Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Helsingborg

Aqua Dental Helsingborg

Kullagatan 11

252 20 Helsingborg

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 3 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental Helsingborg 

Mitt i centrala Helsingborg, på Kullagatan, ligger Aqua Dentals klinik. Platsen för kliniken är utvald för att vara lättillgänglig för våra patienter. Hit är hela familjen välkomna. Här kombineras erfarna tandläkare med ett personligt bemötande. På kliniken erbjuder vi all typ av tandvård; från förebyggande- och allmäntandvård till estetisk- och specialisttandvård.  

Kliniken byggdes under 2021 och är toppmodernt utrustad och vi arbetar genomgående digitaliserat. Förutom att sedan länge arbetat med digital röntgen arbetar vi även med digital scanning och avtryck och digital journalföring.  

När du kommer in på kliniken kan du lämna dina tankar om tandvården utanför. Den framtagen för att du som patient ska känna att du är i en trygg miljö. Designen liknarar snarare ett hotell eller ett spa än en klassisk vårdinrättning. Vi vill visa att det inte behöver vara obehagligt att gå till tandläkaren.   

Vår målsättning är att du ska känna trygg under ditt besök hos oss, vi arbetar med professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. På Aqua Dental kombinerar vi beprövade metoder med den senaste tekniken och på så sätt kan vi erbjuda dig behandlingar med hållbara resultat.  

Vi har ett brett tandvårdsutbud inom Aqua Dental och kan således ge dig en komplett behandling utan långa väntetider. Till oss kan du komma för att bland annat få hjälp med förebyggande åtgärder, estetiska behandlingar, årliga kontroller, akuta besök och specialistbehandlingar.   

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Hitta hit:  
Kliniken ligger på en av Sveriges äldsta gågator, Kullagatan. Gatan sträcker sig från Sankt Jörgensplats till Stortorget. För att hitta kliniken är det enklast att promenera Kullagatan upp.  

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Helsingborg 
Hitta hit
Kullagatan 11
Öppettider
Måndag:
07:00 - 19:00
Tisdag:
07:00 - 19:00
Onsdag:
07:00 - 18:00
Torsdag:
07:00 - 18:00
Fredag:
07:00 - 12:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Exempelvis tandstensbortagning

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
På en tandregleringskonsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna ortodontister. Vi erbjuder flertalet behandlingsmetoder: från den traditionella rälsen till avtagbara aligners som Invisalign. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en tandreglering går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även ställa frågor till tandläkaren.

Tandblekning

CaretIcon
Vår tandblekning är en noggrann process för att ge dig ett strålande vitt leende. I behandlingen ingår mild tandstensborttagning och polering för att säkerställa bästa resultat. Du får skräddarsydda blekskenor tillsammans med ett effektivt blekningsmedel för hemmabruk med dig för att genomföra din behandling hemma. Efter din hemmabehandling bjuder vi in dig till en efterkontroll på kliniken för att säkerställa bästa resultat. Observera att en tidigare undersökning inom de senaste 6 månaderna är nödvändig.

Tandstensborttagning

CaretIcon
Ge ditt leende en uppdatering med vår grundliga behandling som inkluderar tandstensborttagning och polering av hela bettet. Vi tar bort tandsten och plack för att förebygga tandköttssjukdomar och karies, och avslutar med en polering för att ge dina tänder en ren och blank finish. Denna behandling kommer att lämna dig med ett friskare och mer strålande leende.
Prisreducering
Övrigt