Aqua Dental Kista

Danmarksgatan 46, Kista Kista (206 M)
16 recensioner
Tandläkare Stockholm Kista Aqua Dental Kista

Mottagningen

Tandläkare och tandreglering i Kista  

På vår klinik i Kista vill vi att du ska känna dig trygg och avslappnad. Därför möts du av professionell, kunnig och trevlig personal. Här står din upplevelse i fokus. Som tandläkare i Kista är ett av våra viktigaste mål att du som patient ska få en positiv och behaglig upplevelse när du besöker vår klinik.  

Vi erbjuder årliga kontroller och förebyggande tandvård på kliniken. Vårt fokus på kliniken är tandregleringsbehandlingar. Här kan du behandlas av välrenommerade tandläkare med lång erfarenhet och gedigen kunskap. Vi kan hjälpa dig med olika typer av tandreglering för olika typer av bettfel. Nu har vi även möjlighet att erbjuda tandreglering med hjälp av Invisalign.  Till oss är både barn och vuxna välkomna att justera sin bettproblematik. Om du som barn eller ungdom, upp till 23 år, är i behov av tandreglering kan du få hjälp att bekosta tandregleringen av regionen. För att få sin tandreglering bekostad av Region Stockholm krävs en bedömning av en urvalstandläkare. Om denne tycker att bettfelet är tillräckligt allvarligt tilldelas du en tandregleringscheck. Denna check får sedan används för tandreglering på valfri mottagning så länge den är en auktoriserad klinik. Det går alltså bra att vända sig till oss för tandreglering med en tandregleringscheck.  

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 
 
Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 
 

Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig. 

Tandreglering Kista har blivit en del av tandvårdskedjan Aqua Dental. För dig som redan är patient innebär denna förändringen ingenting i praktiken utan du fortsätter att komma till oss precis som planerat.  

Varmt välkommen!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Fre

08:00-16:00

Tyck till

3.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 16 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Lätt att boka tid. Bra mottagning. Bra tandläkare.
Från Shahrokh Sohrabiyani, 57 år -
Jättenöjd.
Från Aram, 31 år -
Nöjd
Från Maria, 50 år -
Det var kull allt jag nöjda
Från Ephrem, 63 år -
Jättebra
Från Aram, 31 år -
Väl bemötande av Dr Moussa, han är väldigt PRO med gott humör som jag, så tiden går fort med super behandling , jag fram att fortsätta hos De Moussa tillsvidare ,
Från Rebecca Agnelli, 71 år -
Ok… fick betala för röntgen bild som inte står någonstans att man ska betala. De är trevliga men vansinnigt dyra. För att sätta in en krona och tandstensbortagning skulle jag betala 15.000 ! Överdrivet!
Från Zorana, 42 år -
Kan absolut tänka mig att gå tillbaka. Sökte akut för värk och fick hjälp med den men har generellt svårt med tilliten till tandläkare, tycker att det är obehagligt att det snabbt blir då fruktansvärt dyrt🤔
Från Kristoffer , 42 år -
Snabbt och korrekt.
Från Olof Rikard Sohlberg, 63 år -
Har alltid tidigare varit nöjd med AQUA dental i Sollentuna och Täby. Bokade ett bas undersökning i Kista och blev grymt besviken. Undersökningen tog totalt 8 minuter. Utan att ha undersökt mun och efter två röntgenbilder konstaterades inga hål och tandsten. Stämmer inte överens med beskrivningen av en basundersökning på hemsidan . Undersökningsrummet var ostädat och rörigt.
Från Madeleine, 50 år -
Min son har inte fått vården han behövde och tandläkaren var väldigt otrevlig och respektlös. Jag har också fått flera avgifter med inga förklaringar. Efter behandlingen kvrävde han pengar och var väldigt otydlig med sina anledningar. Vi fick inte heller en tid efter behandlingen.
Från Hawa, 47 år -
Bra service, känner sig trygg och det känns bra med tanke på att jag har tandläkareskräck
Från Anette , 46 år -
Toppen 👍🏽 supernöjd
Från Anette , 46 år -
Snabb och bra hjälp. Bra bemötande och tandläkaren verkade väldigt kunnig.
Från Elina, 35 år -
Man kan inte driva en Akut tandläkar verksamhet med att endast vara trevlig. Jag fick ingen hjälp alls och tandläkaren sa till mig att hon skulle skriva ut ett recept, som kunde hämta ut på apoteket för att lindra mitt tand värk, men gjorde det inte. Dagen efter sökte jag efter akuttand vård och lyckades hitta i BRO Tandläkare Fadia , Byggmästarvägen 13, 197 30 Bro. Hon är lyhörd och mycket skicklig, som löste mitt problem på en gång.
Från FARID Messö , 54 år -
De var väldigt trevliga, men jag upplever inte att de var kunniga alls! Deras röntgen funkade inte så tandläkaren viskade lite med sin assistent och tog istället bara kort med sin mobiltelefon på min svullnad på kinden som han skickade till någon tror jag. Jag behöver söka akut tandvård efter detta besök. Det kostade nästan 2000kr för.. jag vet inte vad om jag ska vara ärlig. Jag upplever mer besvär nu efter besöket. Jag fick tillfällig fyllning mellan tänderna, men det var så lite fyllning som inte täcker hela hålet. De glömde också fylla på baksidan av tanden, och nu faller också fyllningen ur min mun. Jag måste genast söka tandvård för att det blivit värre efter besöket hos ”tandläkaren” här. Jag ska kontakta en professionell tandläkare för att försöka förstå vad de har gjort och se hur jag kan gå vidare. Jag är väldigt besviken och skulle aldrig rekommendera någon till denna ”tandläkarmottagningen”.
Från Nashwan Rasoal, 30 år -

Vad tycker våra patienter

Nöjd
Maria
Bra service, känner sig trygg och det känns bra med tanke på att jag har tandläkareskräck
Anette
Toppen 👍🏽 supernöjd
Anette
Snabb och bra hjälp. Bra bemötande och tandläkaren verkade väldigt kunnig.
Elina

Medlemskap

Sveriges Tandläkarförbund

Öppettider

Mån-Fre

08:00-16:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt