Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Aqua Dental Borlänge

Aqua Dental Borlänge

Borganäsvägen 31 B,

784 33 Borlänge

Ring kliniken

Vad tycker patienterna?

OMDÖME
5.0
HeartHeartHeartHeartHeart
1 recensioner
100 % upplever ett bra bemötande
100 % anser att tandvården är god
100 % är nöjda med tillgängligheten

Om klinken

Aqua Dental – Tandläkare i Borlänge 

På vår moderna klinik i Borlänge har vi på Aqua Dental ett brett tandvårdsutbud. Här erbjuder vi allt från allmäntandvård, förebyggande tandvård och estetisk tandvård. Det kompletteras med en inom tandvårdskedjan bred specialistverksamhet. Denna kunskap i kombination med välbeprövade metoder och den mest moderna tekniken har vi som målsättning att erbjuda dig som patient tandvård av högsta kvalitet.  

Aqua Dentals vision är att tillgängliggöra tandvården, sprida information om vikten av en god munhälsa och på så sätt få fler personer att gå till tandläkaren regelbundet. Med regelbundna besök kan vi förhindra att små problem blir stora i och med att behandlaren får en möjlighet att upptäcka och åtgärda eventuell problematik i tid.   

Hitta hit: 
Kliniken ligger centralt beläget på Stationsgatan 10 och är enkel att hitta till. Kommer du med buss är det enklast att gå av på Stationsgatan vid Borlänge Centrum och promenera sista biten till kliniken. Möjlighet att parkera finns även i Ingeborg P-hus på Wallingatan.  

För oss är det viktigt att det är enkelt och tryggt att gå till tandläkaren. Hos oss behandlas du av erfarna tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med stor kunskap. Våra medarbetare har även lång erfarenhet av att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla, berätta gärna om din oro och rädsla när du bokar din tid så kommer vi anpassa ditt besök hos oss för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.  

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare. 

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. 

Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Borlänge 
Visa mer

Öppettider

Denna klinik har inte angett några öppettider

Behandlingar

Akuttid
Akuttid Standby
Basundersökning
Hygienistbehandling

Recensioner

5.0
En klass för sig
Baserat på 1 recensioner
HeartHeartHeartHeartHeart
19 maj 2022
Fantastisk klinik med underbar personal
... Läs mer
Fredrik Man, 47 år
Arrow Crooked
Svar från kliniken
26 mars 2024
Hejsan Fredrik😍, Stort tack för din fina feedback! Så härligt att höra att du fått ett fint mottagande både av behandlare och reception och att du fått bra hjälp. Vi blir så glada över att höra om din upplevelse. Jag för självklart din fina feedback vidare till behandlare och kliniken. 🌸 Alltid varmt välkommen åter! Vänligen, Kayla

Hitta till Aqua Dental Borlänge

Lediga tider