Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
MyDentist Kalmar

MyDentist Kalmar

Norra Långgatan 13

392 32 Kalmar

Ring oss
Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 14 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till MyDentist - din tandläkare i Kalmar

På Norra Långgatan 13 i Kalmar centrum hittar du vår fräscha tandklinik. Vi har generösa öppettider, både kvällar och helger för undersökningar och behandlingar, drop-in och akuttider när det passar dig. 

Vad erbjuder MyDentist i Kalmar?
Vi har ett brett utbud av behandlingar och kan hjälpa dig med det mesta inom tandvård, från basundersökningar till mer komplicerade implantatbehandlingar eller estetisk tandvård. Självklart tar vi även emot dig när du drabbats av akuta besvär. Vi utför också behandlingar för att behandla bland annat tandgnissel.

Om oss
MyDentist är en tandvårdskedja med en tydlig vision; att bli Nordens ledande privata tandvårdskedja. Vi har hängivet arbetat mot detta mål sedan starten, och vi är på rätt väg. Hos oss på MyDentist ska tandvården vara avkopplande. Vi har inrett våra kliniker och behandlingsrum utifrån patientens behov. Exempelvis kan du se på tv under din behandling.

Vi hjälper dig med tandvårdsrädsla
Vi vet att en lugn miljö har stor påverkan på hur patienten upplever besöket och vi är vana vid patienter med tandvårdsrädsla. Vårt team kommer att ta hand om dig på bästa sätt. Vi har marknadens mest moderna utrustning vilket ger oss förutsättningarna att utföra behandlingar med hög precision och trygghet. 

MyDentist Kalmar är anslutna till Försäkringskassan och följer deras referenspriser. 

Välkommen att boka en tid, vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Norra Långgatan 13
Öppettider
Måndag:
08:00 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 18:00
Onsdag:
08:00 - 18:00
Torsdag:
08:00 - 18:00
Fredag:
08:00 - 18:00
Lördag:
10:00 - 15:00
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser endast akutundersökning. Alla eventuella utförda åtgärder tillkommer på priset vilket du blir informerad om av tandläkaren så du kan ta ställning till det då. Du måste vara över 24 år.

Basundersökning

CaretIcon
Komplett undersökning inkl. röntgen, kostnadsförslag samt behandlingsplan utan förpliktelser. Du betalar endast 595 kr. Erbjudandet gäller alla nya patienter över 25 år

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt