Aqua Dental Göteborg City

Östra Hamngatan 52, Göteborg
65 recensioner
Tandläkare Västra götaland Göteborg Aqua Dental Göteborg City

Mottagningen

Centralt belägen på Östra hamngatan 52 ligger Aqua Dentals tandvårdsmottagning. Kliniken är modern och här erbjuder vi tandvård på patientens villkor. Med en design och ett utseende framtaget med dig som patient i åtanke vill vi skapa en trygg atmosfär så att ditt besök hos oss är så behagligt som möjligt.

Hos oss kombinerar vi välbeprövade metoder, tandläkarens erfarenhet och den senaste tekniken för att kunna de erbjuda dig så bra tandvård som möjligt. På Aqua Dental arbetar vi även efter principen att vi vill minimera ingreppens omfattning och mängden återbesök för dig som patient. Därför strävar vi efter en kombination av att behålla patienternas egen tandvävnad så långt det går och att utföra så hållbara behandlingar som möjligt. Som patient får du alltid information om hur behandlingen kommer att gå till och vad den innebär så att vi kan anpassa åtgärderna efter dina behov. Självklart får du även kostnadsförslag på behandlingarna innan dessa påbörjas.

Som din tandläkare i Göteborg vill vi att det ska vara enkelt, roligt och tryggt för dig att gå till tandläkaren. Hos oss får du träffa erfarna och kompetenta tandläkare som har lång erfarenhet att behandla patienter som lider av tandvårdsrädsla. På Aqua Dental utför vi all form av tandvård, från förebyggande åtgärder, årliga undersökningar och lagningar till estetisk tandvård och specialistbehandlingar som exempelvis tandimplantat.

I samband med Covid-19 har vi full förståelse för att du kan behöva av- eller omboka ditt besök med kort varsel. För att öka flexibiliteten ytterligare i rådande situation med Covid-19 så erbjuder vi dig nu att ge bort din tid till en vän eller anhörig om du själv får förhinder och inte har möjlighet att kontakta oss minst 24 timmar innan ditt besök. Detta är ytterligare ett steg i vårt löfte om att erbjuda en hög flexibilitet där vi gör allt så många som möjligt, så snabbt som möjligt, ska få komma till en av våra kompetenta behandlare.

Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi annars att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi i så stor utsträckning som möjligt ska hinna erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp.

Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 121 50 758 så hjälper vi dig.

Du hittar våra kliniker i Göteborg City och i Olskroken.

Varmt välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Göteborg

Hitta till oss

 

Aqua Dental är Göteborgs snabbaste tandläkarkedja, den har mottagningar i:
Olskroken

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00

Personal

Carl-Martin Beiring

Carl-Martin Beiring

Tandläkare

Christine Beiring

Christine Beiring

Tandläkare

Jasmina Arnautovic

Jasmina Arnautovic

Tandsköterska

Tyck till

4.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 65 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Fick bra hjälp med en tand som gick sönder. Snabbt och omhändertagande. Mycket bra Tanddläkare och Tandsköterska.
Från Gunilla Wallén, 66 år -
Då min ordinarie klinik avbokat min tandhygienist-tid pga sjukdom så hittar jag samma dag via tandlakare.se, en ledig tid hos Aqua Dental på Östra Hamngatan. Tidigt på morgonen bokar jag en in mig för ett besök kl. 15:50 samma dag. Grymt flexibelt! Tiden för besöket närmar sig, jag är på väg in till centrum, när kliniken ringer mig kl. 15:12 för att meddela att jag pga förseningar är välkommen kl. 16:10 istället. Inga problem, säger jag, och tar en runda längst Avenyn för att vänta ut min besökstid. Väl på plats får jag vänta på min tur ytterligare en stund, tandhygienisten tar emot strax innan kl. 16:30. Det blir en kort sittning. Runt 16:50 är besöket avklarat. Av de 20-25 minuter jag satt i fåtöljen avsattes ungefär 1/3 av tiden åt annat än rengörning av mina tänder. Ingen konstigt med det, som ny patient brukar man i regel få en snabbkurs i vad som är god munhälsa. Varför är jag så detaljerad ovan? Jo, det finns en överhängande känsla hos mig att den sena timmen påverkat tandhygienistens prestation, ett dagsverke som jag av erfarenhet kan säga var en av de sämre rengörningar mina tänder fått känna av. Mina tidigare upplevelser är att tandhygienister rengör genom att "skrapa rent runt 1 tand i taget", denna tandhygienist valde istället att i ett svep "skrapa rent flera tänder" i samma handrörelse. Antagligen är det ett väldigt tidseffektivt sätt att arbete, jag vet inte, men när jag ser slutresultatet av mina rengjorda tänder så är jag inte nöjd, varför jag söker efter förklaringar för mitt missnöje. Två faktorer brukar vara avgörande för en lyckad sejour min del, dels att plack på insidan av tänderna är borttagna till fullo (det blir synbara kontrastskillnader mellan tandkött och tand när arbetet är väl utfört) samt att mina framtänder för stunden är fria från missfärgning. Vederbörande misslyckades på båda fronterna - det är inte kliniskt rent runt tandköttet på insidan av tänderna, sedan finns det en pytteliten missfärgning kvar på den tand som är mest synlig för omvärlden. Surt!
Från Mehmet , 41 år -
Otroligt trevligt bemötande i receptionen. Fick all hjälp och råd som jag behövde. Jag har tandläkare skräck så för mej är det jätte viktigt att känna mej trygg och inte stressad. Vilket jag gjorde under hela besöket. Dom var så försiktiga och talade om för mej varje steg dom skulle ta. Inga hårda tag och stressade tandläkare. Allt sköttes så proffsigt och i min takt . Så glad att jag hittat rätt!
Från Llefen , 39 år -
Bra bemötande och kunniga. Fick all hjälp jag behövde!
Från Joshua, 26 år -
Blev så otroligt bra bemött av denna klinik! Fick hjälp med mina problem och grundliga förklaringar. Kunde inte varit nöjdare :)
Från Erica, 27 år -
Jättebra
Från Adila, 42 år -
Ett enda ord: Kompetenta!
Från Dan Hadartz, 60 år -
Professionel och vänlig bemötande
Från Victor Ho, 60 år -
Bästa tandkliniken man kan hitta! Tandläkare Romana är otroligt skicklig och har dessutom ett förstklassigt bemötande. Otroligt bra även för tandvårdsrädda. Tandhygienist Sara är också supertrevlig och bra på sitt jobb. Här kan man alltid känna sig trygg och väl omhändertagen. 5 av 5 stjärnor gällande allt. Tänker aldrig gå någon annanstans.
Från Adrianna, 32 år -
Trevliga, tillmötesgående och informativa!
Från Louise Lindgren , 43 år -
Väldigt kompetenta och inlyssnande!
Från Saga, 24 år -
Tillmötesgående..korrekta och trevliga
Från Maria Nibe, 64 år -
Toppen bemötande med en som har tandläkarskräck
Från Felicia Nilsson, 31 år -
Caroline Fagerberg med den trevliga sköterskan är min favorit
Från Luca, 48 år -
mycket trevlig sköterska Eva! Bra jobbat av tandläkare Caroline! Känns helt ok att gå dit igen!
Från Karin, 60 år -
Supertrevlig
Från Helena, 47 år -
Trevligt bemötande!
Från Ingrid Westergård, 66 år -
Caroline Fagerberg med den trevliga sköterskan gav mig mkt gott första intryck av kliniken mitt i Gbg. Även stort plus till hon som satt i receptionen, mycket bra bemötande och jag har bara gott att säga efter mitt första besök.
Från Andreas Nordin, 44 år -
Fick jag super bra bemötande ,men det var inte gick bra med mina tänder på grund av bedövning
Från Siruan Walid, 43 år -
.
Från Johanna , 29 år -
Kunde inte fått ett bättre bemötande idag än hos Caroline Fagerberg o hennes gulliga tandsköterska med min tandläkarskräck. Helt underbar personal🙏🏻💕 Nu kommer det inte alls bli så jobbigt att gå dit nästa gång!
Från Ingela Hansson, 69 år -
Trevligt bemötande och proffsig behandling. Mycket nöjd.
Från Hans , 75 år -
Jag bokade en tid för lagning av en tand. Blev otroligt dåligt bemött av en tandhygienist som presenterade sig i förbifarten och sa att vi skyndsamt skulle in på rummet. Han börjar med att ta på sig munskyddet som inte täcker det långa skägget på långa vägar. Långt skägg innehåller mer bakterier än en toalett vilket alla inom vården BÖR veta. Konstigt att ingen sagt detta åt honom, hursomhelst var det mycket ofräscht. Sedan informerar han mig om att vi ska ta lite bilder utan att ha stängt dörren efter sig. Utanför går folk förbi som hejar på honom och sedan förs ett flertal konversationer med folk i korridoren medan jag sitter i tandläkarstolen. När han pratat klart tas det bilder och hela tiden säger denna tandhygienist att han är väldigt bra på att ta bilder och pekar på diverse strukturer på bilderna och ger fel information. Jag är själv läkare och ser på skärmen att dessa blir ytterst suddiga och att hela tänderna inte kommer med utan endast kronorna. Han avslutar med att man eventuellt behöver ta kompletterande bilder i ett senare skede. Detta hade inte behövts om man tog rätt bilder från början. Hela tiden är dörren öppen och jag hör hur han pratar med folk utanför. Tandhygienisten lägger sedan bedövning och ger fel information kring hur bedövningen fungerar. Sedan kommer tandläkaren in och lagar tanden temporärt samtidigt som hon säger att jag behöver genomgå rutinundersökning eftersom jag har så många hål. Konstigt nog hade jag genomgått en rutinundersökning ett år tidigare utan att ha haft några hål. Hon går sedan ut för att skissa på ett kostnadsförslag och illa kvickt följer tandhygienisten med för att komplettera med vad han tycker behöver göras ytterligare. Dörren är fortsatt inte stängd. När de kommer tillbaka har tandhygienisten lagt 3 (!) tillfällen á 60 min för tandstensborttagning trots att jag fått tandsten rensat för lite drygt ett år sedan. Dessutom finns där tillagt information kring tandsten för 430kr. Detta eftersom att jag ställt en fråga avseende huruvida de rekommenderar vanlig tandborste eller eltandborste när det kommer till tandsten vilket både tandläkaren och tandhygienisten vägrade besvara under detta tillfälle. Tänk om jag som läkare tog betalt för varje fråga mina patienter ställer? Jag bokade iallafall en ny tid för en rutinundersökning och där framkom HÖR OCH HÄPNA att jag inte alls hade några hål men att ”jag har väldigt känsliga tänder och bör vara försiktig med vad jag äter för att undvika hål”. Jag vill varna alla för denna klinik. Det enda de är ute efter är ens pengar och bokar besök efter besök och får en att tro att man har väldigt dåliga tänder. Tänk om man inom sjukvården arbetade på detta sätt? Jag valde därefter att inte fortsätta hos denna klinik utan på en annan privat. Jag fick min oerhörda mängd tandsten rensad på 20 min, man tog nya tydligare bilder och jag fick ett kostandsförslag som var 30% av det jag fick från AquaDental, och där ingick också extraktion av visdomstand. På sin hemsida beskriver de sig som transparenta och att det inte tillkommer några som helst avgifter på priserna. Tro inte på det. Gå till en annan klinik. Tänk kritiskt och tro inte på allt som sägs när det enda de vill är att tjäna pengar på en.
Från Theresa Mcdouglas, 46 år -
Så trevligt bemötande!
Från Liselott, 52 år -
Jag blev tyvärr väldig besviken efter besöket. Bokade ett akutbesök misstänkte måste dra en tand. Blev sen 5 minuter men kunde ta emot mig eftersom 30 minuter besök jag hade. Caroline Fagerberg undersökte tanden tog ca. 1 minut sen assistenten tog två röntgenbilder, sen doktorn konstaterade att tanden måste dras... men för det måste man boka ett nytt besök fick jag veta.. så länge man ska vara hemma med periodisk tandvärk... doktorn sa att pga tidsbrist kunde hon inte dra min tand vilket jag tycker inte var så pga. hela besöket tog inte mer än 10 minuter. För att veta att jag måste dra en tand betalade jag nästan 1000 sek. Jag läser många fina recessioner, men jag rekommenderar inget akut besök hos dom efter mitt misslyckade besök.
Från Rita, 42 år -
Jättetrevliga och duktiga.
Från Liselott, 52 år -
Första besöket, mycket nöjd! Caroline Fagerberg hade verkligen simultankapacitet, lagade samtidigt en kindtand uppe och en nere.
Från Nancy Holmström, 72 år -
Mycket nöjd, mottagandet var mycket bra, vill tacka tandläkaren Caroline Fagerberg för att hon tog hand om mig på ett varmt sätt, mycket professionell person, tack!
Från Edison Lattes, 48 år -
Första besöket. Toppenbra.
Från Anita, 77 år -
Mycket bra!
Från Thomas -
Rekommenderar inte denna tandkliniken. De vill bara tjäna pengar på folk.
Från Barbara Melin, 69 år -
Lugna och fina goa tjejer
Från Madelen, 45 år -
Jag har extrem tandläkarskräck och väldigt dåliga tänder på det. Det märks verkligen att Aqua dentals personal har fått utbildning i att hantera tandläkarskräck. Paniken innan är lika illa men under besöket är den nästa helt obefintlig.
Från Peter Dahl, 29 år -
Flera återkommande besök nu pga komplikation efter tandutdragning . Fått tider akut utan problem och alltid bra bemötande samt förtroendegivande tandvård av Maria.
Från Ulrika, 65 år -
Jag kände mig så välkommen och omhändertagen! Trots att jag inte gillar att gå till tandläkaren fick de mig att verkligen slappna av, så gott det går. Kommer inte att sluta gå till Caroline och hennes härliga kollegor.
Från Anneli, 40 år -
Mycket nöjd med mitt första besök:)
Från Sara, 40 år -
Fantastiskt bemötande och stor förståelse för mitt problem med tandläkarbesök. Detta löste Romana Axelsson på ett suveränt sätt. Första gången som jag har haft en bra känsla av att gå till tandläkaren. Tack!!!
Från Janne, 48 år -
Bra och snabb service
Från Miki, 61 år -
Super nöjd med bemötande och professionellt sätt !!!
Från Rada, 58 år -
Jag är supernöjd med bemötande och professionellt sätt. Hjärtlig rekommandera!🤗
Från Rada, 58 år -
tandläkare och tandhygienist verkar har ingen erfarenhet de struntar i rutiner och tandläkare undersökte mig utan munkyd och äntligen kostade mig ett tusen för att rengöra en tand!!!
Från Ayad kabbani, 27 år -
Väldigt omtänksam tandläkare- kan varmt rekommendera Caroline.
Från Lennart, 55 år -
Bästa bemötandet. Så nöjd med Aqua Dental
Från Veronica , 39 år -
Allt väldigt bra
Från Hanne, 63 år -
Kostnaden kan vara bra att säga så patienten vet innan det börjar med ens tänder..
Från Tina, 34 år -
Kanske vara lite bättre med att berätta om kostnader så man inte får en jätte chock när man ska betala.
Från Tina, 34 år -
Supertrevlig och hjälpsam personal. Fick tid snabbt. Var hos tandhygienisten Gabriel som gjorde min mun fräsch igen.
Från Ana Palmlöf , 33 år -
Fick snabb tid och trevligt bemötande
Från anonym -
Med otrolig tandvärk vill man ha hjälp omgående och hos Aqua Dental fick jag hjälp bara några timmar efter första samtalet.
Från Per, 34 år -
Tack för extrem god tillgänglighet och service, ett trevligt bemötande och proffsig tandvård.
Från Monica Hellström, 48 år -
Bra och snabb service.
Från Lukas Johansson, 53 år -
Duktiga. Trevliga.
Från Jihan Aboujame, 43 år -
Super snällt och jag är så nöjd med Dr.Ramana. :)
Från Naheel Mohra, 25 år -
I went there. But i didnt get the Right treatment.As i understand that They know how to take out money from pocket. So, i Highly recemoned that dont go Aqua dental clinick Göteborg östra Hamngatan 52.
Från anonym -
Efter att min tidigare tandläkare drog ut en av mina tänder så gick jag utan en tand under en tid. Jag blev sedan rekommenderad att ta kontakt med Aqua Dental. Jag gick på en kostnadsfri implantatkonsultation för att förstå vad som kunde göras och vad det skulle kosta. Jag fick ett stort förtroende för den duktiga kirurgen Martin Beiring redan vid första besöket. Jag har nu inte längre någon lucka utan jag har ett tandimplantat och en krona som både känns och ser ut som innan jag hade problem med min tand. Jag är mycket nöjd med den service som jag fått hos Aqua Dental och den kompetenta och trevliga personalen. Jag kan varmt rekommendera dem!
Från Agnetha Augustsson, 59 år -
Super trevlig personal
Från anonym -
I am here in Sweden for an exchange semester and needed a dentist. Daniel did a perfect job - very friendly, competent, careful and it even was no problem for him that I cannot speak Swedish. I did not visit the other dentists in Gothenburg, but I am very sure, Daniel is the best one. I would definitely recommend it.
Från Bino Nolting, 21 år -
Jag är såå nöjd med Martins, Evas och Ingrids jobb
Från Elisabeth , 63 år -
Noggrann och proffsig mottagning och behandling. Både Martin och Ingrid är duktiga! Bra jobb och bra resultat! För det mesta utan smärta...
Från Sivert Jonsson, 70 år -
Trevligt bemötande och ingen stress fick allt gjort utan att behöva komma tillbaka. Jag kommer definitivt att gå dit igen till Jessika.
Från Susanne Svarėn , 49 år -
Så nöjd! Inte varit hos tandläkaren på 11 år.. både Gabriel och Jessica tog hand om mig på ett lugnt och proffsigt sätt! Gabriel är väldigt noggrann och informerar noga innan han gör något, vilket jag uppskattar jätte mycket! Kan verkligen rekommendera!
Från Malin Madsen, 31 år -
Underbar personal i mottagningen Proffesionellt bemötande från Daniel som jag kommer fortsätta gå till och ordna med problem när dom dyker upp. Bra priser och kan varmt rekommenderas <3
Från Marita Kjellberg , 53 år -
Grym kompetens
Från Daniel Pagrotsky, 42 år -
Proffsigt och trevligt bemötande av Daniel Edgren. Kan rekommenderas!
Från anonym -
Daniel har ett mycket proffesionellt förhållningssätt och är noggrann och grundlig. Det som jag uppskattar mest är att han tar sig tid och förklarar vad du tar för tandsatus.
Från Christina , 50 år -

Vad tycker våra patienter

Fick bra hjälp med en tand som gick sönder. Snabbt och omhändertagande. Mycket bra Tanddläkare och Tandsköterska.
Gunilla Wallén
Otroligt trevligt bemötande i receptionen. Fick all hjälp och råd som jag behövde. Jag har tandläkare skräck så för mej är det jätte viktigt att känna mej trygg och inte stressad. Vilket jag gjorde under hela besöket. Dom var så försiktiga och talade om för mej varje steg dom skulle ta. Inga hårda tag och stressade tandläkare. Allt sköttes så proffsigt och i min takt . Så glad att jag hittat rätt!
Llefen
Bra bemötande och kunniga. Fick all hjälp jag behövde!
joshua

Öppettider

Mån-Tors

Fre

Lör

07:00-21:00

07:00-17:00

09:00-14:00

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Grundundersökning inkl. putsning
Konsultation
Tandblekning
Tandreglering

Övrigt

• Finns hiss