Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Andreas Dahr

Linnégatan 5

41304 Göteborg

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Allmäntandvård Barntandvård Ungdomtandvård Grönt kort
Hitta hit
Linnégatan 5
41304 Göteborg
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
08:00 - 12:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Linnégatans Implantatklinik

Linnégatan 50, Göteborg

Heartn/a
Ej betygsatt

Linnégatans Implantatklinik - Din tandläkare i Göteborg. Vi på Linnégatans Implantatklinik i Göteborg erbjuder både allmän- och specialisttandvård för alla dina behov. Oavsett om du har besvärliga visdomständer som behöver dras ut, en tand som saknas och behöver ersättas eller om du behöver estetisk hjälp, så behöver du inte vänta länge för att få hjälp. När du besöker oss för en undersökning, kommer vi alltid att ge dig ett tydligt kostnadsförslag med priser som ligger nära de rekommenderade referenspriserna. Behandlingar vi erbjuder: Allmän- och specialisttandvård Tandimplantat Dra ut visdomständer Estetisk tandvård Tandblekning Akut tandvård Om du har akuta tandvårdsbesvär, tveka inte att kontakta oss. Vi ordnar en tid för dig samma dag för att lindra dina besvär så snabbt som möjligt. Välkommen till Linnégatans Implantatklinik, din professionella tandläkare i Göteborg!

Bokning via förfrågan

Tandfokus Grönsakstorget

Södra Larmgatan 6, Göteborg

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Tandfokus kliniker i centrala Göteborg och Nol, Ale! Mitt i stan, på Södra larmgatan 6 i Göteborg, hittar du vår fina klinik i en trivsam miljö. Här möter du engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap och erfarenhet. Skulle du trots allt känna dig orolig inför besöket, eller vara osäker inför en behandling, tveka inte att ställa frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dem. Våra kliniker i Göteborg och Ale erbjuder: Allmäntandvård, som undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, estetisk tandvård och rotbehandlingar. Tandblekning Estetisk tandvård Tandreglering Implantat Bettskena/bettfysiologi Behandling mot tandlossning Rotfyllning Akuta tider, vid akuta besvär, som tandvärk eller en trasig tand, försöker vi att ta emot dig under samma dag. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädsla Vi på Tandfokus i Göteborg har lång erfarenhet att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.Vi brukar avsätta extra tid för dig som känner oro eller rädsla inför ditt besök. Meddela oss gärna om du är rädd så lägger vi upp en behandlingsplan i samråd med dig på ett sätt som du klarar av och kan hantera. Vi arbetar alltid i en lugn och trygg miljö och för att behandlingen skall vara smärtfri. Välkommen till någon av våra kliniker, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan

Tandklinik19

Västra Hamngatan 19 , Göteborg

Heartn/a
Ej betygsatt

Tandklinik 19 - Din Tandläkare i Göteborg City I 100 år, sedan 1923, har vår klinik i centrala Göteborg erbjudit personlig tandvård till göteborgarna. Oavsett om du bara behöver en vanlig kontroll eller om du funderar på en större behandling som implantatoperation eller smile makeover, så finns vi här för att hjälpa dig. Vi erbjuder behandlingar som: Allmän tandvård Akuttandvård Estetisk tandvård Invisalign Implantat (opereras på plats) Plastfyllningar Snarkskena (apnéskena) Tandhygienist i Göteborg Tandskydd för hockeyspelare Undersökning Vi förstår att utseendet på tänderna kan påverka självförtroendet. Därför erbjuder vi en så kallad “smile design analys” som visar dig hur resultatet skulle kunna se ut innan behandlingen påbörjas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och avslappnad hos oss, särskilt om du lider av tandvårdsrädsla. Vi har flera behandlingsrum som är omsorgsfullt anpassade för att ge dig den bästa vården och snabba tider för akut tandvård finns tillgängliga. Vårt team brinner verkligen för sitt yrke och investerar kontinuerligt i vidareutbildning och utveckling. Vi strävar alltid efter att skapa en långsiktigt hållbar tandhälsa för våra patienter så att du kan ha ett friskt och vackert leende livet ut. Varmt välkommen att besöka vår tandklinik på Västra Hamngatan 19 i centrala Göteborg!

Bokning via förfrågan

Tandfokus Domkyrkan

Västra Hamngatan 13 A, Göteborg

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Tandfokus Domkyrkan, din tandläkare i centrala Göteborg! Mitt i Göteborg på Västra Hamngatan 13, hittar du vår fina klinik i en lugn och trivsam miljö. Här möts du av engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap och erfarenhet. Skulle du trots allt känna dig orolig inför besöket, eller vara osäker inför en behandling, tveka inte att ställa frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dem. Våra kliniker i Göteborg och Ale erbjuder: Allmäntandvård, som undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, estetisk tandvård och rotbehandlingar. Tandblekning Estetisk tandvård Tandreglering Implantat Bettskena/bettfysiologi Behandling mot tandlossning Rotfyllning Akuta tider, vid akuta besvär, som tandvärk eller en trasig tand, försöker vi att ta emot dig under samma dag. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädsla Vi på Tandfokus Domkyrkan eller Grönsakstorget i Göteborg har lång erfarenhet att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.Vi brukar avsätta extra tid för dig som känner oro eller rädsla inför ditt besök. Meddela oss gärna om du är rädd så lägger vi upp en behandlingsplan i samråd med dig på ett sätt som du klarar av och kan hantera. Vi arbetar alltid i en lugn och trygg miljö och för att behandlingen skall vara smärtfri. Ansluten till Försäkringskassan Tandfokus är anslutet till Försäkringskassan och medlem av Privattandläkarna, vilket ger dig som patient en trygghet. För dig som patient innebär det att vi omfattas av: Garantiförsäkring Kvalitetssäkring Patientförsäkring Förtroendenämnden Välkommen till någon av våra kliniker i Göteborg eller Ale, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan

Studio Dental Göteborg

Västra Hamngatan 5, Göteborg

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Studio Dental - din tandläkare i Göteborg Studio Dental i Göteborg är beläget centralt i city på Västra Hamngatan. Vi erbjuder allmäntandvård, estetisk tandvård, specialisttandvård och tandreglering. Vi är även tillgängliga vardagar för akut tandvård och ser till att du får hjälp snabbt. Behandlingar hos oss på Studio Dental i Göteborg: Allmäntandvård Förebyggande tandvård Lagning Rotbehandling Tandutdragning Tandstensborttagning Specialisttandvård (utförs av specialisttandläkare i käkkirurgi) Implantat Operation av visdomständer Estetisk tandvård Tandblekning Klinikblekning (inkl blekskenor) Hemmablekning Porslinsfasader Tandreglering Osynlig tandställning med Invisalign Scanning av dina tänder, 3D simulation Om oss Här på Västra Hamngatan 5 i Göteborg välkomnas du av hjälpsam personal till en ljus, fräsch och varm mottagning som ger dig modern tandvård av högsta kvalitet till ett bra pris. Hos oss arbetar erfarna tandläkare och tandsköterskor som alltid ser till att du känner dig väl omhändertagen, säker och trygg under ditt besök. Tandvårdsrädsla Vi har även stor kompetens inom tandvårdsrädsla och anpassar därför besöket utifrån dina önskemål och förutsättningar. Akuta besvär Akuttandvård med tid samma dag som du ringer (innan kl 12). Vi tar emot patienter över 24 år och är även anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till Studio Dental i Göteborg, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?