Purakliniken

Roslagsgatan 42, Stockholm

Mottagningen

Välkommen till Purakliniken!

Mitt i centrala Stockholm på Roslagsgatan 42 hittar du vår moderna tandklinik med fokus på estetiska behandlingar. Purakliniken är ett familjeägt företag som erbjuder estetisk tandvård, allt under samma tak. Vi behandlar allt ifrån missfärgade tänder till att sätta in skalfasader. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och är designade i modern stil, för att ge dig lugn, välbefinnande, värme och omtanke.

Vår personal
Personalen på vår klinik har gedigen utbildning från Karolinska Universitetet med lång erfarenhet och med fokus på dig som patient och öga för symmetri och estetik. 

Vårt motto
Idag arbetar Tommy, Mino och Daniel på Purakliniken tillsammans med ett flertal anställda
Verksamhetens grundpelare är välbefinnande, värme och omtanke för familj och patienter.  Det har följt med oss hela vägen i vår tillväxt.

Vad kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av skalfasader, tandreglering med osynliga skenor, tandblekning samt estetiska injektioner utfört av legitimerad personal. Vi behandlar huvudvärk med botox med mycket goda resultat. Vi är patientens trygga hand för estetiska behandlingar. Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Vi kan erbjuda delbetalning med Klarna och Resurs Bank.

Purakliniken - öga för trygg estetisk tandvård.

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre

Lör-Sön

10:00-18:00

11:00-17:00

Tyck till

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Öppettider

Mån-Fre

Lör-Sön

10:00-18:00

11:00-17:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Snarkskena
Tandblekning
Tandreglering

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt