Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
AuraDent™️(Liseberg)

AuraDent™️(Liseberg)

Centrala Göteborg, Mölndalsvägen 35

412 63 Göteborg

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 56 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till AuraDent Liseberg!

Om oss
Vår nyöppnade klinik med erfarna tandvårdsteam ligger i centrala Göteborg, precis bakom Liseberg och är mycket lättillgängligt. AuraDent är en nytänkande tandvårdsklinik med en hög ambitionsnivå och med en explosiv framtid i sikte. Vår vision är att bli nästa generationens tandvårdskedja i Sverige. Vår strävan är att leverera tandvård av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Enligt oss är helhetsintrycket minst lika viktigt, om än inte viktigare, än första intrycket och vi vill att våra patienter med trygghet skall vilja rekommendera oss vidare till nära och kära.

Vad vi kan erbjuda dig
På Auradent står du som patient i absolut fokus och vi är stolta över att kunna vara flexibla och anpassa oss efter dina behov för att du ska känna dig respekterad och prioriterad. Vårat varmaste tips för att upprätthålla en god munhälsa är noggrann egenvård samt regelbundna besök till tandvården. På så sätt kan du undvika att drabbas av omfattande skador och sjukdomar i munhålan som både blir tidskrävande och kostsamma för dig som patient. Vi erbjuder professionell och kvalitativ tandvård till förmånliga priser samt erbjuder räntefri avbetalning för så lite som 300kr/mån. Allt för att du ska kunna besöka tandvården utan en ekonomisk oro!

Vår klinik och personal
Vår moderna klinik bjuder in till en familijär och avslappnande miljö där du kan avnjuta en kopp kaffe och frukt i väntan på ditt besök. Våra tandvårdsteam har bred erfarenhet och hög kompetens inom flera olika nischområden. Fortplantning är en betydande och självklar del av vår verksamhet, just för att kunna erbjuda dig som patient det bästa och senaste inom tandvård. På AuraDent har vi stor erfarenhet och förståelse av att arbeta med tandvårdsrädda patienter. Tala med oss angående din oro så skräddarsyr vår personal ditt besök så att du ska känna dig trygg och sedd genom hela behandlingen.

Hitta till oss
Vår nyöppnade klinik ligger ett stenkast ifrån Korsvägen i centrala Göteborg, precis bakom Liseberg. Det går smidigt att nå oss med kollektivtrafik (spårvagn 2&4) där du kliver av på hållplatsen Almedal och hittar oss bara några meter bort. Det finns dessutom goda parkeringsmöjligheter för dig som tar bil. Hos oss utförs allt inom allmän och akut tandvård men även estetiska tandbehandlingar såsom osynlig tandställning med Invisalign och tandblekning.

Vi erbjuder behandlingar som:
 • Allmän tandvård
 • Akuttandvård
 • Estetisk tandvård
 • Tandreglering med Invisalign
 • Implantat
 • Plastfyllningar 
 • Tandhygienistbehandlingar
 • Bettskennor
 • Tandskydd för hockeyspelare
 • Undersökning

Varmt välkommen till oss på AuraDent!
Hitta hit
Centrala Göteborg, Mölndalsvägen 35
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
08:00 - 17:30
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 18:30
Fredag:
08:00 - 17:00
Lördag:
10:00 - 14:00
Söndag:
11:00 - 13:00
Medlemskap
Sveriges Tandläkarförbund
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Kompletterande eller akut delundersökning, utförd av tandläkare. Priset avser en undersökning i ett begränsat område i munnen. Kostnaden för röntgen och eventuell behandling av det akuta problemet tillkommer på priset. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning inkl 4 stycken röntgenbilder, enklare tandstensborttagning, fickdjupsmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Hygienistbehandling utföres utav tandläkare, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 30 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför invisalign (osynlig tandställning), ca 30 min. Digital scanning, fotodokumentation, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din undersökning hör hos oss. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för individuell bokning samt kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandimplantat konsultation

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss