Tandläkare Stockholm Tandläkare Jenny Tingstam

Tandläkare Jenny Tingstam

Sibyllegatan 5, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Tandläkarkliniken är centralt belägen på Sibyllegatan 5 nära Östermalmstorg och Strandvägen. Vi har mycket fina lokaler med gammeldags charm och modern utrustning (som exempelvis digital röntgen och TV i taket). Vi som arbetar här är två tandläkare, två tandhygienister och tandsköterska.
Jag har bra priser på behandlingar och är mycket kvalitetsmedveten. Maila gärna för kostnadsinformation på [email protected] Det är billigare undersökning för dig mellan 20-29 år och gratis barntandvård.

Jag har arbetat som tandläkare sedan 1999. Redan från början har jag behandlat måttligt tandvårdsrädda och mycket tandvårdsrädda patienter. Men alla är välkomna till mig som önskar en extra snäll tandläkare.

Det viktigaste är att få ett gott bemötande. Mitt mål är att det ska vara trevligt att gå till tandläkaren!

Jag utför all sorts tandvård och har alltid fokus på estetisk tandvård. Det ska vara mycket snyggt och hållbart.

Exempel på tandbehandlingar jag utför är lagningar, kron- och bro-terapier i porslin, porslinsonlays, porslinsfasader och implantatkronor.

Tandblekning har jag mycket erfarenhet av och kan hjälpa dig att få ett mycket snyggt och säkert resultat av din tandblekning.

Idag är det mycket vanligt med tandgnissling och tandpressning. Jag har gått många kurser/utbildningar kring hur dessa problem ska behandlas. Oftabörjar jag med en bettskena som jag lägger ned extra tid på för att få den så välfungerande som möjligt.

Jag utför även rotbehandlingar. Om du har fått en extremt kraftig tandvärk, ofta på grund av ett mycket stort hål i tanden, kan det behövas. Det ska vara en helt smärtfri behandling och tar därför längre tid än en lagning.

Varmt välkommen!

Vad tycker du om Tandläkare Jenny Tingstam

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar