Stäng 

Var?
Skellefteå
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera

Boka tandläkare i Skellefteå

Tandläkare Skellefteå

Är du ute efter en tandläkare i Skellefteå? Vi anser att alla förtjänar bästa möjliga tandvård till ett riktigt bra pris hos professionella tandläkare – oavsett om du är i behov av akuttandläkare eller en klassisk undersökning. Därför gör vi det enkelt för dig i Skellefteå att jämföra klinikerna i ditt närområde. När du hittat den bästa kliniken för dig kan du givetvis boka in en tid direkt här på sajten.

Välj och boka passande behandling

Du kan enkelt och smidigt se hur tidigare besökare har upplevt sina besök och behandlingar hos tandläkare och tandhygienister, i recensioner och omdömen under respektive klinik. Dessutom kan du jämföra priser och behandlingar. Rotfyllning, tandblekning, implantat eller akut tandvård – bläddra bland olika tandläkare där du bor, hitta lediga tider och välj den typ av tandvård som du önskar. När du har hittat den tandvård du letar efter på en dag som passar dig, fyller du i vårt smidiga formulär för att boka din tid. Snabbt och smidigt.

Tandläkare.se hjälper dig att hitta de bästa klinikerna där du bor, med professionella tandläkare som kan hjälpa dig med både akuta och mindre akuta tandbesvär. Välkommen att hitta din nya tandläkare i Skellefteå!

Folktandvården i Skellefteå

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Skellefteå. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.