Aqua Dental Östermalm

Sturegatan 48, Stockholm Stadion (300 M)
130 recensioner
Tandläkare Stockholm Aqua Dental Östermalm

Mottagningen

Aqua Dental – tandläkare på Östermalm

Du hittar en av Aqua Dentals mest tillgängliga tandvårdskliniker på Sturegatan på Östermalm, ett stenkast från Stureplan. På kliniken träffar du några av de mest välrenommerade tandläkarna på Östermalm. På kliniken används den mest moderna utrustningen, den senaste tekniken och självklart arbetar här några av landet mest erfarna tandläkare. Vår målsättning är att det ska vara en positiv och behaglig upplevelse att gå till tandläkaren.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig.

Varmt välkommen hälsar Aqua Dental, Tandläkare på Östermalm!

Video

Hitta till oss

 

Aqua Dental är Stockholms snabbaste tandläkarkedja, den har mottagningar i:
Hammarby, Vasagatan, Kungsholmen, Mörby, Nacka, Sollentuna, City

Öppettider

Mån-Tors

Fre

07:00-20:30

07:00-15:00

Personal

Lotta Andersson

Lotta Andersson

Tandsköterska

Lotta har sedan många år arbetat som tandsköterska inom både privat och Folktandvård. Lotta har ett stort intresse och kunskap inom estetisk och protetisk behandling. Lotta har varit handledare för många blivande tandsköterskor. Lotta är mycket mån om patientens trivsel och komfort under behandlingen.

Sven Öqvist

Sven Öqvist

Tandläkare

Sven tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har varit verksam som tandläkare i drygt 20 år i såväl privat som offentlig tandvård. Förutom allmän tandvård har han speciellt inriktat och fördjupat sig på estetisk tandvård och protetik (kronor, broar och implantat). Sven utför även sk. Antiapnéskenor på remiss och vanliga bettskenor. Han är också certifierad att utföra kosmetisk tandreglering med den nya metoden Inman Aligner och är Sveriges mest erfarna tandläkare inom den metoden. Sven är mycket uppskattad av patienterna för sitt smidiga och smärtfria omhändertagande.

Gun Norberg

Gun Norberg

Tandläkare

Gun tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet i Stockholm och har varit verksam som tandläkare i Stockholm i över 20 år. Gun har en bred erfarenhet och har vidareutbildat sig inom både barn och vuxentandvård. Gun arbetar med allmän tandvård, akut tandvård, kronor, broar, implantat, estetisk tandvård och har god hand med tandvårdsrädda patienter. Hon är en omtyckt familjetandläkare och är mån om att patienterna skall känna sig delaktiga och trygga under hela behandlingen.

Maria Teresa Rivellini

Maria Teresa Rivellini

Tandsköterska

Maria Teresa Rivellini har studerat vi Neapels universitet och har arbetat som tandsköterska i fem år, både i Italien och i Sverige. Hennes största drivkraft i arbetet på Östermalmskliniken är kontakten med människor och att ge alla patienter ett varmt, glatt och empatiskt bemötande som gör att alla känner sig väl omhändertagna. Det som gjorde att hon sökte sig till Aqua Dental var framförallt att hon tilltalades av klinikernas höga professionalitet och såg Aqua Dental som en arbetsplats där hon och hennes kompetens kan växa.

Amer Hot

Amer Hot

Specialisttandläkare

Amer har varit tandläkare i över 20 år. Han tog sin tandläkarexamen 1994 på Karolinska Institutet och slutförde sin specialistutbildning i oral protetik på S:t Eriks sjukhus 2009. Han har arbetat som allmäntandläkare inom folktandvården och utomlands i 12 år och även arbetat på Specialisttandkliniken S:t Eriks sjukhus i 8 år innan han sökte sig till Aqua Dental på jakt efter nya utmaningar. På Aqua Dental arbetar Amer både som specialisttandläkare med fokus på proteser och implantat men även i rollen som VD. Men i båda rollerna är dock hans fokus alltid det samma: att Aquas patienter ska få bästa möjliga bemötande och upplevelse. För att uppnå detta tycker Amer att det är viktigt att lyssna på patienternas behov, engagera sig maximalt och att alltid vara professionell.

