om en tand är utslagen, lös eller om du har drabbats av annan tandskada." Personalen Vi är ett team som jobbar tätt ihop och som har arbetat ihop länge. Vi vet hur vi på bästa sätt ska ta hand om dig som patient. Vi anpassar behandlingen efter just dina behov och önskemål. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kan därmed använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Oden Dental - Trygg tandvård för hela familjen!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?