Tandläkare Stockholm Folktandvården Danvikstull

Folktandvården Danvikstull

Alsnögatan 7, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Folktandvården Danvikstull välkomnar barn, ungdomar och vuxna och kan hjälpa dig med allt som rör tänder och munhälsa, från en vanlig undersökning till mer avancerad tandvård. Här kan du få både förebyggande och akut tandvård. De erbjuder bland annat tandblekning, kirurgi och implantatbehandling samt hjälp till dig som är tandvårdsrädd. Orolig för kostnaderna? Här kan du få Frisktandvård, tandvård till ett fast pris. De har ett nära samarbete med Folktandvårdens specialister. Folktandvården finns inom alla specialistområden och du får tandvård anpassad efter just dina behov. Vid akuta besvär när kliniken är stängd, vänd dig till Folktandvården Akuten på Fleminggatan 48 (intill Västermalmsgallerian), tel. 08-123 156 80. Du kan också ringa Sjukvårdsrådgivningen, tel. 1177.

Vad tycker du om Folktandvården Danvikstull

4.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag var hos tandhygienisten Heaven Sevgili och jag har aldrig blivit så bra bemött av någon annan tidigare. Behandlingen gjordes med en hög nivå skicklighet och noggrannhet. Det kändes tryggt och jag fick hjälp med mina besvär.
Från SG, 26 år -
Personal och bemötandet är bra Jag har varit kund sedan 1998. En sak som inte är bra är de otroligt ostädade toaletterna. Det är extra vidrigt när det är Coronatider. Det behövs en skurborste och såpa. Jag tog foton i lördags som jag kan skicka.
Från Kerstin Wärngård, 72 år -