Michael Strid

Björkvägen 2C, Bollstabruk
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Varmt välkommen till Tandläkarekedjans mottagningar. Vi bedriver modern och individuell tandvård innefattande allt från mindre behandlingar som årliga undersökningar till mer omfattande ingrepp som implantatbehandlingar.
 Hos oss får du som patient ett personligt omhändertagande i en stressfri och hemtrevlig miljö.

Söker du en ny tandläkare? Passar vår arbetsfilosofi dig? Är du i behov av konsultation eller bär du på frågor kring tandvård, behandlingsmetoder och priser?

Tveka inte att kontakta oss, vi gläder oss åt ditt visade intresse!
En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Michael Strid

3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarSämsta tandläkaren jag haft med att göra. Fruktansvärt otrevlig i telefon när man ringer dom. Dom frågar efter telenr och säger att dom ska höra utav sig men gör ALDRIG det. Säger att dom bryr sig om en, men det gör dom inte. Ringde akut fick en tid för tandvärk men va gjorde dom ingenting. Dom tittade bara och tandvärken hade jag kvar när jag gick därifrån. Fick bet nästan m1700 kr för ingenting. Fick en tid hos en annan tandläkare, och där var det ett TREVLIGT bemötande. Och jag fick tanden lagad på en gång. Min tand kostade mig 5611 kr istället för 3931. Nej aldrig mer denna iOTREVLIGA tandläkarmotagning.
Från anonym -
Bästa tandläkare i hela världen!! Enda felet är att det är OMÖJLIGT att få tid hos Michael. Att ta sig förbi receptionen/ tidsbokning/ telefonpassning är VÄRSTA SKRÄCK SENARIOT!!!
Från Jayamalie, 55 år -