Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Johanna Andersson

Fridkullagatan 22 B

41262 Göteborg

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Johanna Andersson i Göteborg. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!
Hitta hit
Fridkullagatan 22 B
41262 Göteborg
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 15:00
Onsdag:
08:00 - 14:30
Torsdag:
08:00 - 17:00
Fredag:
07:20 - 14:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

AuraDent™️(Liseberg)

Centrala Göteborg, Mölndalsvägen 35, Göteborg

Välkommen till AuraDent Liseberg! Om oss Vår nyöppnade klinik med erfarna tandvårdsteam ligger i centrala Göteborg, precis bakom Liseberg och är mycket lättillgängligt. AuraDent är en nytänkande tandvårdsklinik med en hög ambitionsnivå och med en explosiv framtid i sikte. Vår vision är att bli nästa generationens tandvårdskedja i Sverige. Vår strävan är att leverera tandvård av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Enligt oss är helhetsintrycket minst lika viktigt, om än inte viktigare, än första intrycket och vi vill att våra patienter med trygghet skall vilja rekommendera oss vidare till nära och kära. Vad vi kan erbjuda dig På Auradent står du som patient i absolut fokus och vi är stolta över att kunna vara flexibla och anpassa oss efter dina behov för att du ska känna dig respekterad och prioriterad. Vårat varmaste tips för att upprätthålla en god munhälsa är noggrann egenvård samt regelbundna besök till tandvården. På så sätt kan du undvika att drabbas av omfattande skador och sjukdomar i munhålan som både blir tidskrävande och kostsamma för dig som patient. Vi erbjuder professionell och kvalitativ tandvård till förmånliga priser samt erbjuder räntefri avbetalning för så lite som 300kr/mån. Allt för att du ska kunna besöka tandvården utan en ekonomisk oro! Vår klinik och personal Vår moderna klinik bjuder in till en familijär och avslappnande miljö där du kan avnjuta en kopp kaffe och frukt i väntan på ditt besök. Våra tandvårdsteam har bred erfarenhet och hög kompetens inom flera olika nischområden. Fortplantning är en betydande och självklar del av vår verksamhet, just för att kunna erbjuda dig som patient det bästa och senaste inom tandvård. På AuraDent har vi stor erfarenhet och förståelse av att arbeta med tandvårdsrädda patienter. Tala med oss angående din oro så skräddarsyr vår personal ditt besök så att du ska känna dig trygg och sedd genom hela behandlingen. Hitta till oss Vår nyöppnade klinik ligger ett stenkast ifrån Korsvägen i centrala Göteborg, precis bakom Liseberg. Det går smidigt att nå oss med kollektivtrafik (spårvagn 2 4) där du kliver av på hållplatsen Almedal och hittar oss bara några meter bort. Det finns dessutom goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bil. Hos oss utförs allt inom allmän och akut tandvård men även estetiska tandbehandlingar såsom osynlig tandställning med Invisalign och tandblekning. Vi erbjuder behandlingar som: Allmän tandvård Akuttandvård Estetisk tandvård Tandreglering med Invisalign Implantat Plastfyllningar Tandhygienistbehandlingar Bettskennor Tandskydd för hockeyspelare Undersökning Varmt välkommen till oss på AuraDent!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?