City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

Sveavägen 35 , Stockholm Hötorget (212 M)
3 recensioner
Tandläkare Stockholm City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

Mottagningen

Välkommen till City Lasertandvård!

Välkommen till vår praktik som ni hittar på Sveavägen 35, mitt i centrala Stockholm. City lasertandvård är en toppmodern tandvårdsklinik för både allmäntandvård och kosmetisk tandvård. Vi kombinerar professionell tandvård med att vara lyhörda för varje enskild patients tankar och visioner, både vad gäller det estetiska som det funktionella. Vi lyssnar till varje patients unika önskemål och behov.

Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och alla journaler och röntgen är digitaliserade. Vi använder bland annat LightWalker laser från Fotona. Laserbehandling är ett skonsamt och smidigt alternativ till den traditionella borren.

Vår personal
Personalen på vår klinik har gedigen utbildning och lång erfarenhet och ser alltid till att du som patient ska känna dig trygg och nöjd med din behandling. 

Matilda Alvin är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Hon ser alltid till att vara väl uppdaterad vad gäller kunskap, teknik och patientsäkerhet. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har alltid varit hennes mål under åren. Därför valde hon att gå vidareutbildning på bland annat Dawson Academy i Florida.

Anna Braxén är vår profylaxsköterska.Hon är mycket omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsskräck. Anna är uppskattad och omtyckt av både patienter och personal för sitt glada och lättsamma humör. 

Kerstin Kleist är vår tandhygienist som har ett helhetsperspektiv på individnivå för varje patient. Hon är lyhörd för era önskemål och gör alltid en utförlig plan och strävar alltid efter långsiktig tandvård. Hon är mycket noggrann och lämnar inte dig som patient förrän du är helt nöjd.

Vad kan vi erbjuda dig?
Implantat
Implantat har blivit alltmer vanligt och utveckling har förbättrats och effektiviserat och vi utför  den senaste tekniken och material av implantat.

Estetisk tandvård
Vi hjälper våra patienter att hitta sitt unika och vackra leende med fokus på vilka grundförutsättningar patienten har, där vi tittar på tändernas förutsättningar samt i det hela stora kring personens allmänhälsa. Målsättning är alltid att göra tänderna funktionella, naturliga och  långsiktigt hållbara. 

Tandreglering
Ibland är tandraden ojämn eller så ligger någon tands halva yta på närmaste tand. Vi hjälper dig med regleringen och bettrehabiltiteringen och använder material och teknik med både traditionella brackets (räls) och Invisalign. Invisalign är en serie av nästan osynliga skenor som tillverkas med hjälp av 3D-teknik.

Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan som innebär att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss.

Boka din tid redan idag! 

City Lasertandvård - Ett vänligare alternativ!

Hitta till oss

Öppettider

Mån-Tors

07:00-17:00

Personal

Matilda Alvin

Matilda Alvin

Tandläkare

Matilda är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har varit en ledstjärna under åren.

Kerstin Kleist

Kerstin Kleist

Tandhygienist

Kerstin är tandhygienist med hela människan i fokus. Hon är lyhörd för era önskemål och strävar alltid efter att ni skall känna att vi överträffat era förväntningar

Anna Braxén

Anna Braxén

Tandsköterska

Det är syster Anna som har första patientkontakten. Anna är profylaxsköterska och utför en del eget patientarbete. Hon är omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsrädda patienter. Anna är uppskattad av både patienter och personal för sitt glada lättsamma humör. Du känner dig så välomhändertagen att du längtar till nästa besök!

Tyck till

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Bra och effektiv tandvård. Var väldigt flexibel för att hitta tid som passade.
Från anonym -
Matilda Alvin -mycket bra specialist!
Från Irina Karpova, 57 år -
Mycket tacksam till Matilda Alven för en undersökning och bra bemötande.
Från Olga Stroganova, 30 år -

Medlemskap

Sveriges Tandläkarförbund
Privattandläkarna
Sveriges Tandhygienistförening
SACD, Swedish Academy of Cosmetic Dentistry

Öppettider

Mån-Tors

07:00-17:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Barntandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Grundundersökning inkl. putsning
Implantat
Käkkirurgi
Konsultation
Laserbehandling
Proteser
Rotfyllning
Snarkskena
Tandblekning
Tandhygienist
Tandreglering

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Erbjuder akuttandvård

• Finns hiss