Tandläkare Stockholm Nybrokliniken

Nybrokliniken

Nybrogatan 44, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Nybrokliniken – Tandläkare på Östermalm!

Vi är en modern och helt nyrenoverad tandläkarklinik med ett toppenläge centralt på Östermalm.

Nybrokliniken är en personlig klinik som utför högkvalitativ tandvård med allt från minsta fyllning till stora bettrehabiliteringar. Vi erbjuder allmäntandvård för vuxna och barn, implantatbehandlingar och estetisk tandvård.

Det är mycket vi kan hjälpa dig med och Ditt välbefinnande är vår största prioritet. Du är varmt välkommen till oss på Nybrokliniken på Nybrogatan 44.

Vad tycker du om Nybrokliniken

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag anser att det är bra motagnin. Personalen är mycke professionell och trevlig. Jag känner inte att de vill lura mig på några kostsamma behandlingar utan gör det som är nödvändigt,men också bra. Jag skulle vilja rekomendera denna motagning till andra.
Från Srdjan rikalo, 40 år -
Min upplevelse av Karla Dental är bara possitiv. Jag känner mig alltid välkommen av all personal och mina problem är alltid tagna på allvar. Rekomenderar gärna till andra denna motagning.
Från Ljubica rikalo, 36 år -
Trevligt och varmt bemötande av både sköterska och tandläkare. Fick utmärkt hjälp med en problematisk bettskena, en noggrann undersökning och borttagning av tandsten samt polering! 10/10 utan tvekan!
Från Josefin Rosen, 25 år -