Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Happident Gårda

Vädursgatan 5

41250 Göteborg

Heart5,0

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 4 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Happident Gårda ligger på Vädursgatan 5 i centrala Göteborg. Vi har 4st reserverade parkeringsplatser på Vädursgatan, P-tillstånd hämtas i receptionen. Annars hänvisar vi till P-hus Johan på Gårda (mellersta planet) eller P-hus Tomtegatan.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Du hittar oss på Vädursgatan 5. Välkommen!
Hitta hit
Vädursgatan 5
41250 Göteborg
Öppettider
Måndag:
08:30 - 16:30
Tisdag:
08:30 - 16:30
Onsdag:
08:30 - 16:30
Torsdag:
08:30 - 16:30
Fredag:
08:30 - 13:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Tandfokus Grönsakstorget

Södra Larmgatan 6, Göteborg

Välkommen till Tandfokus kliniker i centrala Göteborg och Nol, Ale! Mitt i stan, på Södra larmgatan 6 i Göteborg, hittar du vår fina klinik i en trivsam miljö. Här möter du engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap och erfarenhet. Skulle du trots allt känna dig orolig inför besöket, eller vara osäker inför en behandling, tveka inte att ställa frågor. Vi kommer att göra vårt bästa för att besvara dem. Våra kliniker i Göteborg och Ale erbjuder: Allmäntandvård, som undersökningar och förebyggande tandvård till lagningar, estetisk tandvård och rotbehandlingar. Tandblekning Estetisk tandvård Tandreglering Implantat Bettskena/bettfysiologi Behandling mot tandlossning Rotfyllning Akuta tider, vid akuta besvär, som tandvärk eller en trasig tand, försöker vi att ta emot dig under samma dag. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsrädsla Vi på Tandfokus i Göteborg har lång erfarenhet att behandla och hjälpa patienter som är rädda för att gå till tandläkaren.Vi brukar avsätta extra tid för dig som känner oro eller rädsla inför ditt besök. Meddela oss gärna om du är rädd så lägger vi upp en behandlingsplan i samråd med dig på ett sätt som du klarar av och kan hantera. Vi arbetar alltid i en lugn och trygg miljö och för att behandlingen skall vara smärtfri. Välkommen till någon av våra kliniker, vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Primärtandvården Munkebäck

Kaggeledstorget 1, Göteborg

Hjärtligt välkommen till din nya tandläkare på Kaggeledstorget i Göteborg, Primärtandvården Munkebäck! Här erbjuds allt inom allmän tandvård samt akut- och estetisk tandvård för hela familjen. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet och stort fokus på patientens behov är vi det givna valet för dig som bor eller arbetar vid Kaggeledstorget i Göteborg. Om vår tandklinik på Kaggeledstorget i Göteborg Hos oss kommer du till en modern, nyrenoverad klinik med goda förbindelser genom kollektivtrafik. Till dig som kommer med bil hit kan vi erbjuda fri parkering. Hos oss har du nära till allmän tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen på Kaggeledstorget har lång erfarenhet av tandvård för både vuxna och barn samt även av tandvårdsrädda. Med denna breda kompetens på en och samma klinik får du som patient den behandling som passar just för dig. Det är lätt att hitta hit, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen. Trygghet för tandvårdsrädda Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar samt hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar. Tandläkartider för hela familjen Till skillnad från många andra har vi nöjet att behandla även barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och vi erbjuder därför familjetider. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt så blir det mer tid över till allt annat roligt som man också vill hinna med. Hos oss kan du få upp till två års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommen till oss på Primärtandvården Munkebäck i Göteborg!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

Primärtandvården Kyrkbytorget

Eketrägatan 12, Göteborg

Hjärtligt välkommen till Primärtandvården Kyrkbytorget, din nya tandläkare i Göteborg! Under våren 2018 kan vi på Primärtandvården stolt presentera vår nyetablerade klinik på Kyrkbytorget i Göteborg. Efter långa förhandlingar och stort engagemang har vi tagit över Folktandvårdens lokaler på Kyrkbytorget. Här erbjuds allt inom allmän tandvård samt akut- och estetisk tandvård för hela familjen. Med lång erfarenhet, god tillgänglighet och stort fokus på patientens behov är vi det givna valet för dig som bor eller arbetar vid Kyrkbytorget! Vår klinik Vi har en modern och nyrenoverad klinik på Eketrägatan 12 i Göteborg, med goda förbindelser genom kollektivtrafik. Vi kan erbjuda dig som väljer att ta bil fri parkering. Hos Primärtandvården på Kyrkbytorget i Göteborg har du nära till allmän tandvård, akuttandvård och specialisttandvård. Tandvårdspersonalen på Kyrkbytorget har lång erfarenhet av tandvård för både vuxna och barn samt även av tandvårdsrädda. Med denna breda kompetens på en och samma klinik får du som patient den behandling som passar just för dig. Det är lätt att hitta hit, sväng förbi efter jobbet eller när du får en lucka i vardagen. Tryggt för tandvårdsrädda Du som känner rädsla inför besöket får mer än gärna kontakta oss för att diskutera tandvårdsfrågor, specifika behandlingar samt hur du kan förbereda dig inför tandläkarbesöket. Vår omtänksamma tandvårdspersonal svarar på alla dina frågor och funderingar. Vi på Primärtandvården erbjuder farmiljetider Till skillnad från många andra har vi nöjet att behandla även barn. Ditt tandläkarbesök ska vara smidigt och enkelt och vi erbjuder därför familjetider. Boka gärna en familjetid så kan alla vara hos tandläkaren samtidigt så blir det mer tid över till allt annat roligt som man också vill hinna med. Hos oss kan du få upp till två års garanti på dina behandlingar. Du får ett skriftligt kostnadsförslag innan din behandling hos din tandläkare eller tandhygienist och naturligtvis är vi anslutna till Försäkringskassan. Varmt välkommentill vår klinik i Göteborg. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,6

