Tandläkare Stockholm Svea Tandklinik

Svea Tandklinik

Sveavägen 91, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till vår moderna tandklinik vid Odenplan i Stockholm.
  • Våra erfarna och kompetenta tandläkare och tandhygienister ser till att du får ett vänligt bemötande och att du känner dig trygg med våra behandlingar.
Vi erbjuder alla typer av tandbehandlingar, allt från implantat och estetisk tandvård till barntandvård och akut tandvård. Vår personal får kontinuerligt vidareutbildning, allt för vi ska kunna erbjuda dig modern och trygg tandvård. Boka tid hos oss via telefon eller via webbokningen. Du är även välkommen att kontakta oss ifall du har frågor kring våra behandlingar eller vill veta mer om vår tandklinik på Sveavägen 91 i Vasastan. Alla erbjudanden gäller endast nya patienter.

Välkommen!

Vad tycker du om Svea Tandklinik

4
Genomsnitts­betyg
Baserat på 22 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarRekommenderar varmt! Allt började med akut tandköttsinflammation. Jag började min behandling på en specialistklinik, men väntetiderna där (2-3månader!!!?) gjorde att jag blev tvungen att söka desperat en annan klinik som kunde hjälpa mig omgående. Läste om Svea Tandkliniken på nätet och kontaktade dem direkt. DET HAR JAG ALDRIG ÅNGRAT! Det värsta åtgärdades inom en vecka. Jag hamnade hos tandläkaren Noran (klinikchefen), som visade sig vara mycket skicklig och enligt min erfarenhet ärligt engagerad i sina patienter. Min resa var lång (ca 2 år), men resultatet överträffade alla förväntningar. Jag behövde flera implantat i överkäken. Utgångsläget var i princip hopplöst, det fanns nämligen nästan inget ben kvar där jag behövde nya tänder. Noggrann planering steg för steg, läkarens engagemang och naturligtvis klinikens (med Noran De Basso i ledningen) gedigna erfarenhet inom olika tandimplantat såväl som den moderna utrustningen resulterade till slut i en snygg överkäke med flera implantat och en mycket nöjd och tacksam patient med snygga tänder:))). Ett hjärtligt stort tack till Noran och team De Basso. Underbar personal!
Från Zanna Cindeliani, 48 år -
Allt började med akut tandköttsinflammation. Jag började min behandling på en specialistklinik, men väntetiderna där (2-3månader!!!?) gjorde att jag blev tvungen att söka desperat en annan klinik som kunde hjälpa mig omgående. Läste om Svea Tandkliniken på nätet och kontaktade dem direkt. DET HAR JAG ALDRIG ÅNGRAT! Det värsta åtgärdades inom en vecka. Jag hamnade hos tandläkaren Noran (klinikchefen), som visade sig vara mycket skicklig och enligt min erfarenhet ärligt engagerad i sina patienter. Min resa var lång (ca 2 år), men resultatet överträffade alla förväntningar. Jag behövde flera implantat i överkäken. Utgångsläget var i princip hopplöst, det fanns nämligen nästan inget ben kvar där jag behövde nya tänder. Noggrann planering steg för steg, läkarens engagemang och naturligtvis klinikens (med Noran De Basso i ledningen) gedigna erfarenhet inom olika tandimplantat såväl som den moderna utrustningen resulterade till slut i en snygg överkäke med flera implantat och en mycket nöjd och tacksam patient med snygga tänder:))). Ett hjärtligt stort tack till Noran och team De Basso. Underbar personal!
Från Zanna Cindeliani, 48 år -
Min tandläkare knäckte min visdomstand och akut åkte jag till svea tandklinik, tandläkare Noran fick ut knäckta tanden på 5 minuter.
Från Hossein ghor, 51 år -
2021-03-21 Spontant omdöme Väldigt professionell personal med bra bemötande. Drog ut min visdomstand smärtfritt och ska tillbaka dit för att dra ut nästa tand. Mycket nöjd!
