Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Ann-Lis Palmqvist

Kanalgatan 3, 3tr

21140 Malmö

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Tandläkare Ann-Lis Palmqvist.
Tandläkare Ann-Lis Palmqvist är din lokala tandläkare i Malmö.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!
Hitta hit
Kanalgatan 3, 3tr
21140 Malmö
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,8

Aqua Dental Malmö

Södra Promenaden 69A, Malmö

Aqua Dental Malmö Nu har vi slagit upp portarna till vår nybyggda klinik i Malmö. Kliniken är utformad för att skapa en lugn plats där våra patienter kan känna sig trygga, utan att tankarna förs till en traditionell vårdinrättning. Vi vill visa våra patienter att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt. För oss på Aqua Dental är det viktigt att erbjuda trygg tandvård och vi vill hjälpa dig och dina barn att få rätt förutsättningar för en god munhygien. I Malmö har vi 15 behandlingsrum,ett brett tandvårdsutbud och möjligheter att hjälpa dig oavsett besvär. Från förebyggande behandlingar och akuta besvär till specialisttandvård. Hos oss ska du känna dig trygg under ditt besök. Vår målsättning är att med passion, kvalitet och tillgänglighet leverera Sveriges bästa tandvård. Det gör vi genom bland annat professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. Vi gör allt för att du ska känna dig så avslappnad och bekväm som möjligt under ditt besök hos oss. Vår vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande satsning på specialisttandvård, vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett behov utan långa väntetider. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Malmö

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,6

Estetikcentrum

Studentgatan 6, Malmö

Välkommen till Estetikcentrum - din tandläkare i Malmö På Estetikcentrum i Malmö har vi skickliga tandläkare och kirurger och en hög patientnöjdhet. Öppet både kvällar och helger. Estetisk tandvård och allmän tandvård Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare och vi kan utföra behandlingar under narkos. Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat. Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård. ATB dras vid besöket hos alla patienter som kommer via Tandläkare.se. Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket, och om du redan utnyttjat ditt bidrag tillkommer en kostnad som betalas på plats. Priserna i annonsen gäller själva undersökningen (bas/akut), vid behandling tillkommer behandlingskostnaden. Som kund är Du alltid viktigast för oss och därför är vi inte nöjda förrän du är nöjd. OBS! Alla erbjudanden gäller endast vuxna och nya kunder. Är du redan kund hos oss var god besök direkt vår hemsida på www.estetikcentrum.se där ordinarie pris gäller. Välkommen att boka din behandling på Studentgatan 6 i Malmö. Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Estetikcentrum i Malmö!

Heart4,6
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,7

Dentalhuset i Malmö

Västanväg 57, Limhamn

Varmt välkommen till Dentalhusets fräscha och mysiga tandläkarmottagning mitt i centrala Limhamn Vi erbjuder dig tandvård med hög kvalitet. Akuttid kan du få redan samma dag. Det är en modern klinik med den senaste utrustningen. Vårt mål är att erbjuda dig tandvård av hög kvalitet och med ett bemötande som lugnar hjärtan och sätter ett leende på läpparna. Behandlingar vår mottagning i Malmö kan erbjuda dig: Tandundersökning Akut tandvård Lagningar Rotfyllning Bro/Brygga Skalfasader Estetisk tandvård/Tandblekning Tandutdragning Tandvårdsrädsla För dig med tandvårdsrädsla Det är vanligt att känna obehag när du besöker din tandläkare. För att hjälpa dig med tandvårdsrädsla kan vi boka en kostnadsfri tid för dig så du kan komma in och träffa tandläkaren på Kalendegatan 20 i Malmö och samtidigt känna av vår fridfulla miljö på kliniken. Dentalhuset vill göra det bekvämt för dig och har därför generösa öppettider vardagar som helger. Vi kommer att engagera oss och följa dig hela vägen. Vart finns vi? Limhamn, Västanväg 57 ​ Parkering? Kommer ni med bil så går det bra att parkera utanför mottagningen. ​Hjärtligt välkommen till din tandläkare I Limhamn

Heart4,7
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

MyDentist Malmö

Södra Förstadsgatan 23, Malmö

Hos oss på MyDentist i Malmö erbjuder vi det mesta inom allmäntandvård, specialisttandvård, estetisk tandvård och akut tandvård. Vi har öppet både kvällar och helger och målsättningen med placeringen av våra kliniker är att det ska vara enkelt att besöka oss. Det är enkelt att boka tid och vi erbjuder både drop-in, vanliga tider och akuttider. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi har stort fokus på dig som är tandvårdsrädd då alla skall ha möjlighet till en frisk munhälsa. På MyDentist i Malmö välkomnas du av flera mycket kunniga behandlare och vi har även käkkirurg som tar emot remiser. Likt alla våra kliniker ligger Malmö kliniken på gatuplan och du finner oss på Södra Förstadsgatan 23 i centrala Malmö. Vårt mål är att bli den ledande privata tandvårdskedjan i Norden, vilket vi gör genom att erbjuda våra kunder tillgänglig, enkel och attraktiv tandvård. Våra arbetssätt är moderna och vi gör allt för att ditt besök hos oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi erbjuder också några av marknadens bästa garantier. Vi har också den senaste utrustningen på marknaden. Vår utrustning kombinerat med våra duktiga medarbetare som brinner för att erbjuda den bästa tandvården kan vi ge dig en omvårdnad i toppklass. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan, alltså kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag samt att du omfattas av högkostnadsskydd hos oss. Vår klinik har öppet under kvällar och helger och det finns nästan alltid tillgängliga drop in-tider. Du är välkommen in till kliniken eller så kan du boka din tid online här på Tandläkare.se.

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?