Tandläkare Uppsala Aroskliniken

Aroskliniken

Brantingstorget 22, Uppsala
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Samaritentandläkarna och Aroskliniken i Uppsala

För tillfället är bara mottagningen i centrum öppen, på grund av att huset på Brantingstorg ska stamrenoveras och därför är  tillfälligt stängd fram till våren 2015. Just nu finns både Aroskliniken och Samaritetandläkarna på samma adress; Kålsängsgränd 10B, 1tr eller ingång Apotek Samariten. När stamrenoveringen är klar flyttar Aroskliniken tillbaka till Brantingstorg och fortsätter verksamheten som vanligt. Samaritentandläkarna kommer att fortsätta sin verksamhet i city, som patient hos oss finns det möjlighet att välja vilken klinik ni vill gå till. 
Om du har funderingar ring oss gärna! Ni når oss på telefon 018-25 49 92. 

Friska tänder - Livet ut!

Två privata kliniker med alla resurser för modern tandvård. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienist och tandsköterska i team. Vi bedriver kvalitetsinriktad tandvård med hög servicegrad och ett personligt omhändertagande. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling, kvalitetssäkring och miljöarbete. Vi satsar på hälsan och hos oss kan du kostnadsfritt mäta blodtryck och kontrollera ditt blodsocker.

Din tandläkare i Uppsala!

Vad tycker du om Aroskliniken

3.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVärldens duktigaste tandläkare. Jag föredrar att åka hela vägen från Stockholm till Uppsala bara för att fixa mina tänder hos dem.
Från anonym -
Jag har försökt nå er från kl 08:00 2015-04-30 och fått beskedet " det är många som ringer....vänta kvar", vilket jag gjorde. Tyvärr helt utan framgång. Därefter ca 09:10 får jag beskedet att ni har stängt. Citat enl. Er kallelse: "Var rädd om din tid!" Fungerade inte bra idag
Från Kjell andersson, 100 år -