Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandhygienist Elisabeth Peterson

Norra Gubberogatan 23B

41663 Göteborg

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Tandhygienist Elisabeth Peterson.
Tandhygienist Elisabeth Peterson är din lokala tandläkare i Göteborg.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!
Hitta hit
Norra Gubberogatan 23B
41663 Göteborg
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Närtandläkarna i Göteborg

Anders Personsgatan 12, Göteborg

Vi är en modern tandvårdsklinik mitt i centrala Göteborg som välkomnar alla vuxna patienter. Hos oss möts du av renoverade lokaler i harmoniska färger med modern utrustning samt erfarna och lugna tandläkare och tandsköterskor som har dig i fokus. Vi utför all typ av tandvård och vi har som vision att finnas där för dig i alla lägen, därför har vi samlat allt du behöver under ett och samma tak.

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

Aqua Dental Olskroken

Redbergsvägen 13A, Göteborg

Aqua Dental – Tandläkare i Göteborg I Olskroken på Redbergsvägen hittar du Aqua Dentals klinik. Här kombinerar vi erfarenhet, välbeprövade metoder och den senaste tekniken för att kunna erbjuda dig tandvård av högsta kvalitet. Vi arbetar efter principen att vi vill minimera ingreppens omfattning. Därför strävar vi efter att behålla patienternas egen tandvävnad så långt det går. Vi vill också att våra patienter är informerade av behandlingarnas innebörd så att vården kan anpassas till behov och önskemål. Givetvis får du som patient kostnadsförslag på våra behandlingar. På kliniken erbjuder vi allmän-, förebyggande-, estetisk- och specialisttandvård. På våra kliniker har vi även avsatta tider för patienter med akuta besvär. Hör av dig om du inte hittar en tid som passar så kommer vi att hjälpa dig. Så går en basundersökning till: I en basundersökning hos oss på Aqua Dental ingår en noggrann kontroll av munhålan. Behandlaren går igenom tänder och tandkött och tittar efter synliga skador eller andra tecken som kan visa på sjukdom i munnen. Exempelvis tittar tandläkaren efter plack, karies, inflammerat tandkött eller andra förändringar i tandköttet. Det ingår även fyra röntgenbilder i undersökningen. Dessa bilder kompletterar undersökningen och skapar en möjlighet för tandläkaren att upptäcka problematik som inte blotta ögat kan se. Om någonting upptäcks blir du informerad av tandläkaren. Inga ingrepp kommer att påbörjas utan ditt godkännande. Vid uteblivande eller om du inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt vid var tid rådande taxa. Detta så att vi i så stor utsträckning som möjligt hinner erbjuda tiden till någon annan patient i akut behov av hjälp.

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

ViDenta Centrum

Baldersgatan 8, Göteborg

Välkommen till ViDenta Centrum - din tandläkare i Göteborg! På Baldersgatan 8 ligger vår familjeägda tandvårdsklinik, ViDenta Centrum, i hjärtat av Göteborg. Vi värderar personlig kontakt och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Kliniken består av ett team med lång erfarenhet och bred kunskap. Vårt team med tandläkare och tandhygienister strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö för våra patienter. Vi har för närvarande två kliniker i Göteborgsområdet, en i Angered Centrum och en i centrala Göteborg. Behandlingar som vi erbjuder: Basundersökningar, tandrengöring, tandfyllningar Tandstensborttagning och polering Protetik och implantat Lagningar och rotbehandlingar Tandutdragning Akut tandvård, vid olyckor och akuta problem Tandvårdsrädsla Många lider av tandvårdsrädsla utan att veta att det är vanligt. Ofta beror rädslan på bristande information och förtroende för tandläkaren. Vi på ViDenta vill ändra på detta genom att ta extra tid och förklara hela proceduren både före och under behandlingarna. Vår ambition är att du ska känna dig avslappnad och trygg med oss. Vi kommer inte att påbörja någon behandling förrän du känner dig helt bekväm och ger oss klartecken. Välkommen till Videnta, din tandläkare i Göteborg och Angered. Välkommen till din nya tandläkare på Baldersgatan 8 i centrala Göteborg!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?