Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Dentalhuset i Malmö

Dentalhuset i Malmö

Västanväg 57

216 15 Limhamn

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 42 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Varmt välkommen till Dentalhusets fräscha och mysiga tandläkarmottagning mitt i centrala Limhamn

Vi erbjuder dig tandvård med hög kvalitet. Akuttid kan du få redan samma dag. Det är en modern klinik med den senaste utrustningen.  Vårt mål är att erbjuda dig tandvård av hög kvalitet och med ett bemötande som lugnar hjärtan och sätter ett leende på läpparna.

Behandlingar vår mottagning i Malmö kan erbjuda dig:
 • Tandundersökning
 • Akut tandvård
 • Lagningar
 • Rotfyllning
 • Bro/Brygga
 • Skalfasader
 • Estetisk tandvård/Tandblekning
 • Tandutdragning
 • Tandvårdsrädsla

För dig med tandvårdsrädsla
Det är vanligt att känna obehag när du besöker din tandläkare. För att hjälpa dig med tandvårdsrädsla kan vi boka en kostnadsfri tid för dig så du kan komma in och träffa tandläkaren på Kalendegatan 20 i Malmö och samtidigt känna av vår fridfulla miljö på kliniken.
Dentalhuset vill göra det bekvämt för dig och har därför generösa öppettider vardagar som helger. Vi kommer att engagera oss och följa dig hela vägen.

Vart finns vi?
Limhamn, Västanväg 57

Parkering?
Kommer ni med bil så går det bra att parkera utanför mottagningen.

​Hjärtligt välkommen till din tandläkare I Limhamn
Hitta hit
Västanväg 57
Öppettider
Måndag:
08:30 - 17:00
Tisdag:
08:30 - 17:00
Onsdag:
08:30 - 17:00
Torsdag:
08:30 - 17:00
Fredag:
08:30 - 13:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Ryska

Persiska

Arabiska

Danska

Turkiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
r olyckan framme? Du skall känna dig trygg och med vår service samt flexibla tider så får du nästan garanterat tid samma dag som du ringer. Går du in på “Boka Online” på startsidan så kan du tom boka en tid själv.. Vi tar emot alla patienter och även patienter som inte är listade hos oss. Skulle det vara något osäkert så kan du ändå ringa oss på 0704850608 för en konsultering via telefon och Ni ringer samma nummer på kvällar och helger. Vad gör jag en sen söndag kväll? Skulle det krisa sig

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkaren under besöket tillkommer på priset. Ex röngenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. (fråga gärna om ATB). Du måste vara över 24 år och erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset, ex fler röntgenbilder vid behov. Ett ATB dras vid besöket. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
Har du spänningar i käkmuskulaturerna och ofta huvudvärk eller kanske vaknar mitt i natten pga att du pressar och gnisslar. Kom så gör vi en grundlig undersökning och ser ifall du ev behöver en bettskena.

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Estetisk tandvård kan betyda mycket, men är det något som du som patient undrar över rent utseendemässigt och vill kanske förbättra något eller helt enkelt konsultera så är du välkommen. Det kan vara så att man vill förändra färgen på sina tänder eller fylla ut mellanrum eller korrigera form, storlek och position på någon tand eller tänder. Hur gör vi detta? Vi använder oss utav bla tandblekning, porslinskronor, skalfasader , tandsmycken och i vissa fall kan man ev behöva remittera till en spe

Grundundersökning

CaretIcon
Noggrann undersökning av din tandhälsa

Grundundersökning inkl. putsning

Grundundersökning inkl. rengörning

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav Tandläkaren, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och tandsten under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning (Invisalign). Röntgenbild och scanning ingår i priset vid behov. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår likaså. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad. Öppningserbjudande: Gratis konsultation inför invisalign!!!

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Vi gör proteser, partialproteser, bryggor, kronor och en massa mer. I vissa fall där tanden förlorar en stor del av tanden pga diverse anledningar kan man behöva att behandla tanden med kronterapi och detta stärker tanden tandens struktur samt får en mer anatomisk och estetisk utseende. Med fina labframställda porslinskronor och ett bra handtag så kommer du bli oerhört nöjd. Dagens porslinskronor behöver inte förstärkas med metall på insidan utan den är numera kärnförstärkt med zirkonium material

Rotfyllning

CaretIcon
Många kan koppla rotfyllning med smärta, men så är det faktiskt inte. Man får ordentligt med bedövning och i vissa fall pga av en infektion kan man behöva ta antibiotika som i sin tur kan leda till att det blir enklare att bedöva. En rotfyllning kan behövas av olika anledningar, oftast brukar det handla om att tanden värker pga av ett djupt hål, detta gör att nerven blir irriterad och på samma sätt kan den bli irriterad pga av att tanden har fått en stor fraktur. Gör man ingen rotfyllning så kommer

Tandlossning

Prisreducering
Erbjuder pensionärsrabatt
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss