Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Aqua Dental Åre

Aqua Dental Åre

Sankt Olavs väg 33

837 52 Åre

Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 61 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Aqua Dental i Åre!

Nu öppnar Aqua Dental sin första tandläkarmottagning i Åre.Klinikens utseende är till för att skapa en miljö som är behaglig att vistas i för patienterna med sju behandlingsrum.Med vårt breda tandvårdsutbud är vi stolta över att kunna hjälpa dig som patient oavsett behov. med korta väntetider dessutom.

På kliniken i Åre erbjuder vi behandlingar som:
 • Allmäntandvård som förebyggande tandvård och basundersökningar
 • Akut tandvård
 • Specialisttandvård
 • Estetisk tandvård och tandreglering
 • Skalfasader
 • Tandblekning
 • Tandreglering

Hitta till kliniken
I centrala Åre, i Åre stationshus på Sankts Olavs väg, kan du komma med bil och parkera på Åre strand parkering.

Varmt välkommen till din nya tandläkare i Åre!
Hitta hit
Sankt Olavs väg 33
Öppettider
Måndag:
Stängt
Tisdag:
Stängt
Onsdag:
Stängt
Torsdag:
Stängt
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
När du söker dig till oss för ett akutbesök ingår en undersökning så att behandlaren kan ställa diagnos och göra en bedömning av ditt vårdbehov. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning om det behövs, vilket du informeras om och ska godkännas av dig innan utförande. Därefter får du ett behandlings- och kostnadsförslag på de åtgärder som anses nödvändiga för att avhjälpa ditt behov. Ingen behandling påbörjas utan ditt samtycke. Vi har ingen kvälls- eller helgtaxa.

Akuttid Standby

CaretIcon
Är du i behov av akuttandvård men kan tänka dig vänta någon timme på kliniken för att få hjälp? Boka en standby-tid. Dyk upp på kliniken så kommer du att få hjälp. Oftast sker detta redan inom en timme men vi garanterar hjälp inom 2 timmar, annars slipper du bokningsavgiften. Vi bjuder på kaffe och té medan du väntar. Kostnad kan tillkomma för röntgenundersökning samt efterföljande åtgärder, vilket tandläkaren informerar om och ska godkännas av dig.

Basundersökning

CaretIcon
I en basundersökning ingår en noggrann genomgång av munhålan. Vi undersöker tänder, tandkött och letar efter synliga tecken på sjukdomar i munnen, exempelvis förändringar i slemhinnorna, plack och karies. I undersökningen ingår fyra röntgenbilder. Dessa tas för att upptäcka eventuell problematik, osynligt för blotta ögat. Om åtgärd krävs kommer du att bli informerad om detta. Vi kommer inte att inleda någon ytterligare behandling utan ditt samtycke. Utförs av tandhygienist och tandläkare.

Basundersökning inkl. implantatkonsultation

CaretIcon
Inför en tandimplantatsbehandling måste du genomgå en undersökning för att se att allt ser bra ut. Här erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandimplantat. På en konsultation får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare och specialister inom käkkirurgi och oral protetik. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar. Vid konsultationens slut får även en uppskattad prisbild.

Basundersökning inkl. tandregleringskonsultation

CaretIcon
Inför en tandregleringsbehandling med Invisalign måste du genomgå en undersökning för att säkerställa att allt ser bra ut. Med danna bokning erbjuds du möjligheten att genomgå den årliga undersökningen och samtidigt ta första steget mot tandreglering. Under besöket får du möjligheten att träffa några av landets främsta tandläkare inom tandreglering. Under konsultationen diskuterar ni ditt vårdbehov, dina förutsättningar och förväntningar.

Besök för tandvårdsrädda

CaretIcon
För många kan tandläkarbesöket kan vara skrämmande. Vi vill göra det lättare för dig att ta steget. Som en del av vårt "Spola Rädslan"-initiativ välkomnar vi dig som är tandvårdsrädd att besöka oss kostnadsfritt. Besöket sker på dina villkor och du kan välja att bekanta dig med vår miljö, prata med tandläkaren, se utrustningen och om du känner dig redo, genom gå en kostnadsfri undersökning. Inga krav, bara stöd och förståelse från vårt team. Gäller nya patienter mellan 24 augusti och 24 september 2023.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Behandlingen innefattar en enklare tandstensborttagning samt puts och polering av dina tänder. Efter besöket lämnar du kliniken med en ren och fräsch känsla i munnen. Vid behov kommer du även att få individuella tips på hur du på egen hand sköter om dina tänder på bästa sätt.
Prisreducering
Övrigt