Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Marina Sabelström

Hotellgatan 3, 5 tr

17145 Solna

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Hitta hit
Hotellgatan 3, 5 tr
17145 Solna
Öppettider
Måndag:
08:15 - 17:00
Tisdag:
08:15 - 17:00
Onsdag:
08:15 - 17:00
Torsdag:
08:15 - 17:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,7

Tandläkare Marie De Neergaard

Hotellgatan 3, Solna Centrum, Solna

Tandläkare Marie de Neergaard - Din tandläkare i Solna Centrum Välkommen till Tandläkare Marie de Neergaard som ligger beläget centralt i Solna Centrum. Vi erbjuder tandvård för både vuxna, barn och ungdomar.Jag har arbetat som tandläkare sedan 1985,samt gått många vidareutbildningar under åren. Här kan du få hjälp allmäntandvård som exempelvis lagningar, undersökningar, tandstensborttagning, samt estetisk tandvård såsom tandblekning, skalfasader. Vi har även mölighet att hjälpa dig med bland annat tandimplantat, kronor och broar och tandreglering, Inman aligner,Clear aligner Behandlingar som kliniken i Solna erbjuder: Blekning Estetisk tandvård Kronor och broar Lagning Implantat Rotbehandling Bettskena Tandsten Tandutdragning Tandreglering Om Marie de Neergaard Tandläkare Marie de Neergaard är legitimerad tandläkare sedan 1986, har arbetat inom Folktandvården och driver egen praktik sedan 1993 . Hos oss möts du om trevlig och kompetent tandvårdspersonal som hjälper dig att behålla en god munhälsa livet ut. För barn under 24 år; vi har avtal med landstinget och kan därför lista era barn och ungdor Välkommen att boka din tid hos Tandläkare Marie De Neergaard i Solna Centrum!

Heart4,7
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

DentOn Tandvård

Gyllene Hästens Torg 9, Solna

Välkommen till DentOn Tandvård i Solna på Tandläkare.se! På Gyllene Hästens Torg i Solna ligger denna toppmoderna tandklinik i fräscha lokaler. Om du har tandvärk, ilningar eller tappat en lagning, kan vi hjälpa dig med akut tandvård. Vi erbjuder dig en tid redan samma dag. Vår personal har gått gedigna utbildningar och de har lång erfarenhet inom tandvård. Patienten i fokus Vi är måna om din upplevelse och att du ska känna dig lugn och trygg. Luta dig bekvämt i vår nya tempur-stol och låna våra hörlurar som dämpar ljud från maskinerna, vilket bidrar till att minska oro och stress. Vilka behandlingar erbjuder vi? Vi erbjuder givetvis allmäntandvård och även akut tandvård, specialisttandvård och vi utför en mängd behandlingar. Tandreglering, broar och proteser är bara några exempel. Vi har även utbildad personal i tandvårdsrädsla och har god vana av behandling av tandköttsinflammation. Vi använder både handinstrument samt ultraljud vid tandstensborttagning och vi är noga med att erbjuda patienten bedövningssalva inför bedövning med bedövningsspruta. Allt för att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt. Tandblekning Dessutom utför vi tandblekning på plats men vi säljer även hemma-blekningskit. Om du har tandsten, ytliga missfärgningar och hål i tänderna behöver du behandla det innan en tandblekning kan utföras. Därför rekommenderas alltid en undersökning och rengöring av tänderna innan en tandblekning ska genomföras. Certifierade Hela kliniken uppdateras ständigt på det senaste inom tandvården och är därmed även nu certifierade tandläkare inom den nyaste och snabbaste metoden inom tandreglering, Inman Aligner samt Clear Smile Aligner, båda är avtagbara och osynliga tandställningar. Vi erbjuder våra patienter både akuttider samt möjlighet att boka kvällstider. Låt oss ta hand om dig, boka din tid hos oss på DentOn Tandvård i Solna!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Estetik & Dental Solna

Huvudstagatan 1B, Solna

Välkommen till Estetik Dental Solna på Tandläkare.se! Precis intill Solna Centrum ligger denna fräscha tandklinik för hela familjen.Hos oss får du träffa personal med lång erfarenhet, där vi jobbar i team. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som har patientens trygghet och välmående i fokus. Akut tandvärk Akuttid inom 24 timmar Kvälls- och helgöppet Utan prispåslag Lång erfarenhet inom akuttandvård Är du i behov av akut tandvård på kvällar eller helger? Då betalar du inget extra, vi bjuder på helg - och kvällstaxa! Du får alltid en akuttid inom 24 timmar hos oss, även under kvällar och helger. Vi erbjuder givetvis akuttandvård men också specialisttandvård. Vi utför tandreglering och erbjuder Invisalign (osynlig tandställning). Men vårt fokusområde är allmäntandvård och estetiska behandlingar. Är du tandvårdsrädd anpassar vi behandligen efter dina behov! Många patienter hjälper vi med behandling av rynkor, fina linjer i ansikte och på halsen. Microtox och volymgivande injektionsbehandlingar är också två populära behandlingar som vi erbjuder. Dessutom utför vi tandblekning på plats med Brilliant Smile men vi säljer även hemma-blekningskit från Opalescence. Barn är självklart välkomna och vi är anslutna till Försäkringskassan. Hjärtligt välkommen till din tandläkare på ​Huvudstagatan 1B i Solna!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?