Ali Farahzadi

Ali Farahzadi

Specialisttandläkare

Ali arbetar sedan januari 2014 på Aquadental Kungsholmen och är specialist på rotfyllningar, s.k. endodontist. Det finns endast ett 40-tal tandläkare i landet med hans kompetens. Ali tog sin tandläkarexamen i Umeå 2001. Efter ca 5 år som allmäntandläkare påbörjades en 3-årig specialistutbildning på Karolinska institutet och S:t Eriks sjukhus och 2009 blev Ali anställd som övertandläkare på specialistandkliniken S:t Eriks sjukhus. Som specialist på rotfyllning hanterar man komplicerade fall och en endodontist hjälper allmäntandläkaren där det av olika anledningar inte går att få till en optimal rotbehandling. För Ali är det viktigt att patienten känner sig trygg och bekväm vilket han lyckas väl med. Somliga patienter somnar t.o.m. i stolen vid ett besök hos honom. Ali får ta över många patienter som har mindre lyckade rotfyllningar. För att besöka honom behövs en remiss från en allmäntandläkare.

Payam Farzad

Payam Farzad

Specialisttandläkare

Payam Farzad är övertandläkare och specialisttandläkare inom käkkirurgi. Han tog tandläkarexamen från Karolinska institutet 1999 och även en specialistexamen i käkkirurgi sedan 2008. Efter utlandstjänstgöring i bland annat England och en forskningsvistelse i Kuwait har Payam arbetat som övertandläkare vid Karolinska sjukhuset sedan 2010. Payam är registrerad doktorand vid Göteborgs universitet och räknar med att disputera 2015. Under åren har han publicerat flera vetenskapliga artiklar i både nationella och internationella tidskrifter. Payam tar emot patienter med alla typer av käkkirurgiska problem. Mottagningen har all utrustning och kompetens för Astra Dentsply, Straumann och Nobel Biocare.

Alexander Aresdahl

Alexander Aresdahl

Tandläkare

Alexander Aresdahl tog sin tandläkarexamen på Karolinska Institutet 2012. Sedan dess har han hunnit med att arbeta som privattandläkare i både Norge och London för att sedan återvända hem till Sverige och Aqua. Att det blev just Aqua Dental som Alexander hamnade på är heller ingen slump. Det goda ryktet och strategiskt placerade klinikerna gjorde att Alexander var intresserad av Aqua Dental redan under sin tid i Norge, där en av hans kollegor tidigare hade arbetat på Aqua.

Anmar Faraj

Anmar Faraj

Specialist

Anmar tog sin examen på karolinska institutet år 200 och har sedan dess arbetat som tandläakre inom både Folktandvården och på privata kliniker. Anmar är specialiserad på kirurgi och implantat och hans filosofi kring både arbetet och livet är att komma så nära perfektion som möjligt. Till Aqua Dental sökte han sig eftersom han ville jobba med Stockholms bästa och mest professionella tandläkare och för att kunna utveckla sig själv och ge sina patienter den optimala behandlingen.

Maria Lagervall

Maria Lagervall

Specialist

Maria Lagervall tog sin tandläkarexamen i Stockholm 1985. Sedan dess har hon både tagit en magisterexamen i odontologisk vetenskap 2000 och en specialistexamen i parodontologi 2002. Den största delen av sin karriär har hon spenderat som expert på tandlossningssjukdomar, parodontolog, inom både den privata och offentliga specialisttandvården. I decemeber 2015 började Maria på Aqua Dental och som hon själv beskriver det var det Aquas fokus på kvalitet som var en stor lockelse.– Jag vill verka i ett bra sammanhang! Med patienter och kvalitet i centrum, säger hon.

Ali Salehi

Ali Salehi

Specialisttandläkare

Ali Salehi arbetar sedan januari 2016 som specialisttandläkare inom oral protetik på Aqua Dental. Hans specialområde är skalfasader och han har både en treårig utbildning vid Kings College i London inom estetisk tandvård och en specialistexamen inom oral protetik från Sverige. På Aqua Dental arbetar Ali främst med svåra protetikfall och högestetiska skalfasader.

Alireza Badii

Alireza Badii

Käkkirurg

Bahareh Hosseini

Bahareh Hosseini

Tandhygienist

Bahareh Hosseini är Leg. Tandhygienist hos oss på Aqua Dental och har mer än 10 års erfarenhet i branschen. Hon tog sin tandhygienist examen 2005 från Umeås universitet samt även läst psykologi och beteende kurser på det. Innan hon började arbeta hos oss har hon jobbat på Folktandvården som tandhygienist i 10 år och även arbetat som lärare och utbildat tandsköterskor inom anatomi.

Tyck till

4.6
Genomsnitts­betyg
Baserat på 130 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Kändes oseriöst att tandläkaren försökte sälja en bettskena när jag sökte vård för en visdomstand. Hela intrycket var att det rörde sig mer om en affär än om vård. Omständlig växel som inte kan lösa några frågor utan att man vidarekopplas till kliniken som inte svarar.
Från H.H, 38 år -
Fick en akuttid då jag bitit av en tand. Åtgärdades snabbt och smidigt.
Från Katarina , 55 år -
Allt funkade snabbt och bra
Från Catarina Gunneberg, 57 år -
Lätt att boka, lugn miljö , proffsigt bemötande- sökte akut och tandläkaren förklarade vad gjorde under undersökningen plus gav mig tips hur jag skulle sköta mina tänder. Så en mycket nöjd kund gick därifrån.
Från Susanne , 63 år -
Enkelt att boka, proffsigt o snygg miljö. Kändes tryggt och bra på alla vis.
Från Rolf, 58 år -
Bra service En av de bästa tandläkaren jag har haft
Från Pär, 65 år -
Bra
Från Steffen, 59 år -
Fick superbra och grundlig hjälp. Innan de började fick jag prisförslag att godkänna, vilket också var bra och tydligt. Trevligt bemötande också. Jättenöjd!
Från Amanda, 25 år -
Jätte bra
Från Rene, 39 år -
Trevligt bemötande och bra behandling.
Från Markus, 35 år -
Super pleased with my dental visit!
Från DANIEL, 31 år -
5 av 5. Väldigt nöjd!
Från Marcus Lindblom, 35 år -
Snabbt och snyggt, bra service.
Från Micke, 59 år -
Från Mikael Edholm, 64 år -
Tandläkaren var väldigt trevlig och otroligt proffsig, känns jätte bra dagen efter en stor lagning.
Från Sofia Cavalieratou, 44 år -
Väldigt nöjd med Aqua Dental. Trevligt bemötande.
Från Jonathan, 26 år -
Deg gick snabbt att få en tid. Mycket vänligt bemötande av alla. Man kände sig lugn o trygg. Behandlingen gick smidigt o bra. Var hos tandläkaren Gun Norberg, upplevde henne som väldig proffsig. Är mycket nöjd och kommer fortsätta att gå hit.
Från Susanne, 66 år -
Smidigt och proffsigt!
Från Clas, 56 år -
Blev bra bemött, är väldigt rädd men de tog emot mig super bra & vad försiktiga. Besöket gick väldigt fort för mig men kände att tandläkaren verkligen gjorde en ordentlig undersökning & drog en slutsats
Från Malin Clementson , 27 år -
Fick en tid samma dag vid bokning, trevligt bemötande och bra behandling.
Från Anders Olof Nilsson, 35 år -
👍
Från Kristina, 52 år -
.
Från Ulrika, 52 år -
Good service and amazing cleaning. Thank you.
Från Miguel, 27 år -
Mycket trevligt bemötande och professionell vård!
Från Agnes, 23 år -
Fick tid snabbt. Kändes tryggt och professionellt. Viktigast var att mitt problem blev åtgärdat. Har bokat tid för basundersökning.
Från Kerstin, 69 år -
Hade bara en konsultation men tyckte Gun var väldigt tillmötesgående, gav bra och ärlig information. Tog tid och förklarade på ett tydligt sätt. Nöjd med besöket!
Från Alexandra , 25 år -
Fantastiskt för en tandläkarrädd person
Från Anders, 61 år -
Tandläkaren gorde ett mycket dåligt jobb då hon missade en spricka i tanden, att det fanns karies kvar och att hon limmade ihop två tänder med varandra pga överskottslim.
Från Madeleine Karlsson, 55 år -
Från Jonas carlen, 51 år -
Bra bemötande och saklig information.
Från Lars, 59 år -
Mycket bra!
Från Louise, 27 år -
Fick tid snabbt, trevlig personal.
Från Sadeta, 52 år -
Bra tillgänglighet
Från Tony, 77 år -
Helt Okey
Från Bo Carlsson, 79 år -
👌
Från Alexander, 30 år -
Trevligt bemötande och professionell behandling har skapat tillit
Från VAIDILUTE, 45 år -
Trevligt bemötande. Bra handlag. Löste problemet. Jag kommer tillbaka
Från Sophie Ekwall Nachemson, 56 år -
Bra hjälp och förstående personal
Från Lernik, 36 år -
Fick tid direkt, bra bemötande och snabb hjälp. Rekommenderar!
Från Andreas , 27 år -
Lätt att boka, snabba tider och trevligt bemötande!
Från Anna, 36 år -
Det återsår en besök till, men så länge verkar allt jätte bra.
Från Milica, 56 år -
Fick en akuttid snabbt och tackar för bra mottagande, prisinformation och behandling. Grymt!
Från Märta, 52 år -
Men varför betalade jag 1770-priset Igår för tandhygienist när det står idag att priset är 995?? Dock jättebra tandläkare.. men känner mig helt klart lurad med priset! 😢
Från Katinka, 44 år -
Helt korrekt bemötande. Det kan aldrig bli det mest bekväma i livet att besöka en tandhygienist, men resultatet var över förväntan. Hit går jag gärna igen om det behövs.
Från Magnus, 59 år -
Very proffessional and good quality service. I higly recomended it.
Från V., 42 år -
Fantastisk tillgänglighet, enkelt att boka, frächa lokaler och bra service som var mycket prisvärd
Från Christine, 60 år -
Gun var metodisk, visade och förklarade vad hon gjorde. Kände mig trygg.
Från anonym -
Verkade kompetent, kändes bra.
Från Mona Wiren, 66 år -
Bra bemötande och kände mig trygg under besöket!
Från Moa, 30 år -
Väldigt bra bemötande och professionella. Fräsch mottagning dessutom.
Från Marisja , 29 år -
Seriös och trygg!
Från anonym -
Trevlig och mycket kompetent tandläkare. Fick den akuthjälp och remiss jag behövde.
Från Åsa , 48 år -
Trevlig bemötande, informativt och snabb behandling.
Från anonym -
Bra service att kunna få en tid redan kl 07. Annars var det standardutförande av hygienisten. Inget märkvärdigt.
Från anonym -
Am so disappointed with every thing ! They want to change my appointment time but I was there earlier so they decide to take me in instead ! She was rushing and really stress... i was supposed to be there 50min but i stay for max 30 min and she keeping looking at time and stress cuz she have another appointment ...she told me to come back again on Monday so she will finessed what she started and i can pay same amount ! ( I WAST MY TIME AND MY MONEY ) This is not professional & will not recommend to any one at all !!!
Från Henock Wondwossen , 29 år -
Bra, proffsigt och trevligt bemötande!
Från anonym -
Fantastiskt duktiga kan verkligen rekommendera tandläkare Ida och Tandhygianist Ewa! Var så nöjd efter besöket
Från Nesrin , 31 år -
Proffsigt utförande
Från Mojtaba , 62 år -
Proffsiga!
Från anonym -
Blev supernöjd med min behandling! Tack för trevligt bemötande och alla fina tips 👌🏼😃.
Från Emily, 33 år -
Ida jätte bra tandläkare och jätte snäll.
Från Amela Karat cavka, 38 år -
Suddenly they changed the appointed time when I cannot go. Very sudden and very disappointed. Wasted my time and effort to visit the place. I don't think I'll use this dentist. Very bad service.
Från Kensaku, 38 år -
Lättsamt och proffsigt!
Från Josef Bexell, 35 år -
Jag har alltid känt obehag för tandläkarbesök men här kändes det otroligt bra med också en tandläkare som var glad och faktiskt verkligen verkade trivas med att vara tandläkare och att få träffa nta patienter varje dag
Från Florent De wit, 28 år -
Toppen!
Från Anders von Sydow, 75 år -
Proffsiga!! Bra bemötande, och en mycket bra tandvård!
Från anonym -
Mycket nöjd
Från anonym -
Mycket bra o snabbt bemötande!
Från Linda , 49 år -
Fick behandling av tandhygienist och det var super på alla sätt.
Från anonym -
supernöjd
Från Natacha sahlen, 41 år -
Jag vill skicka ett stort tack till Er, dr Amer och dr Ali även till systr. Tuula och Disa. If försäkringsbolag har ersatt mig för hela kostnaden för skadan. Med många hälsningar Anneli Järfalk
Från anonym -
Väldigt nöjd efter gårdagens besök hos Aqua dental Östermalm igår! Kunnig och tillmötesgående personal med specialister inom olika områden vilket ger bättre resultat. Supernöjd verkligen!
Från Elin Näslund, 26 år -
Fantastiskt att få tid för akut behandlingsamma dag som behov uppstod.
Från Ingvar Rodén, 79 år -
Riktigt nöjd med mitt resultat från Aqua Dental! Fin service och proffsig personal.
Från Emmi, 24 år -
Så professionellt och vänligt! Här fortsätter jag.
Från anonym -
Väldigt bra helt enkelt,.
Från Rasmus Wingårdh, 41 år -
Krona kom av precis innan jag skulle ge mig av på en resa - bokade tid inom några timmar på webben och all var jätte snabbt och smidigt, bokningen, bemötandet och servicen! Kommer definitivt använda igen.
Från anonym -
