Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Uppsala

Aqua Dental Uppsala

Vaksalagatan 3

753 20 Uppsala

Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 198 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental -  Din tandläkare i Uppsala 

Centralt beläget i Uppsala, på Vaksalagatan 3, ligger vår klinik. Här erbjuder vi professionell tandvård med hög kvalitet. Vår målsättning är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och därför ska det också vara enkelt att gå till tandläkaren. Genom passion, tillgänglighet och kvalitet vill vi erbjuda dig Sveriges bästa och tryggaste tandvård.

Vad vi erbjuder
Vår klinik kan inte beskrivas som en vanlig tandläkarmottagning utan snarare som ett tandvårdscentrum där vi kommer att erbjuda allmän, förebyggande och akut tandvård kombinerat med ett brett utbud av specialisttandvård. Allt under ett och samma tak. Det innebär att vi kommer att kunna hjälpa dig oavsett tandvårdsbehov, utan långa väntetider. 

Ett av klinikens stora områden kommer att vara ortodonti och vi kommer att erbjuda flera olika typer av tandreglering, både fasta och avtagbara. För oss är det viktigt att kunna hjälpa dig på ett sätt som är anpassat efter dina behov och förutsättningar.   

Vi kombinerar beprövade metoder med modern teknik och kan på så sätt erbjuda dig den bästa tänkbara vården. Exempelvis arbetar vi mer eller mindre uteslutande med digital scanning och avtryck, något som är positivt både för oss och för dig som patient då dessa är väldigt exakta och detaljerade.

Om kliniken
Kliniken i Uppsala är utformad efter Aqua Dentals nya klinikkoncept som är tänkt att ge en känsla av att vara i en hotellobby eller på ett spa istället för i en traditionell tandvårdsmiljö. Det ska ge våra patienter en känsla av trygghet och värme. Vi är stolta att få visa att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt.    

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Hitta till oss:  
Kliniken är centralt lokaliserad i närheten av Uppsala Centralstation. Kommer du med tåg till Uppsala är det fem minuters promenad till kliniken. Det finns även flertalet bussar som stannar på Vaksalagatan, endast minuter från kliniken.  

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Uppsala. 
Hitta hit
Vaksalagatan 3
Öppettider
Måndag:
07:00 - 20:30
Tisdag:
07:00 - 20:30
Onsdag:
07:00 - 20:30
Torsdag:
07:00 - 20:30
Fredag:
07:00 - 17:00
Lördag:
07:30 - 16:00
Söndag:
07:30 - 16:00
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Persiska

Spanska

Ungerska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Besök för tandvårdsrädda

CaretIcon
Det kan vara ett slags studiebesök, om ni så vill, bara för att vänja sig vid miljön. Ni kan exempelvis sitta i behandlingsstolen, titta på utrustningen och ställa frågor till tandläkaren. Om den tandvårdsrädde känner sig redo går det också att genomföra en kostnadsfri undersökning. Men det bestämmer man förstås där och då.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
På en Invisalign-konsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna tandläkare. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en invisalignbehandling går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även möjligheten att ställa frågor.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Erbjuder specialistvård