Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
White Tandvård Lund - Bruniushuset

White Tandvård Lund - Bruniushuset

Kiliansgatan 17

223 51 Lund

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 32 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
White Tandvård, din tandläkare i Lund!

På White Tandvård bedriver vi en ny och modern tandvård med totalt fyra kliniker i Skåne, två i Lund, en i Helsingborg och en i Malmö. Vi är flera kliniker som idag har gått ihop till ett gemensamt namn. Tidigare var vi Tand- och munhälsan, Tandläkarna på Kaftstorg, Bruniustandläkarna samt Citytandläkarna. Nu är vi tillsammans White Tandvård och erbjuder precis vad det nya namnet antyder, vita, hela och rena leenden med lång hållbarhet. Hos oss träffar du tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med många års erfarenhet av tandvård och ett stort engagemang.

Vår första klinik startade redan år 1927 i Lund. Vi fortsätter att tillgodose våra patienter med breda kunskaper i allt från förebyggande allmäntandvård till specialiserad tandkirurgi. Vi arbetar även med flera olika typer av estetisk tandvård och kan hjälpa dig om du är i behov av att förändra ditt leende. Oavsett syfte är du som patient trygg och vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa dig.

Du hittar oss i Lund på Kiliansgatan 17. Varmt välkommen! 
Hitta hit
Kiliansgatan 17
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
07:40 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 16:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Privattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökningen, samtliga åtgärder som utförs av tandläkare under besöket tillkommer på priset

Basundersökning

CaretIcon
Undersökning och kontroll av din munhälsa av en tandläkare. Kontroll av tänderna, tandköttsinflammation, tandlossning eller andra tecken på problem och sjukdomar i munnen som behöver behandlas. Fyra röntgenbilder ingår och pratar därefter om hur du kan förebygga problem med dina tänder.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Exempelvis tandstensbortagning

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandblekning

CaretIcon
Vill du ha vitare tänder? Vi utför tandblekning med Whiteness Perfection och Opalescence på ett tryggt och säkert sätt.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

Tandimplantatskonsultation

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård