Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Purakliniken

Roslagsgatan 42

113 54 Stockholm

Heart-

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Purakliniken - din tandläkare i Stockholm!

Mitt i centrala Stockholm, på Roslagsgatan 42, hittar du vår moderna tandklinik med fokus på estetiska behandlingar. Purakliniken är ett familjeägt företag som erbjuder estetisk tandvård, allt under samma tak. Vi behandlar allt ifrån missfärgade tänder till att sätta in skalfasader. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och är designade i modern stil för att ge dig lugn, välbefinnande, värme och omtanke.

Vår personal
Personalen på Purakliniken i Stockholm har gedigen utbildning från Karolinska Universitetet med lång erfarenhet och har förrutom fokus på dig som patient ett öga för symmetri och estetik. 

Vårt motto
Idag arbetar Tommy, Mino och Daniel på Purakliniken tillsammans med ett flertal anställda.
Verksamhetens grundpelare är välbefinnande, värme och omtanke för familj och patienter. Det har följt med oss hela vägen i vår tillväxt.

Vad vi på Purakliniken kan erbjuda dig
Vi erbjuder estetiska behandlingar i form av skalfasader, tandreglering med osynliga skenor, tandblekning samt estetiska injektioner utfört av legitimerad personal. Vi behandlar huvudvärk med mycket goda resultat. Vi är patientens trygga hand för estetiska behandlingar. Vi utför alltid behandlingar med hög patientsäkerhet och ser till att patienten får en så pass behaglig behandling som möjligt. 

Vi är anslutna till Försäkringskassan vilket gör att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Vi kan erbjuda delbetalning med Klarna och Resurs Bank.

Hjärtligt välkommen till Purakliniken på Roslagsgatan 42 i Stockholm - öga för trygg estetisk tandvård!
Hitta hit
Roslagsgatan 42
113 54 Stockholm
Öppettider
Måndag:
10:00 - 18:00
Tisdag:
10:00 - 18:00
Onsdag:
10:00 - 18:00
Torsdag:
10:00 - 18:00
Fredag:
10:00 - 18:00
Lördag:
11:00 - 17:00
Söndag:
11:00 - 17:00
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Oden Dental

Karlbergsvägen 14, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till Oden Dental - din tandläkare på Odenplan, Vasastan! Vår trevliga tandklinik hittar du på Karlbergsvägen 14, på Odenplan i Stockholm. Vi har funnits sedan 1980-talet och har därmed fått lång erfarenhet inom tandvård genom åren. Vad erbjuder vi? Oden Dental erbjuder tandvård för hela familjen. Hos oss blir ni omhändertagna av tandläkare som har utbildats i Sverige och som alltid har den senaste kunskapen inom flera områden. Vi har flera års erfarenhet av både barn- och vuxentandvård. Vi är fokuserade på områden inom implantatkirurgi och estetisk tandvård. Vår tandklinik på Odenplan På Karlbergsvägen 14 på Odenplan i Stockholm hittar du till vår mysiga tandklinik som ger en familjär känsla. Med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 1980-talet har Oden Dental vårdat tusentals patienter med framgång. Som en klinik som erbjuder tandvård för hela familjen har våra tandläkare den mest uppdaterade kunskapen och mångårig erfarenhet av att ta hand om både barn och vuxentänder, samt inom områden som implantatkirurgi och estetisk tandvård. Tandvårdsrädsla Barn är välkomna att börja sin tandvårdresa hos oss. Vi tar också emot akuta och tandvårdsrädda patienter. Vi har stor erfarenhet av tandvårdsskräck och vi brukar få de allra rädda att känna sig tryggare hos oss. Alla patienter är välkomna till oss, stora som små. Du kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos Oden Dental på Odenplan i Vasastan Akut tandvård Tandvärk, ilningar eller en trasig tand är aldrig roligt. Därför strävar vi efter att erbjuda akuttider samma dag eller så snart som möjligt, för att snabbt och effektivt ta hand om dina behov. Kontakta oss om du har tandproblem - vi har även generösa öppettider som passar din vardag. Om du har drabbats av en olycka som t.ex. tandtrauma, erbjuder vi också akuta tider för dig eller ditt barn. En undersökning hos en tandläkare rekommenderas alltid om en tand är utslagen, lös eller om du har drabbats av annan tandskada." Personalen Vi är ett team som jobbar tätt ihop och som har arbetat ihop länge. Vi vet hur vi på bästa sätt ska ta hand om dig som patient. Vi anpassar behandlingen efter just dina behov och önskemål. Vi är anslutna till Försäkringskassan och du kan därmed använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Oden Dental - Trygg tandvård för hela familjen!

Bokning via förfrågan

TandClinic Östermalm

Artillerigatan 89, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

TandClinic på Östermalm - tandvård för hela familjen! TandClinic på Artillerigatan 89 på Östermalm i Stockholm behandlar hela familjen i ljusa, vackra lokaler, ett stenkast från Karlaplan. Här välkomnas du till en trygg och familjär miljö. Vi är en modern klinik som är specialiserade på avancerad tanddiagnostik, behandling av tand- och munsjukdomar samt estetiska behandlingar för ett vackert leende. Tandclinics behandlingar på Östermalm: Allmäntandvård' Tandvärk Tandblekning Tandställning Tandvårdsrädsla Implantat Bettskenor Skalfasader ​​Vårt kompetenta team har många års erfarenhet och bred kompetens inom all form av tandvård. Vi lagar tänder, slipar bort ojämnheter, bleker bort fläckar, ersätter tänder som saknas och bygger naturliga fasader till förmånliga priser. Vi erbjuder allt från implantat och bettskenor till estetiska behandlingar som föryngrar ditt leende. Vår klinik ligger centralt på Östermalm. Det är lätt att ta sig hit kommunalt. Du kan då enkelt ta tunnelbanan till Stadion eller Karlsplan. Åker du buss kommer du till kliniken med bussarna: 1, 4, 54, 72. Tar du bilen kan du smidigt parkera precis utanför kliniken på Artillerigatan. Varmt välkommen till oss på TandClinic på Östemalm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan

AMA Dental

Skarabacken 11, Johanneshov

Heartn/a
Ej betygsatt

AMA Dental - Din Tandläkare i Johanneshov På Skarabacken 11 i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm, ligger våra ljusa och moderna lokaler. Våra tandläkare är erfarna med lång erfrenhet inom tandvården. Vi på Ama Dental erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster och alla behandlingar anpassas individuellt efter våra patienter. Hos oss får du alltid en noggrann tandundersökning och bedömning av munhälsan. Behandlingar AMA Dental i Johanneshov erbjuder: Allmäntandvård , som regelbundna årliga undersökningar hos tandläkare och tandhygienist Estetisk Tandvård Tandkirurgi , tandutdragning Profylaxbehandlingar , förebyggande tandvård Tandimplantat Tandblekning Mobil tandvård , du behöver inte komma till oss, vi kommer till dig. Vi behandlar främst äldre och sjukdomsdrabbade personer som är beroende av vård omsorg. Om oss Vi vill alltid erbjuda den bästa tandvården och fokuserar mycket på att skapa en dialog och delaktighet med våra patienter. Det för att det ska känna sig trygga med vad vi gör och att de känner sig väl omhändertagna under själva vårdtillfället. Vårt motto är omtanke och kvalitet. Tandvårdsrädsla Det är inte ovanligt att känna rädsla inför att gå till tandläkaren. Undviker du att gå och kolla tänderna på grund av det? Hos oss kan du känna dig lugn. Vi har många års erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vi lyssnar på dig och dina behov och lägger ner den tid som behövs för att du som patient ska känna sig lugn. ​ Varmt välkommen till din tandläkare i Johanneshov, bara 10 minuter ifrån centrala Stockholm. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Bokning via förfrågan

