Tandläkare Blekinge Olofström Folktandvården Olofström

Folktandvården Olofström

Östra Storgatan 38, Olofström
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Vi erbjuder tandvård för alla ålderar. Detta omfattar bland annat rådgivning, förebyggande vård, fyllningar och protetiska åtgärder.

På folktandvården i Olofström kan vi dessutom erbjuda tandskydd (till exempel för idrott), estetisk tandvård, implantatbehandling, tandblekning, tandsmycke och rökavvänjning. 

Vi erbjuder även särskilt omhändertagande vid tandvårdsrädsla. Möjlighet finns för behandling under lustgas.

Vad tycker du om Folktandvården Olofström

3.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag sökte akut där, haft mycket värk och kunde inte sova. Dem hjälpte mig samma dag jag ringde. Mycket trevliga personal!
Från anonym -
Det finns bra och mindre bra och kanske bara okunniga Eller bittra männinskor på folktandvården i Olofström men några är verkligen hemska och gör det väldigt obehagligt att vara där .Och deras bemötande är på min skala är i botten. Jag tycker att om dem jobbade mer istället för att kritisera, nedvärdera patienten varje gång så hade frånvaro varit mycket mindre. Många gånger går man kanske inte för man vill inte ha sin dag förstörd. Vissa är super trevliga villket gör att jag går fortfarande dit!
Från anonym -
Bra kvalitet, supersnälla människor, jag kan rekommendera även för dem som är tandvårdsrädda som jag. Lite lång väntanstid men det är värt.
Från anonym -
Fick två halvproteser gjorda och inte någon passade. Nu tycker de att jag skall lägga över 50.000 kr för att de skall göra implantat. Har bara en fråga: var skall jag få de pengarna ifrån?
Från anonym -