Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Malmö

Aqua Dental Malmö

Södra Promenaden 69A

211 38 Malmö

Ring oss
Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 349 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Aqua Dental Malmö 

Nu har vi slagit upp portarna till vår nybyggda klinik i Malmö. Kliniken är utformad för att skapa en lugn plats där våra patienter kan känna sig trygga, utan att tankarna förs till en traditionell vårdinrättning. Vi vill visa våra patienter att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt.

För oss på Aqua Dental är det viktigt att erbjuda trygg tandvård och vi vill hjälpa dig och dina barn att få rätt förutsättningar för en god munhygien. I Malmö har vi 15 behandlingsrum,ett brett tandvårdsutbud och möjligheter att hjälpa dig oavsett besvär. Från förebyggande behandlingar och akuta besvär till specialisttandvård.

Hos oss ska du känna dig trygg under ditt besök. Vår målsättning är att med passion, kvalitet och tillgänglighet leverera Sveriges bästa tandvård. Det gör vi genom bland annat professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. Vi gör allt för  att du ska känna dig så avslappnad och bekväm som möjligt under ditt besök hos oss. Vår vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande satsning på specialisttandvård, vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett behov utan långa väntetider.  

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Malmö 
Hitta hit
Södra Promenaden 69A
Öppettider
Måndag:
07:30 - 17:00
Tisdag:
07:30 - 19:00
Onsdag:
07:30 - 17:00
Torsdag:
07:30 - 16:30
Fredag:
07:30 - 15:00
Lördag:
08:00 - 15:00
Söndag:
08:00 - 16:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att tandläkaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig. Därefter kommer din tandläkare att ge dig ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att ge behandlaren möjlighet att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. konsultation för narkostandvård

CaretIcon
Besöket är en inledande session för dig som är tandvårdsrädd och även intresserad av narkostandvård. Besöket inkluderar en grundläggande och varsam undersökning av en tandläkare med stor vana av patienter som lider av tandvårdsrädsla. Du får även en personlig konsultation för att diskutera dina behov och förutsättningar för narkosbaserad tandvård. Du får även en skräddarsydd behandlingsplan för dig baserad på dina önskningar och behov.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Besök för tandvårdsrädda

CaretIcon
För många kan tandläkarbesöket kan vara skrämmande. Vi vill göra det lättare för dig att ta steget. Som en del av vårt "Spola Rädslan"-initiativ välkomnar vi dig som är tandvårdsrädd att besöka oss kostnadsfritt. Besöket sker på dina villkor och du kan välja att bekanta dig med vår miljö, prata med tandläkaren, se utrustningen och om du känner dig redo, genom gå en kostnadsfri undersökning. Inga krav, bara stöd och förståelse från vårt team. Gäller nya patienter mellan 24 augusti och 24 september 2023.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Ett besök hos tandhygienisten sker oftast i förebyggande syfte. Behandlingen innefattar en genomgång av din munhygien, enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen.  Du kommer även att få individuella tips om hur du på egen hand tar hand om dina tänder på bästa sätt.

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
På en Invisalign-konsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna tandläkare. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en invisalignbehandling går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även möjligheten att ställa frågor.

Konsultation osynlig tandställning (invisalign)

CaretIcon
På en Invisalign-konsultation hos Aqua Dental träffar du några av Sveriges mest erfarna tandläkare. På en konsultation gör tandläkaren en bedömning utifrån din situation och dina förväntningar på resultatet. Tandläkaren berättar hur en invisalignbehandling går till och ger en rekommendation om vilken metod som är lämpad för att åtgärda din problematik. Du får även möjligheten att ställa frågor.

Skanning

CaretIcon
Inled din resa mot en Invisalign-behandling och möt några av Malmös främsta behandlare. Under ditt besök genomför vi en noggrann iTero-skanning, en avancerad digital teknik som ger oss möjligheten att skapa en detaljerad 3D-simulering av hur ditt leende potentiellt kan förändras, steg-för-steg under en tandregleringsbehandling hos oss.

Tandblekning

CaretIcon
Det första steget för att påbörja din tandblekning och din resa mot ett vitare leende är att boka en tid. Under besöket kommer en behandlare att kontrollera om dina tänder är lämpade för en tandblekning. Om behandlaren bedömer att dina tänder är friska och redo för en behandling kommer ni tillsammans gå igenom hur hemmablekningen går till. *Tandläkarundersökning innan blekning är krav enligt nationella riktlinjer.

Undersökning + Airflow + Skanning

CaretIcon
Vi bör alla besöka tandvården en gång om året. Varför inte passa på att boka vårt paket med en årlig undersökning, Airflow-behandling och en digital scanning, första steget för tandreglering med osynlig tandställning. Gäller enbart nya patienter. Observera att om behandlaren vid undersökningen bedömer att ditt behandlingsbehov är omfattande och en Airflow-behandling inte är lämplig, kan din bokning för glow up-behandlingen behöva ändras. I dessa fall kan en annan passande behandling erbjudas.

Undersökning + Airflow-behandling för 590kr

CaretIcon
Undersökning samt Airflow-behandling. Erbjudandet gäller endast nya patienter

Undersökning + Glow Up

CaretIcon
Vi bör alla besöka tandvården en gång om året. Varför inte passa på att boka vårt paket med en årlig undersökning och en estetisk glow up-behandling. Du kommer att lämna kliniken med friskare och fräschare mun. Gäller enbart nya patienter. Observera att om behandlaren vid undersökningen bedömer att ditt behandlingsbehov är omfattande och en glow up-behandling inte är lämplig, kan din bokning för glow up-behandlingen behöva ändras. I dessa fall kan en annan passande behandling erbjudas.
Prisreducering
Övrigt