Aqua Dental Göteborg City

Östra Hamngatan 52, Göteborg

Välkommen till Aqua Dental Göteborg City - din tandläkare i Göteborg På Östra hamngatan 52 ligger Aqua Dentals tandvårdsmottagning. Kliniken är modern och här erbjuder vi tandvård på patientens villkor. Med en design och ett utseende framtaget med dig som patient i åtanke vill vi skapa en trygg atmosfär så att ditt besök hos oss är så behagligt som möjligt. Aqua Dental har som målsättning att förändra tandvården och göra den mer tillgänglig. Hos oss kombinerar vi välbeprövade metoder, tandläkarens erfarenhet och den senaste tekniken för att kunna de erbjuda dig så bra tandvård som möjligt. På Aqua Dental arbetar vi även efter principen att vi vill minimera ingreppens omfattning och mängden återbesök för dig som patient. Därför strävar vi efter en kombination av att behålla patienternas egen tandvävnad så långt det går och att utföra så hållbara behandlingar som möjligt. Som patient får du alltid information om hur behandlingen kommer att gå till och vad den innebär så att vi kan anpassa åtgärderna efter dina behov. Självklart får du även kostnadsförslag på alla åtgärder innan dessa påbörjas. Som din tandläkare i Göteborg vill vi att det ska vara enkelt, roligt och tryggt för dig att gå till tandläkaren. Hos oss får du träffa erfarna och kompetenta tandläkare som har lång erfarenhet att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. På Aqua Dental utför vi all form av tandvård, från förebyggande åtgärder, årliga undersökningar och lagningar till estetisk tandvård och specialistbehandlingar som exempelvis tandimplantat. Så går en undersökning till För att upprätthålla en god munhälsa är det viktigt att regelbundet gå till tandläkaren. I en basundersökning ingår en noggrann undersökning av din munhåla och dina tänder. Tandläkaren tittar på tänder och tandkött för att se över munhälsan och leta efter synliga skador som exempelvis karies, plack eller förändringar på slemhinnorna. I denna undersökning ingår även fyra röntgenbilder för att möjliggöra för tandläkaren att upptäcka problematik som inte går att upptäcka med blotta ögat. Om tandläkaren upptäcker något som måste åtgärdas kommer du att bli informerad, inga ingrepp kommer att påbörjas utan ditt godkännande I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig. Du hittar våra kliniker i Göteborg City och i Olskroken. Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Göteborg

Heart4,6
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

ViDenta Centrum

Baldersgatan 8, Göteborg

Välkommen till ViDenta Centrum - din tandläkare i Göteborg! På Baldersgatan 8 ligger vår familjeägda tandvårdsklinik, ViDenta Centrum, i hjärtat av Göteborg. Vi värderar personlig kontakt och ditt välbefinnande är vår högsta prioritet. Kliniken består av ett team med lång erfarenhet och bred kunskap. Vårt team med tandläkare och tandhygienister strävar efter att skapa en trygg och bekväm miljö för våra patienter. Vi har för närvarande två kliniker i Göteborgsområdet, en i Angered Centrum och en i centrala Göteborg. Behandlingar som vi erbjuder: Basundersökningar, tandrengöring, tandfyllningar Tandstensborttagning och polering Protetik och implantat Lagningar och rotbehandlingar Tandutdragning Akut tandvård, vid olyckor och akuta problem Tandvårdsrädsla Många lider av tandvårdsrädsla utan att veta att det är vanligt. Ofta beror rädslan på bristande information och förtroende för tandläkaren. Vi på ViDenta vill ändra på detta genom att ta extra tid och förklara hela proceduren både före och under behandlingarna. Vår ambition är att du ska känna dig avslappnad och trygg med oss. Vi kommer inte att påbörja någon behandling förrän du känner dig helt bekväm och ger oss klartecken. Välkommen till Videnta, din tandläkare i Göteborg och Angered. Välkommen till din nya tandläkare på Baldersgatan 8 i centrala Göteborg!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?