Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Hel & Fin Tand Linköping

Hel & Fin Tand Linköping

Ågatan 39

582 22 Linköping

Ring oss
Heart4,6

Tyck till

4,6
Genomsnittsbetyg
Baserat på 7 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Hel & Fin Tand i Linköping - Tandvård för hela familjen!

Du vet väl om att du och dina tänder mår bra av regelbundna besök hos tandvården?

Vi kan hjälpa dig med: 
 • ALLMÄN TANDVÅRD TILL BARN OCH VUXNA
 • AKUT TANDVÅRD
 • FÖREBYGGANDE TANDVÅRD
 • INVISALIGN & SURESMILE OSYNLIG TANDSTÄLLNING
 • SPECIALISTTANDVÅRD I BETTFYSIOLOGI
 • TANDIMPLANTAT
 • SNARKSKENOR
 • ESTETISK TANDVÅRD
 • ESTETISKA INJEKTIONER
​Hel och Fin Tand är värdegrundsdrivet med värderingarna engagemang, humor och glädje, teamarbete, öppen kommunikation och patientnöjdhet som plattform.

Tandvårdsrädsla
Vi tar även hand om patienter med tandvårdsrädsla genom att erbjuda behandling i en lugn och harmonisk miljö. Vår personal har erfarenhet av tandvårdsrädsla och går innan besöket igenom vad just du har för önskemål. 

Anslutna till Försäkringskassan
Vi lämnar kostnadsberäkning till dig innan behandling. Vi är anslutna till Försäkringskassan. 

Varmt välkommen att boka din nästa tandläkartid hos oss på Hel & Fin Tand på Ågatan 39 i Linköping!Våra ledord, ”le genom livet”, speglar vårt mål att med glädje och engagemang ge våra patienter den bästa tandvården och gå ut från kliniken med ett leende på läpparna.
Hitta hit
Ågatan 39
Öppettider
Måndag:
07:30 - 19:00
Tisdag:
07:00 - 19:00
Onsdag:
07:00 - 19:00
Torsdag:
07:00 - 19:00
Fredag:
07:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB (allmän tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Barntandvård

CaretIcon
Tandvård är speciellt viktigt för barn då till exempel tänder som växer ut snett eller trångt lättare kan rättas till med tandreglering medan de växer. Barn har också lättare att få hål i mjölktänderna och bör undersökas regelbundet. Tandvård är gratis för alla barn och ungdomar fram till 23-årsålder i Sverige.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Nu får nya kunder en Goodiebag med bl.a. Tandborste & tandkräm när de bokar en fullständig undersökning inklusive röntgen bilder, lättare tandsten Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiter

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienist, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Invisalign konsultation

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
På konsultationen inför en eventuell behandling pratar Du och tandläkaren igenom dina förväntningar, önskemål och förutsättningar för att bedöma om behandling med Invisalign är rätt för dig. Tandläkaren kommer att - Undersöka dina tänder och analysera ditt bett - 3D-scannaa dina tänder - Fotografera dina tänder

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Specialistundersökning bettfysiolog

CaretIcon
Utredning av käksmärta och käkfunktionsstörningar utförs av Specialisttandläkare i bettfysiologi, 60 min. I priset ingår bettfysiologisk undersökning, information, samt kostnadsberäkning för ev fortsatt behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning, med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos en av våra tandläkare de senaste tre månaderna. Vi erbjuder även klinikblekning, kostnad 3500 kr. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandblekning Konsultation

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning, Sure Smile, 30 min. Undersökning av tänder och bett,3D-scanning och fotodokumentation ingår. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Kostnaden för konsultationen dras av om du påbörjar behandlingen. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandstensborttagning

Undersökning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård
Finns hiss