Stäng 

Var?
Vaxholm
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera

Boka tandläkare i Vaxholm

Tandläkare Vaxholm

Bor du i Vaxholm och vill byta tandläkare eller hitta en tandläkare närmare? Vi har samlat allt på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna boka tid hos en bra tandläkare i ditt område.

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid i Vaxholm:
– Skriv in Vaxholm i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Därefter får du ett bekräftelsemejl och sms av oss med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också söka efter tider för en viss behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandhygienist”. Bokningsbara tider kommer då upp i listan för den behandlingen som du enkelt bokar genom att klicka på “Boka”

Akut tandvård Vaxholm

Akuta händelser kan hända vem som helst och det sista man vill i en akut situation är att leta tider och kontakta flera tandläkare. Det är aldrig bra att vänta med att åtgärda akuta besvär för det bli ofta betydligt värre och svårare att behandla. Boka därför en akuttid direkt.

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttid i Vaxholm:
– Välj “Akuttid” under behandlingar. Då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis Vaxholm.

– Vill du söka på ett annat område skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Vaxholm och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också mer specialiserad tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Vaxholm:
– Lagning av hål i en tand
– Tandvärk
– Akut tandvård
– Tandhygienist
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress- och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar sedan en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna kommer att stå.

Du kanske bara är på besök i Vaxholm och inte bekant med området, då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Vaxholm.