Fick akut tid med det samma världens bästa tandläkare och mottagning . Kommer definitivt och fortsätta där.
Från anonym -
Trevligt bemötande och jag gillar att jag fick förklarat för mig vad som gjordes.
Från anonym -
Mycket trevlig och kunnig personal.
Från Tonie Vargas, 43 år -
Jättebra bokningssystem, fick en akuttid 1 januari. Hade mycket ont och var rädd när jag kom in men fick ett väldigt fint bemötande och kunde känna mig trygg. Tusen tack för snabb hjälp!
Från Bodil Olsson, 36 år -
Tuggat sönder en gammal fyllning under julhelgen. Ordinarie tandläkare bortrest. Suveränt att kunna få hjälp nästkommande dag hos AquaDental på Östermalm. Trevlig bemötande. Utmärkt tandvård.
Från Olle Olerup, 67 år -
Under jul helgen dec 2016kunde jag träffa en trevlig tandläkare och trevlig personal då hade jag slagit sönder en framtand !!Jag var nöjed med besöket o vården !!! o kostanderna var inte så farliga med tanke att det var en röd dag !!
Från anonym -
Otroligt bra service och att få tid dagen efter.
Från Mona Åstrand Taylor, 73 år -
En del av en kindtand gick sönder och jag fick en akut tid på söndagmorgon inom 5 minuter. Jag väntade max 10 minuter, undersökningen gick ju fort eftersom man kunde ju se vilken tand/ skada det var. Tandläkaren satte en bedövning ( en spruta) på ett helt underbart sätt, jag märkte ingenting!!!!!
Från Annelie Unshelm, 51 år -
Mycket trevlig personal och en mycket duktig tandläkare som snabbt och proffsigt gav mig den bästa tandvård.
Från Maria Derblom, 53 år -
Trevliga tandläkare som erbjuder snabb och proffsig vård. Fräscha lokaler med bra läge.
Från Louise Wennberg, 26 år -
Bra, snabbt, enkelt, tydligt och mycket trevligt.
Från Alina Helena Wajda-Burberg, 60 år -
.
Från Joakim Grönquist, 32 år -
Bra service, bra personal och bra klinik!
Från anonym -
Aqua Dental måste vara den absolut bästa tandläkarkliniken i Stockholm. Jag har hoppat runt mellan mängder av olika kliniker då jag aldrig riktigt varit helt nöjd, men jag kan med 100% säkerhet säga att hos Aqua Dental kommer jag att stanna livet ut. Det finns nog ingen tandläkarklinik där personalen är så trevlig, hjälpsam och professionell! 10/10 poäng i alla kategorier!
Från Jesper Green, 25 år -
Victoria treated me, I was suffering from tooth problem since last many months and I had been to other dentist too. But She fixed my tooth in one hour and I can eat from that side again. I am ver very happy :)
Från Sonali, 36 år -
Akut tid flyttad från 08:30 till 09:10 då jag nästan var framme.Även den tiden försenad.Utdragning av visdomstand gick bra.1750 SEK för 15 minuters jobb och ingen ersättning från försäkringskassan då systemet tydligen var nere.
Från anonym -
Råkade bita sönder en tand en fredagskväll när jag var på resande fot. Fick tid på söndag, direkt efter att jag landade på Arlanda. Blev väldigt bra bemött, servicen var toppen och behandlingen var smärtfri och behaglig. Stort tack till tandläkare Veronica och övrig personal!
Från Göran, 35 år -
Jätte trevlig personal. Det gick fort och dom va väldigt försiktiga. Väldigt måna om att man inte hade ont.
Från Peter Olovsson, 42 år -
Bra personal. Trevliga. Känns bra att gå dit!
Från Johanna Masone , 34 år -
Aqua dental ringde personligen upp då jag vid tidigare besök inte var nöjd med det bemötande jag fick. Tycker det visar på hur mån man är om sina kunder och proffisionaliteten. Från arg till nöjd kund och idag bokar jag in en ny tid:) Aqua dentals tandläkaren är verkligen bäst och hur de bemötte mig efter kritik fick dem att bli ännu mer fantastiska!
Från Elise, 33 år -
Bra och proffsig bemötande! Fick en utförlig information!
Från anonym -
