Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Västerås

Aqua Dental Västerås

Vasagatan 25 (Kvarteret Igor, plan 2)

722 15 Västerås

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 218 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Tandläkare i Västerås 

I Kvarteret Igor i centrala Västerås ligger vår klinik. Vår vision och målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och att få fler personer att gå till tandläkaren. Kliniken är designad efter Aqua Dentals nya klinikkoncept vilket är framtaget för att lika en hotellobby eller ett spa i känslan och på så sätt skapa en lugn och trygg atmosfär. Här kan vi erbjuda både allmäntandvård och ortodonti. Vi har dessutom ett avtal med regionen och kan hjälpa barnpatienter med tandvårdscheckar. Självklart tar vi även emot betalande barn och vuxna för tandreglering.  

Kliniken öppnades under våren 2022 och är modernt utrustad och designad med dig som patient i åtanke. Kliniken är försedd med den senaste tekniken och vi på Aqua Dental arbetar ständigt för att ligga i framkant när det gäller att digitalisera tandvården. Det innebär att exempelvis röntgen, fotografier, journaler och avtryck hanteras digitalt. Något som är positivt för alla, eftersom digitala avtryck är precisa och väldigt detaljerade. Dessutom går hanteringen snabbare när allting hanteras digitalt.  

Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig den bästa möjliga tandvården. Vi arbetar med professionella behandlingar av hög kvalitet, erfarna tandläkare och ett genuint personligt bemötande. På kliniken erbjuder vi förebyggande-, akut och allmäntandvård samt tandreglering. Inom Aqua Dental har vi även som ett komplement till vår allmäntandvård ett stort antal specialisttandläkare. Det innebär att vi kan hjälpa dig oavsett ditt behov och erbjuda behandlingar av högsta kvalitet utan långa väntetider.  

Hitta hit:  
Det är enkelt att hitta till vår klinik. Vill du åka buss är det många bussar som stannar i anslutning till Kvarteret Igor. Från hållplatsen på Smedjegatan är det exempelvis endast någon minuts promenad till kliniken. Om du kommer med bil kan du parkera antingen i parkeringsgaraget med infart via Vasagatan 25.  

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt för att hjälpa så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Varmt välkommen till oss på Aqua Dental, tandläkare i Västerås 
Hitta hit
Vasagatan 25 (Kvarteret Igor, plan 2)
Öppettider
Måndag:
07:00 - 19:00
Tisdag:
07:00 - 19:00
Onsdag:
07:00 - 19:00
Torsdag:
07:00 - 19:00
Fredag:
08:00 - 16:00
Lördag:
09:00 - 15:00
Söndag:
09:00 - 15:00
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Exempelvis tandstensbortagning

Hygienistundersökning

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Invisalign konsultation

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
På en Invisalign-konsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna tandläkare. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en invisalignbehandling går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även möjligheten att ställa frågor.

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

Undersökning + Glow Up

CaretIcon
Vi bör alla besöka tandvården en gång om året. Varför inte passa på att boka vårt paket med en årlig undersökning och en estetisk glow up-behandling. Du kommer att lämna kliniken med friskare och fräschare mun. Gäller enbart nya patienter.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård