Tandläkare Stockholm Tandläkargruppen Kungsgatan

Tandläkargruppen Kungsgatan

Kungsgatan 24, 5tr, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Ramin Lotfi Tandvård.
Ramin Lotfi Tandvård är din lokala tandläkare i Stockholm.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?
Tveka inte att kontakta oss!

Vad tycker du om Tandläkargruppen Kungsgatan

3.5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag har varit patient hos Ramin Lotfi på Kungsgatan 24 i Stockholm. Jag fick två st kronor i min käk som kostade mig över 13000 kr, både två misslyckade, den ena lossnar nästan var tredje månad, så måste jag gå tillbaka för en ny cementering, den andra var totalt misslyckad, den lossnade tre ggr och fick infektion två ggr inom en en period av 9 månader p.g.a. en spricka i roten, roten var väl rotfylld hos en annan specialist tandläkare. Ramin sa till mig om det fortsätter problem med din tand, så tar jag bort den och ersätta den med brygga istället, du har ju garanti i två år på tanden, under tiden flyttar Ramin Lotfi till utlandet utan att meddela mig, när tanden lossnat igen och fick infektion åkte akut till en tandklinik i Nacka, de drog ut hela tanden och fick betala 2280 kr för detta. Någon ersättning fick jag inte, Ramin har ingen försäkring kvar i Sverige och är inte längre medlem i Privattandläkarnas Förbund. Jag var jätte besviken på denna Tandläkaren.
Från Salah Boudiaf, 55 år -
tack för alla hjälp som jag fick av er . jätte bra resultat efter blekning jätte duktig sköterskan . du är bäst Ali .
Från Anna, 40 år -
Jag har fått ett Grupong presentkort för tandblekning hos Tandläkaregruppen i Kungsgatan och Dr. Morteza Ramin Lotfi. Behandlingen var misslyckat och inget skillnad syntes. Efter några månader blev jag kontaktad av kliniken med erbjudande på Tandsten rengöring för endast 200kr. Jag har tackat nej till detta eftersom jag var missnöjd av tidigare behandling. Några månader sedan blev jag kontaktad igen med att jag har missat en bokad tid. Jag svarade att jag inte har bokad tid alls och det måste har sket ett missförstånd. Några månader sedan fick jag inkassokrav på 1400kr för 2 missade bokningar. Mina förklaringar till Inkasso hjälpte inte, Svaret var betala eller skickas ärendet vidare till kronofogden. Jag känner mig grundlurad av denna oseriösa klinik.
Från Shaul, 50 år -
Mycket bra service! Lätta att nå på telefon och lyssnar på kunden. Dessutom är ni mycket trevliga och kunniga. Jag kände mig bekväm och avslappnad vid besöket och kunde lita på er helt.
Från anonym -