Bemötandet var väl ganska okej, men för mig, som tycker att ett besök hos tandläkare mest är obehagligt, kan inte säga att detta bemöttes särskilt bra eller professionellt. Jag kom in akut med kraftig tandvärk, men det kändes som att jag var tvungen att säga exakt vilken tand det var (vilket kan vara väldigt svårt vid ett sådant tillfälle). Varför man bara gjorde det mest elementära, till en kostnad av drygt 1200 kr, utan att rotfylla eller dra ut tanden förstår jag inte. Över ett dygn efteråt har jag fortfarande lika ont. När jag tog upp detta med laserbehandling, som man skryter om på sin hemsida, så ställde sig tandläkaren helt oförstående till detta... Hemsidans alla lovord stämmer inte alls med verkligheten. Jag kan inte alls rekommendera detta ställe!
Från anonym -
Fick utmärkt hjälp, har aldrig fått en bedövning satt så bra, kände inte ens av sticket. Mycket vänlig och saklig tandläkare.
Från Annika Lustig, 46 år -
Snabb tid och trevligt och proffsigt bemötande.
Från Louise Rosenberg , 59 år -
Tandläkarna och tandhygenisterna är alltid fantastiska! Problemet är personalen i receptionen som inte ens kostar på sig en ursäkt när de gjort fel, vilket räcker gott för mig. I detta fall hade de lagt på en gammal faktura som redan betalats (på plats dessutom) och i skrivandes stund har jag väntat i 20 minuter och de har ännu inte löst problemet och gjort en återbetalning. Tyvärr men tack vare detta oacceptabla bemötande förlorar Aqua Dental mig som trogen kund sedan 5 år tillbaka.
Från Elise, 33 år -
Fick akuttid. Bemötandet bra men undersökningen en riktig besvikelse. Efter en suddig röntgenplåt och 600:- fattigare fick jag gå hem med forsatt tandvärk. Lite knackande på tänderna men inget mer. Skulle återkomma när jag visste vilken tand som orsakade tandvärken...men det var ju därför jag åkte till en tandläkare! Kontaktade min egen nästa vardag och hon kunde direkt peka ut vilken tand som var bekymret och sedan åtgärda felet. Synd.
Från anonym -
Modernt o fräscht. Vänlig tandsköterska. Tandläkare något disträ men ändå bra.
Från Gunn Söderlund, 78 år -
Tjusig mottagning enligt webbsidan Behandlingsrummet som en större garderob. Ruskigt stora gammaldags röntgenplåtar gör fruktansvärt ont. Snabb tid Bra Akutinsats av tandläkaren Ferri Akbar Konstig tandsköterska utan språkkompetens. Blev ombokad till Hammarby sköstad för återbesök
Från Barbro Magnusson, 65 år -
Mycket nöjd!
Från anonym -
Supertrevliga med vänligt bemötande. Kunniga och mycket hjälpsamma!
Från Ammelie Fors, 23 år -
Informationen stämde med webben, bra boknings sätt. Kan vara lite svårt med parkering utanför.
Från anonym -
Mycket bra omhändertagande och vård.
Från Måns Falk, 52 år -
Semesterkassan krympte men härligt att få hjälp med en sprucken tand strax innan utlandsresa.Kommer att gå dit när nöden påkallar och kan varmt rekommendera alla även om det är dyraste tanden som jag någonsin lagat tillfälligt !
Från Taina Välimäki, 60 år -
Oväntat hög kostnad för relativt enkelt ingrepp
Från Richard Ödmann , 46 år -
Bra att kunna få en tid samma dag och på en Lördag.
Från anonym -
Gun är duktig läkare. Kliniken har bra servis, men det finns inte prislistan som man kan titta ungefär hur mycket kan det bli under akuttiden. Annars, jag var nöjd med tandvården.
Från Ekaterina Sharifi, 42 år -
Jag är jättenöjd
Från Krister Nilsson, 50 år -
Fullständigt outstanding behandling. I ett akut smärtsamt tillstånd var jag väldigt sårbar och utsatt, samt har tandläkarskräck. Men bemötandet och proffsigheten värmde. Min gamla tandläkare har gått i pension, så nu ska jag byta till Dr. Reza Setayesh, hälsa honom och tacka. Viveka
Från Viveka Gustafsson , 69 år -
Kom in på en akuttid, min tidigare lagning hade lossnat så tandläkaren borrade upp och rengjorde och la sedan medicin som tillfällig lösning. Allt gick på 20 minuter och kändes väldigt oseriöst, tandläkaren var trevlig men väldigt stressad och virrig. och att få en tillfällig lagning bidrar bara till att man måste till en tandläkare igen och betala flera tusen. Miljön var väldigt fräsch och fin, den var avkopplande men personalen var väldigt stressiga vilket gör att dom inte har tid att svara på frågor och har man tandläkarskräck bör man vända sig någon annanstans.
Från Carolina, 30 år -
