Tandläkare Södermanland Hälleforsnäs Hälleforsnäs Tandhälsovård

Hälleforsnäs Tandhälsovård

Storgatan 16 B, Hälleforsnäs
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till oss på Hälleforsnäs Tandhälsovård. Hos oss får du en helhetsbild av din munhälsa. Vi har lång erfarenhet och aktuella kunskaper inom tandhälsovård. Vi genomför en heltäckande undersökning och efter noggrann analys av just din situation lägger vi tillsammans upp en strategi för dina tänder som passar dig.

Hos oss på Hälleforsnäs Tandhälsovård står du som patient i centrum. Viktigt för oss är kvalitet, noggrannhet och personlig service.
Som engagerade vårdgivare vill vi att du skall få en egen uppfattning och kunskap kring din munhälsa och hur du som en del av teamet kan bidra till friska tänder. Vi har som mål att informera och utbilda dig om de vanliga munsjukdomarna och hur dessa med vardagliga rutiner kan förebyggas.
Vi ser det också som vår skyldighet att informera om olika behandlingsalternativ när tänderna är skadade. Vår bestämda uppfattning är att vår egen tandsubstans aldrig kan ersättas av något material, men att det finns olika alternativ om skadan redan är skedd. A och O inom modern tandvård är att vi inom tandvårdsteamet klarar av att förmedla en helhetsbild och en långsiktig plan hur du som patient kan hålla dina tänder friska.

Mottagningen är en systerklinik till den etablerade mottagningen Mölndals tandhälsovård som grundades av Leif Borg tillsammans med kollegan och längdhopparen Stig Fässberg. Leif är som sagt född och uppvuxen i trakten och bor på somrarna på sina föräldrars torp utanför Mellösa. Sonen Gustav är klinikchef och ansvarar för den dagliga driften. Till kliniken har vi knutit tandhygienisten Anna-Karin Waller. Hon har tillsammans med sin man, tandläkaren Bengt Waller, framgångsrikt drivit mottagningar i Vingåker och Julita.
I receptionen arbetar ännu en Anna-Karin, den här gången med efternamnet Andersson.
Vår fantastiska tandsköterska Tina Elfving finns också här. 

Vi står för:
Social, odontologisk och medicinsk kompetens
Kvalitet
Öppenhet
Humor och glädje
Service
Empati

Vad tycker du om Hälleforsnäs Tandhälsovård

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarÄr så nöjd med både tandläkare o övrig personal. Alltid varmt välkomnad. Lugn o fin miljö
Från Pia Arvidsson, 62 år -