City Lasertandvård - Tandläkare Matilda Alvin

Sveavägen 35 , Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Välkommen till City Lasertandvård! Välkommen till vår praktik som ni hittar på Sveavägen 35, mitt i centrala Stockholm. City lasertandvård är en toppmodern tandvårdsklinik för både allmäntandvård och kosmetisk tandvård. Vi kombinerar professionell tandvård med att vara lyhörda för varje enskild patients tankar och visioner, både vad gäller det estetiska som det funktionella. Vi lyssnar till varje patients unika önskemål och behov. Behandlingsrummen är utrustade med den senaste tekniken och alla journaler och röntgen är digitaliserade. Vi använder bland annat LightWalker laser från Fotona. Laserbehandling är ett skonsamt och smidigt alternativ till den traditionella borren. Vår personal Personalen på vår klinik har gedigen utbildning och lång erfarenhet och ser alltid till att du som patient ska känna dig trygg och nöjd med din behandling. Matilda Alvin är legitimerad tandläkare sedan 2001 och erbjuder all form av allmäntandvård. Hon ser alltid till att vara väl uppdaterad vad gäller kunskap, teknik och patientsäkerhet. Att alltid ligga i frontlinjen när det gäller nya tekniker och material har alltid varit hennes mål under åren. Därför valde hon att gå vidareutbildning på bland annat Dawson Academy i Florida. Anna Braxén är vår profylaxsköterska.Hon är mycket omtyckt av barn och har också arbetat mycket med tandvårdsskräck. Anna är uppskattad och omtyckt av både patienter och personal för sitt glada och lättsamma humör. Kerstin Kleist är vår tandhygienist som har ett helhetsperspektiv på individnivå för varje patient. Hon är lyhörd för era önskemål och gör alltid en utförlig plan och strävar alltid efter långsiktig tandvård. Hon är mycket noggrann och lämnar inte dig som patient förrän du är helt nöjd. Vad kan vi erbjuda dig? Implantat Implantat har blivit alltmer vanligt och utveckling har förbättrats och effektiviserat och vi utför den senaste tekniken och material av implantat. Estetisk tandvård Vi hjälper våra patienter att hitta sitt unika och vackra leende med fokus på vilka grundförutsättningar patienten har, där vi tittar på tändernas förutsättningar samt i det hela stora kring personens allmänhälsa. Målsättning är alltid att göra tänderna funktionella, naturliga och långsiktigt hållbara. Tandreglering Ibland är tandraden ojämn eller så ligger någon tands halva yta på närmaste tand. Vi hjälper dig med regleringen och bettrehabiltiteringen och använder material och teknik med både traditionella brackets (räls) och Invisalign. Invisalign är en serie av nästan osynliga skenor som tillverkas med hjälp av 3D-teknik. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan som innebär att du kan använda ditt tandvårdsbidrag och högkostnadsskydd hos oss. Boka din tid redan idag! City Lasertandvård - Ett vänligare alternativ!

Bokning via förfrågan

Aqua Dental Stockholm Centralstation

Vasagatan 12, Stockholm

Heartn/a
Ej betygsatt

Aqua Dental Express – Tandläkare vid Stockholms Centralstation Aqua Dental Express är en tandvårdsklinik som arbetar på patienternas villkor. Som tandläkare vid Stockholm Centralstation har vi öppet 365 dagar om året och det är enkelt att boka tid online. Eftersom vi har generösa öppettider årets alla dagar behöver du inte anpassa ditt schema efter oss utan enkelt boka den tid som passar dig. Vi kombinerar tandläkarnas erfarenhet, välbeprövade metoder med den senaste tekniken för att kunna leverera tandvård av högsta kvalitet. Hos oss träffar du välrenommerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Ett av våra viktigaste mål är att du som patient ska tycka att det är en positiv och behaglig upplevelse att besöka någon av våra kliniker. Vi på Aqua Dental vill förbättra tandvården i grunden och tillgängliggöra den. För att göra det har vi bland annat öppet 365 dagar om året, ett brett tandvårdsutbud och förmånliga delbetalningslösningar. Dessutom har vi tagit bort den konventionella helg-taxan vilket innebär att det hos oss kostar lika mycket att gå till tandläkaren på en tisdag som på en söndag. Med fler regelbundna besök hos tandläkaren får våra behandlare möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik i tid och på så sätt minska besvär och behandlingsomfattning. Basundersökning på Aqua Dental Din tandhälsa är viktigt och för att upprätthålla en god munhälsa är rutiner och regelbundna besök hos tandläkaren avgörande. Under en basundersökning går tandläkaren igenom dina tänder och din mun och tittar efter synliga skador som kan tyda på sjukdom i munhålan som exempelvis plack eller förändringar i tandköttet. Undersökningen kompletteras med fyra röntgenbilder som gör det möjligt för tandläkaren att upptäcka eventuell problematik som inte går att se med blotta ögat. Om någon ytterligare åtgärd är nödvändig blir du informerad om detta. Inga vidare behandlingar inleds utan ditt samtycke. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Välkommen till Aqua Dental Express – tandläkare vid Stockholm Centralstation.

Bokning via förfrågan
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?