Lördagen den 21 nov kom jag till Aqua Dental akut mottagning på Sturegatan 48, Stockholm efter att jag har haft ont i en tand i 2 dagar. Tandläkare Alexander Aresdahl undersökte mig och gjorde en röntgen av vänstersidan av ansiktet. Han meddelade att det är inte var ett stort problem med tanden men att det var en spricka i tanden och att det måste göras en rotfyllning. Den enda han kunde göra samma dag var att borra upp, rengöra tanden och lägga medicin tills jag kan börja en rotfyllning. Han lade tre bedövningssprutor runt tanden och borrade upp och lade amalgam eller liknande. Efter ca 30 minuter började jag mår riktigt illa: skakningar i hela kroppen, feber, yrsel, stark huvudvärk, hjärtklappning, trötthet; bröstsmärta. Jag kunde inte stå på benen utan var tvungen att stanna hemma till sängs. Måndagen den 23 nov ringde jag Aqua dental receptionen och berättade om mitt tillstånd. De kopplade till en annan läkare som skrev ut antibiotika, preparatet Dalacin ( De undersökte inte mig utan det var via telefon). Den 24 nov ringde jag igen och ber att få bli undersökt av en specialist. De lovade boka tid hos en käkkirurg. Undersökning bokades till den 27 nov kl 15.40. Men redan på morgonen den 27 november ringde de och avbokade tiden p.g.a överbokning. Den 27 nov åkte jag till tandläkare Alexander Aresdahl för att prata med honom och kräva en förklaring eller en lösning. Han bara bokade igen en tid för specialist käkkirurg till på måndag den 30 nov 11:40 och förklarar att han kanske har kommit år min tandnerv. Den 30 nov ca kl 9 ringde Aqua Dentals reception och avbokade undersökningen p.g.a överbokning och receptionisten sa att det har blivit ett missförstånd! Den här är en oacceptabel behandlig och de tar inte ansvar att försöka lösa problemet: Jag kräver pengarna tillbaka 2499 Kr och en kompensation för att jag har lidit av efter behandlig hos Aqua Dental- jag har fortfarande efter en vecka inte får tillbaka känseln i ansiktet. Luz Marina Garcia K. 20151130
Från Luz Marina Garcia K, 54 år -
Fick kraftig tandvärk under helgen! Bor i Enköping och kunde inte få hjälp någonstans i närheten av där jag bor. Hittade aqua dental på nätet sent på lördagskvällen. Fick komma omgående på söndagen. Jättetrevlig personal och fin service. Vill verkligen rekommendera dom.
Från Mats Ringblom, 48 år -
Super trevlig personal och bra bemötande
Från anonym -
Bra bemötande snabb och professionell hjälp
Från Elena Nikolich, 48 år -
En jacketkrona hade gått sönder, och jag fick komma efter bara ett par timmar, en söndag! Trevligt bemötande i receptionen. Proffsig och lugn behandling av tandläkaren, kände mig verkligen lugn och trygg! Fick en tillfällig krona som ser jättesnygg ut. Nöjd!
Från Maria Carleson Johansson , 62 år -
Väl omhändertagen av tandläkare och sköterska, kändes bra trots tandläkarskräck.
Från Marguerite Möberg, 62 år -
Fick väldigt snabbt hjälp och det gick smidigt. Jag fick dock betala fullt pris trots att hemsidan visade att jag skulle betala ett reducerat pris. Jag blev också lite missnöjd med att jag inte fick en fullständig undersökning utan istället bara en röntgen på precis det problem jag hade akuta besvär med.
Från Jonathan Troff, 24 år -
Man kunde snabbt boka tid och mycket tillgängligt. All personal var väldigt trevliga och proffesionella.
Från Malin eklund, 19 år -
Kom in akut på grund av tandvärk i söndags. Tandläkaren borrade upp tanden för att minska på trycket, stoppade in "medicin" och la en vit fyllningsklutt på. Detta föregicks av fyra bedövningssprutor. Jag frågade om det var någon inflammation men det sa han att det inte var. På måndag morgon vaknar jag upp och är helt svullen. Bedövningen har inte släppt. Jag söker akut hjälp hos min ordinarie tandläkare som var hon tvungen att slipa ner den vita fyllningen som var alldeles för hög och som gjorde ont när jag tuggade.Tanden gör fortfarande ont och kinden helt svullen. Kändes som att jag slängde bort 1900 kr. Inte alls nöjd.
Från Maria Wessberger, 57 år -
Fick snabb och smärtfri hjälp då ett akut problem uppstod. Mycket nöjd!
Från anonym -