Från Zahra M, 24 år -
Hade tandläkarskräck, fick min visdomstand bortopererad. Gick smärtfritt. Nu går jag på mina årliga kontroller hos Svea Tandklinik. 100% förtroende.
Från Robin F, 30 år -
Skämdes för mina tänder. Kunde inte skratta framför andra. Tandläkare Noran fixade till dem med osynliga skenor. Nu skrattar jag igen.
Från Kalle, 47 år -
Extremt dålig service och okunnig tandläkare. Måste vara en av de sämsta klinikerna i stan.
Från Elin J, 38 år -
Extremt dålig service och okunnig tandläkare.
Från Elin J, 38 år -
tveka att implantat tänder här!!! Du får aldrig det som du betalar till. jag har betalat 215000 till Zirconia implantat ,Nu tänderna tappar bit av sig och det innebär att det är inte Zirconia,och från februari tills nu flera gånger bad jag de att skicka garanti till det som de har gjort men jag har inte fått garanti än nu. dåligt bemötande. Går aldrig dit igen! Stor varning!
Från Zafar, 43 år -
Mycket dålig service.
Från anonym -
Fantastisk service, bra behandling och till ett bra pris! mycket pedagogisk och duktiga tandläkare och övrig personal är mycket trevliga.
Från anonym -
Första gången jag var där fick jag en misslyckad blekning, en fyllning som behövde göras om tre gånger. Nu senast behövde jag betala för en akut undersökning och en röntgen trots att det inte meddelades. Inget var akut när jag var där! Trots protest så fick jag fakturan hemskickad på dessa delar. Extremt kostsamt och dåligt bemötande. Går aldrig dit igen! Stor varning!
Från anonym -
Trevligt bemötande och Philip o Jasmine var helt underbara. Brukar alltid gå till tandläkare i Schweiz men är så nöjd att jag återbesöker gärna här igen från och med nu. Lugna o trevliga och ingen smärta. Otroligt nöjd !
Från anonym -
Det var längesedan jag kände mig så uppassad inom vården.
Från anonym -
Ja, dessvärre funkar det väl inte riktigt så på alla ställen och vid alla tillfällen. Tror nog ambitionen finns, men inga resurser eller fel resursprioritering.
Svea Tandklinik - 2016-10-24
Fick akuttid snabbt, blev vänligt bemött och fick tanden lagad snyggt, snabbt och lätt. Stort tack! Och mycket smidigt att boka på hemsidan dessutom. //Johanna
Från anonym -
Trevligt att höra och jag hoppas lagningen håller länge.
Svea Tandklinik - 2016-10-24
Har nu besökt Svea Tandklinik två gånger. En gång för undersökning/rengöring och en gång för tandblekning. Är mycket nöjd med såväl bemötande som resultat. Personalen är kunnig, kompetent och trevlig. Kommer fortsätta att gå hit och kan verkligen rekommendera andra att göra detsamma.
Från Adam E, 39 år -
Mycket bra service, hygienisk
Från Natasha Doulat, 24 år -
Var hos Philip som var fantastisk!
Från Gustav, 25 år -
tack för det. Du vet vad vi går för.
Svea Tandklinik - 2016-07-20
+++
Från Jarkko Seppa, 50 år -
Hej. Ifall du upplevde något som det inte stämde var god och meddela oss det, så lovar vi att förbättra oss.
Svea Tandklinik - 2016-07-20
Kanonbra bemötande, mycket professionell och hjälpsam för den tandvårdsrädde. En jäkligt bra tandläkare helt enkelt! Dubbla tummar upp!
Från Henrik Svensson , 36 år -
Jag är verkligen så imponerad över denna klinik! Bemötande, personal, kunskap, arbetets sättet ja ALLT va verkligen högt över förväntan! Priset va helt klart bland de bästa jag någonsin sett och jag kan varmt rekommendera andra att göra sitt tandläkarbesök här :-)
Från Petra Jernström , 31 år -
Hej Petra, och tack för de orden!
Svea Tandklinik - 2016-01-07
Liten mottagning som känns trevlig och personlig!
Från Ami Magito, 54 år -
Tack för det. Hoppas du blir nöjd med våra behandlingar.
Svea Tandklinik - 2015-10-30