Surtekliniken

Göteborgsvägen 78A, Surte
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hos Surtekliniken kan du få hjälp med det mesta inom tandvård. Vi tar emot nya och gamla patienter på ett varmt och trevligt sätt. Vi försöker alltid att ha ett snabbt omhändertagande, speciellt vid akuta tillstånd.

Vi utför bastandvård i form av förebyggande tandvård, regelbundna undersökningar, tandstensborttagning, lagningar, rotbehandlingar, tandutdragningar, kronor, broar, fasader, helproteser och delprocesser. Vi har ett nära samarbete med specialister inom alla områden. Vårt mål är en långsiktigt friskare mun för alla våra patienter.

Vad tycker du om Surtekliniken

4.9
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarOmtänksamma och proffsiga. Har renoverat hela min mun där, med tandbryggor samt nya kronor och karieslagningar. Är mycket nöjd!
Från Ralf Hauguth, 54 år -
79 år man med värk 180911. Kontaktade Surtekliniken, fick komma samma dag, bedömning, så här gör vi, åtgärd omg.Verkligen proffsigt. Ett underbart bemötande av sköterska o tandläkare, jag kände att här var patienten i centrum.
Från Dag Andersson, 79 år -
Från Edib, 40 år -
Elham (tandläkaren) är så proffsig, talar om vad det är han skall göra , känner mig verkligen väl omhändertagen när jag kommer dit.
Från Barbro mathiasson, 63 år -
Väldigt duktiga! Jag är oerhört rädd för tandläkare. Men deras professionella omhändertagande gjorde att jag kunde känna mig trygg.
Från Anna, 39 år -