Ett stort tack till tandläkare Alexander Aresdahl för ett fantastiskt bemötande på mitt akutbesök! Kom in till kliniken och fick en drop-in tid inom 30 min och omedelbar hjälp med min tand som gjort ont i flera dagar. Lugna, professionella och tillmötesgående. Supernöjd patient! :)
Från Hanna Eriksson, 28 år -
Jag behövde mest bedömning av statusen för min tandproblem....den har jag fått.Tack
Från Eva Kvapil, 68 år -
När jag bokade in en akuttid hos Aqua Dental via tandlakare.se angavs priset 499 kr istället för normalpriset om 775 kr. När jag kommer till Aqua Dental på avtalad tid (kl 10.00, söndag) visas jag in efter 30 minuters väntetid. Läkare Alexander Aresdahl tittar efter i min mun och konstaterar att jag har en visdomstand som måste dras ut. Han säger att han måste spola och röntga tanden och sedan måste jag ta antibiotika. Efter 3 minuters knappande på datorn förklarar Alexander att detta kommer att kosta 1 350 kr. Jag hänvisar till överenskommet pris på 499 kr. Alexander erkänner att Aqua Dental kan bli tydligare med kommunikationen då liknande missförstånd har uppstått tidigare. Han ger mig valet att lämna deras klinik och endast betala 499 kr utan behandling. 499 kr för att han har tittat i min mun i 5 sekunder och konstaterat någonting som jag redan visste efter att jag själv fått vänta i 30 minuter! Då jag har ont och vill påbörja antibiotikabehandling så snart som möjligt väljer jag att motvilligt acceptera priset utan att veta exakt vad behandlingen som han tänker ge mig innebär eller hur lång tid den kommer att ta. Alexander sätter då igång med att spola runt visdomstanden för att rengöra. Detta tar exakt 3 minuter och vips är "behandlingen" färdig!!! Jag frågar, skulle du inte röntga? Nej, det behövs inte säger Alexander. Jag frågar då om priset inte bör justeras nedåt med tanke på att röntgen nu plötsligt uteblir. Alexander säger bestämt nej och rycker på axlarna. Summa summarum blir jag alltså tvungen att betala 1 350 kr för exakt 5 minuters behandling, motsvarande en timersättning på 16 200 kr!!! Jag anser att Aqua Dental har: a) Gått ut med falsk marknadsföring b) Nyttjar patientens svaga läge för att ta hutlöst betalt c) Anger en behandling som sedan inte genomförs men tar ändå betalt för den. Sammantaget är detta helt oacceptabelt och jag avråder starkt från att anlita Aqua Dental.
Från Andreas Cars, 44 år -
Vilket kaos! Vänlig personal men definitivt inte vidare seriöst. Nyinflyttad i området och hade sett mottagningen från gatan. Hade bokat en tid för vanlig kontroll och rengöring 2 månader i förväg. Kom dit och tandläkaren var 20 min sen så receptionisten bokade om mig till söndag, men missade att berätta att det då blev någon sorts akuttid. Kom dit och fick efter viss försening träffa en tandläkare som säkert var kompetent men gjorde en synnerligen snabb undersökning samt tog bort den allra värsta tandstenen. Det tog exakt 15 minuter och kostade 775kr... Ännu mer irriterande när jag tog fram denna hemsida och såg att de erbjuder akuttider för 449kr här. Nu får jag hitta en duktig tandhygienist och gå en gång till (och betala igen) för att få tänderna ordentligt rengjorda. Något tips?
Från Helena Andreas, 40 år -

Vad tycker våra patienter

Fick en akuttid då jag bitit av en tand. Åtgärdades snabbt och smidigt.
Katarina
Allt funkade snabbt och bra
Catarina Gunneberg
Lätt att boka, lugn miljö , proffsigt bemötande- sökte akut och tandläkaren förklarade vad gjorde under undersökningen plus gav mig tips hur jag skulle sköta mina tänder. Så en mycket nöjd kund gick därifrån.
Susanne

Öppettider

Mån-Tors

Fre

07:00-20:30

07:00-15:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Barntandvård
Bettskena
Estetisk Tandvård
Grundundersökning inkl. putsning
Implantat
Käkkirurgi
Konsultation
Laserbehandling
Proteser
Rotfyllning
Snarkskena
Tandblekning
Tandhygienist
Tandreglering

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt

• Erbjuder akuttandvård

• Kan hantera tandvårdsrädsla

• Erbjuder specialistvård