Stäng 

Var?
Kungsbacka
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
KartaKarta
TiderTider
KlinikerKliniker
Sortera
Sortera

Boka tandläkare i Kungsbacka

Tandläkare i Kungsbacka

Välkommen till Tandläkare.se i Kungsbacka – den fjärde största tätorten i Halland.

I Kungsbacka finns det ett flertal olika tandläkarmottagningar att välja mellan. Vare sig du bor eller bara jobbar här och behöver gå till tandläkaren över lunchen, så kan vi hjälpa dig att hitta professionella och skickliga tandläkare i Kungsbacka.

Tandvård för alla i Kungsbacka

Oavsett om olyckan är framme och du är i behov av akut tandvård, eller om du behöver göra en rutinundersökning hos en tandläkare, så har du kommit rätt när du kommit hit. På vår sajt listar vi klinikerna i ditt område, och de erbjuder allt från besök hos akuttandläkare till rutinmässiga undersökningar och behandlingar. Vi listar även behandlingar hos tandhygienister där du kan få hjälp med en professionell rengöring av dina tänder eller en grundlig borttagning av besvärlig tandsten. 

Akut tandvård i Kungsbacka

Om du råkat ut för en olycka och slagit ut eller skadat en tand, behöver den omedelbart lagas. Det är viktigt att uppsöka vård så snart som möjligt vid en skada i tanden. Om du inte behandlar skadan kan den bli värre och du behöver då ett större ingrepp för att få bot på problemet. 

I Kungsbacka erbjuder flera tandläkarmottagningar akuttandvård, vilket innebär att du kan få en tid redan inom en timme eller två.

Jämför prislistor och behandlingar

God tandvård ska vara prisvärd. Därför kan du givetvis även jämföra priser för olika typer av behandlingar och undersökningar hos de olika klinikerna. God tandvård ska även vara lättillgänglig. Med Tandläkare.se kan du därför snabbt få en överblick av lediga tider hos tandläkare i ditt område. När du hittat en tid, dag och behandling hos en tandläkare som passar dig bokar du in tiden direkt i vårt bokningsformulär här på sajten. 

Folktandvården i Kungsbacka

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Kungsbacka. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.