Tandläkare Stockholm Tumba Botkyrka Dental

Botkyrka Dental

Storvretsvägen 4, Tumba
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Botkyrka Dental!

Information till dig som patient gällande Corona covid-19
Botkyrka Dental har öppet som vanligt. Om du känner dig frisk och inte har några symptom är du välkommen att besöka oss.


Vi sätter alltid dig som patient i fokus och strävar efter att ge tandvård med hög kvalitet och ett personligt bemötande. Förutom allmän- och estetisk tandvård utför vi även all form av tandkirurgi och implantatbehandling. Vi har även en specialist på behandling av patienter som lider av sömnapnésyndrom och snarksjukdomar.Hos oss är du välkommen både med och utan remiss. Vi följer landstingets referenspriser på bastandvård, och vi är anslutna till försäkringskassan.

Hälsningar,
Personalen

Vad tycker du om Botkyrka Dental

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarSnälla och hjälpsamma. Kan varmt rekommenderas. De är guld
Från Karin Lindberg-Spaak, 50 år -
En stor hjärta i en lite människan, är min tanke om tandläkaren Dani Charro. Kliniken är skåpat med kärlek, kompetens, rimliga priser, personal som tajmas perfekt för kunders skull. Själv, gjorde implantat i både underkäke och överkäke som jag är väldigt nöjd av och har ändrat mitt liv till det bättre. En stor tack Dani Charo, Ingeborg,Lina, Agil och hela Botkyrka Dental!
Från TATIANA VASILE, 59 år -
En stor hjärta i en lite människan, är min tanke om tandläkaren Dani Charro. Kliniken är skåpat med kärlek, kompetens, rimliga priser, personal som tajmas perfekt för kunders skull. Själv, gjorde implantat i både underkäke och överkäke som jag är väldigt nöjd av och som har ändrat mitt liv till det bättre. En stor tack Dani Charro, Ingeborg,Lina, Agil och hela Botkyrka Dental! Rekommenderas varm !!!
Från Tatiana Vasile, 59 år -
Jättetrevlig personal, trevlig miljö och bra priser. Stort plus för nära till pendeltåg/parkeringsplatser. Hela familjen går hit och alla är mkt nöjda. Mvh
Från L E, 48 år -
Mycket trevlig personal. Duktig tandläkare och bra priser.
Från anonym -